Ce se întâmplă dacă ecranul laptop-ului a fost spart

Tragic, absolut orice tehnica nu este etern. Ceva descompune rapid, și ceva mai târziu rupt, dar exact. Acum, pe Internet, puteți găsi cu ușurință sute de fotografii de ecran de laptop rupt. Dar ce este, de ce se întâmplă atât de des? Multe nuanțe, deci ar trebui să vorbim despre totul în detaliu. În acest articol, vom afla ce să facă atunci când ecranul laptop-ului a fost spart. În plus, spune-ne despre cum să prevină această problemă.Cum pentru a evita deteriorarea monitorului

În 100 la suta din cazuri, atunci când un utilizator achiziționează un laptop nou, este complet sigur că nimic nu se va întâmpla cu el. La urma urmei, aceasta va avea grijă de ea, nici o bancă. El nu la fel ca ceilalți, și laptop-uri rupe doar la neinițiat. Cu toate acestea, după cum nici nu a vrut să riște să rupă monitorul este foarte mare, și cel mai important, cea mai mare parte se produce prin neglijență.

Ce se întâmplă dacă ecranul laptop-ului a fost spart

Înainte de a vă da seama ce să facă atunci când ecranul laptop-ului a fost spart, este necesar să se acorde o atenție la cauzele acestei. La urma urmei, dacă urmați regulile simple, care vor fi prezentate mai jos, se va extinde durata de viață a aparatului. Cine va fi demontată reguli simple de urmat, care poate reduce uneori riscul de rupere.

  • Când lucrezi la un laptop se abțină de la consumul de alimente. Acest lucru va reduce nu numai șansa de a sparge monitorul, dar, de asemenea, pentru a preveni pătrunderea particulelor de alimente sub cheile.
  • Aveți grijă, astfel că, după utilizarea unei tastaturi de laptop nu rămâne un stilou sau creion. Dacă ei sunt acolo, atunci există o mare probabilitate ca monitorul se va sparge atunci când închideți capacul.
  • Monitorizați ordinului pe masă. În cazul în care notebook-ul dispare in spatele muntilor de hârtie sau altceva, este posibil să-l bat din greșeală de pe masă.
  • Încercați să evitați mulțimile. Cineva poate fi rănit din neatenție sau împinge, și un calculator laptop pentru a cădea din mână.

Acest lucru nu este cu siguranță o listă completă de reguli, dar cel principal. Respectându-le, vei reduce posibilitatea de rupere uneori monitorului.

Ce trebuie să fac atunci când ecranul deja rupt

Dacă observați că ecranul laptop-ului rupt, și nu știu ce să fac, atunci asta e bine. Toată lumea este confuz. Cu toate acestea, trebuie făcut ceva. Mulți oameni cred că imediat un înlocuitor. Pentru a transporta un laptop la serviciu - și vă va pune la un ecran nou. Dar nu o fac, pentru că ecranul de înlocuire într-un laptop - este o chestiune serioasă, și costă o mulțime de bani.Ce se întâmplă dacă ecranul laptop-ului a fost spart

verificați Inițial dacă echipamentele de garanție a fugit. Dacă nu, contactați imediat centrul de service și repararea dispozitivului în garanție. De asemenea, puteți contacta direct producătorul și cere să plătească reparații dumneavoastră. Dar, în cazul în care garanția a expirat, rămâne doar un singur lucru - pentru a merge la serviciu și să ia laptop pentru reparații.

Cât costă o reparație

Acum, hai sa vorbim despre ceea ce este interesant pentru fiecare persoană care are un ecran de laptop este rupt. Cât de mult va repara? Imediat trebuie spus că, în acest articol, nu veți găsi suma exactă, dar o cifră aproximativă va învăța. Prețul final depinde de ce marca a fost laptop-ul. De exemplu, dacă ați rupt ecran MacBook, apoi să plătească pentru repararea de cel puțin $ 500, și este la circumstanțele cele mai optime. Apropo, pe baza acestui fapt, mulți au recurs la, în scopul de a vinde un piese de calculator rupt și să cumpere unul nou. Într-o anumită măsură, ei au dreptate, pentru că cele mai multe dintre costul de înlocuire a ecranului este mărginit la costul de laptop.

Ce se întâmplă dacă ecranul laptop-ului a fost spart

În general, pentru a afla cât de mult va costa de înlocuire a unui ecran spart pe un laptop, du-te la serviciu și să dea pe aparat pentru analiză. Acolo spune cu exactitate cât de mult este de reparații. Dar există alternative, dintre care acum vorbim.

alternative

Mulți oameni, când văd că au spart ecranul laptop-ului, nu rula imediat la serviciu și du-te la diferite licitații online, bloguri și forumuri. Acolo, ei sunt în căutarea pentru un monitor care se potrivește parametrilor la tehnica lor. La fel de ușor de ghicit, astfel de monitoare va costa serviciile de înlocuire mult mai ieftine. În acest caz, puteți repara singur, economisind astfel.

Ce se întâmplă dacă ecranul laptop-ului a fost spart

Ce se întâmplă dacă ecranul laptop-ului a fost spart

Cele mai mari keshbek 50 de magazine online cu Megabonus Popularitate keshbek utiliza servicii (retur pentru clienți din banii cheltuiți pentru a le cumpere) a crescut constant. Acest lucru este de înțeles, pentru că uneori.

Ce se întâmplă dacă ecranul laptop-ului a fost spart

Ce se întâmplă dacă ecranul laptop-ului a fost spart

Ce se întâmplă dacă ecranul laptop-ului a fost spart