Ce se întâmplă dacă durere de dinți foarte puternică a scăpa de durere de dinți

Durere de dinți - senzația mai iritant și neplăcut, care upstage imediat viata normala. Omul nu este capabil să gândească, dormi, mânca, el nu a putut concentra și de a face treburile de zi cu zi. Cel mai bun lucru pe care îl poți face atunci când atacul neașteptat de durere de dinți este, desigur, alerga la tehnicianul. Dar ce se întâmplă dacă mult o durere de dinți pe timp de noapte sau la sfârșit de săptămână, atunci când nu există nici o posibilitate de a vedea un medic? Va oferim metode eficiente care pot atenua starea de mult timp sau complet a scăpa de suferință.Motivele pentru durerile de dinți. Metode de tratament

durere de dinți pot apărea pentru o varietate de motive. În mod similar, aceasta va determina numai dentist. Dar știind de unde vine durerea, aveți posibilitatea să le slăbiți un pic cu ajutorul unor medicamente sau metode populare.
Cel mai adesea, dureri dentare, carii, parodontită. Motivul poate fi procesele inflamatorii, cum ar fi pulpită sau periodontită, extracția dentară, sau inflamație a gingiilor. Din cauza durere de dinți puternice de multe ori incepe migrene, se poate răspândi la urechi, și chiar gât. Deci, ce se întâmplă dacă aveți o durere de dinți? Cum să te ajute?

inflamația nervilor

Poate cel mai dur și greu de suportat durere de dinți are loc în cazul în care canalul este deschis și infecția ajunge în miezul dinte. Aceasta este una dintre acele cazuri despre care spun ei „este gata de a urca pe pereti.“ Ce se întâmplă dacă, doare puternic locul inflamației, și nu există nici o putere de a îndura? După examinare, medicul poate sugera două căi de ieșire din situația:

 • În cazul în care inflamația nu este puternic, nu puteți elimina nervul.
 • Atunci când o infecție gravă a dintelui din stânga „viu“ nu va reuși. În acest caz, îndepărtarea este aplicată printr-un nerv arsenic, care este pus în canalul sub umplere temporară curățat. O altă opțiune este mai puțin dureroasă. Dentist sub anestezie locală canale sunt curățate și închis cu un sigiliu permanent.

distrugere Procedura nervoase este însoțită de o durere de dinți foarte puternic. In timp ce la domiciliu, durerea în dinte inflamat poate fi redusă temporar, prin utilizarea de analgezice, cum ar fi nici-spa, baralgin sau analgină. Aceasta va contribui, de asemenea, să clătiți soluții de sare și sodă, infuzii de plante.

Daca un dinte înțelepciune inflamat

Ce se întâmplă dacă durere de dinți foarte puternică a scăpa de durere de dinți

Acest tip de dinți, spre deosebire de toate celelalte, sunt tăiate la maturitate (dupa 20 de ani), atunci când dentiția este deja format. Prin urmare, apariția dinților suplimentare însoțită adesea dureri, boli ale gingiilor si a altor boli. dureri dentare pot apărea ca rezultat al:

 • direcția de creștere anormală;
 • densitatea mare a gingiei care previne dintele să erupă.

Durere de dinți, în acest caz, nu este un semn de complicatii sau proces inflamator, ci un fenomen natural. Dar procesul de creștere durează senzații foarte lungi și dureroase apar și dispar. Cum de a face cu un dinte constantă durere înțelepciune în casă? Nu se recomandă să se recurgă la medicamente analgezice. Cu inflamație a gingiilor este foarte posibil de a gestiona folosind o clătire, așa cum este descris mai sus.

Când sore inflamat dintele sub coroana

Un caz destul de comună în cazul în care o durere de dinți sub coroana distrusă. Se poate întâmpla în cazul în care:

 • canal sau insuficient purificată pentru umplerea și protezare folosite materiale care nu corespund standardelor;
 • PIN-ul instalat necorespunzător, ceea ce duce la apariția gaură în canal;
 • nerv dentar inflamat și inflamat;
 • coroana dintelui este slăbit sau au fisuri.

dintele dureros Umensht inflamat înainte de vizita la medic poate fi un remediu eficient de casă. În acest scop, o jumătate de pahar de novocaină amestecat cu sare de masă și 1 linguriță albus de ou. Această clătire compoziție dinte inflamat de mai multe ori pe zi. La fel de aplicare eficace cu apă oxigenată și decoctul de clătire daisy, calendula sau salvie. Scapă de o durere de dinți mijloace improvizate eșuează. Va numai îndepărtarea coroane și tratament stomatologic.dinte Analgezicele extras

îndepărtarea dintelui, mulți se tem ca de ciuma. Într-adevăr, această procedură neplăcută este asociată cu o manipulare foarte dureroasă: tăierea gingiilor, trăgând resturi și rădăcini, suturarea țesuturilor. Dar chiar și după îndepărtarea unui timp gingii inflamat și a dinților în picioare alături. Uneori apar complicații din cauza îngrijire necorespunzătoare infecții orale care provoacă gingivita. Ce se întâmplă dacă doare gingiile și durere dureri cauzate în dinți după îndepărtarea, nu trece?

Ce se întâmplă dacă durere de dinți foarte puternică a scăpa de durere de dinți

Atunci când o durere de dinți sub sigiliu

Durerea după umpluturii dentare - un fenomen obișnuit. Dar când o durere de dinți și câteva ore, și în câteva zile, consecințele ar putea fi grave. Cel mai adesea cauzand durere, de infectie, sigiliu livrate necorespunzător sau o reacție alergică. Imediat după etanșare poate lua un comprimat de analgezic pentru a facilita sănătatea. În cazul în care sigiliul a fost instalat corect, este necesar să se deschidă și să termin din nou dintele cura.

Se întâmplă uneori că sigiliul în sine decolează din motive necunoscute. Trebuie avut în vedere faptul că, în acest caz, este expus canalul, care sunt bucăți de alimente. În cazul în care sigiliul este temporară, puteți închide cu o bucată de vată. Dacă nu, înainte de vizita la medic pentru a observa igiena orală, asigurați-vă că gaura nu a primit mâncare.

Ce se întâmplă dacă durere de dinți foarte puternică a scăpa de durere de dinți

A scăpa de o durere de dinți la domiciliu

Când durere de dinți intolerabilă, și ajunge la medic nu este posibil, este important să nu intre în panică și să încerce să facă față cu o durere de dinți, cu ajutorul fondurilor disponibile. Primul pas este de a curăța dinții, și apoi ridica un mijloc eficient de reducere a durerii.
Cel mai simplu mod de a acasă - clătiți. Apa este cel mai bine veștejiri în locurile cele mai inaccesibile si spala microbi patogeni. Cele mai populare sunt următoarele instrumente:

 • Clatiri repetate în timpul salin zi sau sifon. La această soluție într-un pahar de apă caldă 1 linguriță pulbere.
 • Excelent face față cu decocturi durere acută de ierburi dinți. Acest lucru poate fi, având proprietăți antiseptice, mușețel, valeriană, oregano sau decoctul de gălbenele.
 • De asemenea, este foarte eficient tinctura de clătire ceașcă salvie de apă clocotită și 1 lingura. l. iarbă uscată. Este necesar să se insiste 15 minute, iar amestecul este bulion încordate clătește periodic gura.

Ce se întâmplă dacă durere de dinți foarte puternică a scăpa de durere de dinți

Dacă aveți o durere de dinți. și clătire nu ajută, ia medicamente durere. Luand analgezice este important să nu se depășească doza instrucțiunile specificate, chiar și atunci când apar dureri puternice. Și, în orice caz, nu bea alcool, care uneori consolidează acțiunea lor. Atunci când o durere de dinți este de obicei prescris:

Departe de civilizatie

Durere de dinți bruscă nimeni nu este imun. Acesta poate ataca în țară, în pădure, departe de binefacerile civilizației. Dacă nu există nici o posibilitate de a cumpăra analgezice la farmacie, și tolerează nici o putere pentru a ajuta la remedii populare metode eficiente și inovatoare.

Metodele tradiționale de stomatologie

Medicina tradițională este puțin probabil să elimine complet cauza boli. Dar acesta este un mod foarte eficient de a scuti temporar condiție, în cazul în care durere de dinți la îndemâna de site-ul civilizației.

 • Cel mai simplu mod de a ușura durerea dinte obositoare, dacă vă aflați în mediul rural - rădăcina patlagina. Pe partea în care dintele pacientului, a pus cojit înapoi ureche. reducerea semnificativa poate fi de așteptat în 30 de minute.
 • Acesta a fost mult timp cunoscute proprietăți analgezice ale propolisului. Puteți să clătiți gura cu o tinctura de ea, sau atașați o bucată de dinte.
 • Durerea poate ajuta arcul obișnuit, care este tăiat fin și amestecat cu sare. Amestecul este învelit în cheesecloth, este necesar să se aplice la locul durerii.
 • Este considerat a fi un mijloc eficient de scorțișoară. Dacă vă deranjează cu miere și se aplică dintelui, durerea dispare.
 • Puteți face, de asemenea, aplicarea antialgice de uleiuri esențiale. Asocierea va fi suficientă levănțică picături ulei de mentă sau cuișoare.
 • Un mod interesant, foarte popular - catei de usturoi atașament la încheietura mâinii, care se află pe partea opusă a dintelui pacientului.

Tu poate nu chiar ca modalitățile tradiționale de a face cu o durere de dinți, bazat pe activarea anumitor puncte de pe corp.

 • Cele mai multe răspunsuri au primit masaj ureche. Pentru a face acest lucru, degetul mare și arătător trebuie să ia în partea de sus a urechii din dintele pacientului si masaj intensa timp de 10 minute.
 • O altă metodă - masaj mână cu cuburi de gheata. Acest lucru ar trebui să se facă într-o nișă între arătător și degetul mare pe mâna lui, situat pe partea opusă a dintelui.
 • mod destul de ciudat, dar eficient pentru a depăși durerea plânge, ceea ce reduce presiunea gingiilor. Atunci când o durere de dinți, nu provoacă o problemă.
 • Dacă sunteți o persoană emoțională, uite film interesant amuzant sau bucura de o afacere fascinant. Este posibil ca trecerea la emoțiile opuse, cel puțin temporar, dar va aduce ușurare.

Ce se întâmplă dacă durere de dinți foarte puternică a scăpa de durere de dinți

Alegeți un mod potrivit pentru tine de a face cu durere de dinți obositoare. Să sperăm că nu veți găsi în momentul cel mai neașteptat. Si nu uita sa vizita la dentist. Numai un specialist poate scapa de durere pentru totdeauna.