Ce se poate colora parul acasa - un blog util despre orice

Cum pentru a ușura păr la domiciliu

Nu Dacă ai vopsit părul, și nu se poate ridica o umbră, începe cu culori care sunt aproape de culoarea naturala. În primul rând, vă orientați, cum se comportă coloranți pe parul tau. În al doilea rând, scade riscul de a obține umbra nedorite. În cele din urmă, experimentarea cu diferite nuanțe, în viitor veți ști ce culori pe care nu mai face față: cald sau rece. Utilizați tabelele solicitări care arată ce culoare ai.Rețineți că, pentru tonifiere parul inchis la culoare nu sunt potrivite nuanțe deschise, pentru că pur și simplu nu observați orice modificări. O astfel de lucru implică întotdeauna mascarea culoarea originală. Daca esti blonda, nu cumpara vopsea cu o nuanta mai inchisa. Încearcă să tonuri de miere, nisip sau cupru. Dacă aveți o mulțime de păr, atunci această procedură nu va ajuta vopsea parul gri, trebuie să caute ajutorul culorilor intense. Și cel mai important: nu cumpara vopsea ieftin pentru nuanțare, dezamăgirea rezultatul poate depasi bucuria de economisire.

Ce se poate colora parul acasa - un blog util despre orice

tipuri de nuanțare

Orice distrugere highlighting (trasnet) prepolagaet păr de pigment natural. Acest lucru duce nu numai la subtierea parului, dar, de asemenea, la sec și slăbiciunea sa. Acest lucru profesionist nu poate lăsa acasă de client cu condiția de păr. De aceea, se recomandă imediat după procedura de vopsire făcut și nuanțare a părului.

Efectuarea de tratamente tonifiere la domiciliu

Multe femei astăzi pot cu succes de auto-vopsit părul lor, fără ajutorul de coafori. De asemenea, este destul de ușor de navigat și poate fi tonifiere parul la domiciliu. Necesară în acest caz, utilizați numai de înaltă calitate și nu formularea colorat ieftine.

înseamnă tentă populare

 • Produse Culoare linie par de la marca Keune au prezentat mousses și șampoane. Prețul acestei linii pornește de la 460 de ruble.

Ce se poate colora parul acasa - un blog util despre orice

 • Solo Ton de Estel - ottenochnyj balsam o paletă care cuprinde 18 nuanțe. Pret fericit - aproximativ 100 de ruble.
 1. Înainte de a începe procesul de tonifiere, este necesar să se studieze cu atenție instrucțiunile furnizate împreună cu cerneala, estimate de fotografie în rezultatul așteptat imagine. Dacă se recomandă utilizarea primară a fondurilor pentru a face un test pe componentele de toleranță.
 2. zona Promazhte de-a lungul liniei părului crema de grăsime sau vaselina vopseaua nu este mâncată în piele. Protejați-vă mâinile cu mănuși de cauciuc și haine - fartuhom.
 3. Pentru comoditatea de aplicare a agenților de tonifiere este mai bine să utilizați perii speciale.
  Ce se poate colora parul acasa - un blog util despre orice
 4. Împărțiți părul cu cărare la mijloc, zonele. Ton pe un număr mic de perie și începe să șuviță vopsea de strand prin despărțire rădăcini la capete.
  Ce se poate colora parul acasa - un blog util despre orice
 5. Odată ce tot capul este lucrat tonere, pieptene părul și masaj ușor.
  Ce se poate colora parul acasa - un blog util despre orice
 6. Așteptați timpul specificat în instrucțiunile, apoi vopseaua se clătește cu apă caldă fără a utiliza sampon.
  Ce se poate colora parul acasa - un blog util despre orice


Pentru a intreprins mai bine un pigment de colorare pe păr, este recomandat să le trateze de două ori: prima dată așa cum este descris mai sus, al doilea - aplicat ca balsam în șuvițe și se clătește după 5-10 minute. După tonifiere, vă puteți coafa părul așa cum se dorește.

Henna este vândut în plicuri mici, în formă de pulbere. Pentru a prepara o compoziție pentru colorare, este necesară pentru a dizolva pulberea cu apă fierbinte până la o consistență de cremă groasă consistență asemănătoare. Așteptați până când pulberea se răcește, nu este necesar. Amestecul trebuie aplicat pe capul cald. Henna este aplicată pe păr spalat si uscat ușor. După aplicarea pastei pe păr cap trebuie să fie înfășurat cu o pungă de plastic și un prosop cald sau un capac din tricot. nuanta mai deschisa a parului va deveni după 15 minute, pentru o culoare mai intensă pentru a se spele pe henna după 1,5 ore.

Shades, de altfel, se pot obține diferite în funcție de culoarea originală a parului:

 • Pe parul inchis la culoare se poate transforma roșiatică sau tentă de bronz.
 • păr șaten închis va deveni roșiatică.
 • Culoarea părului Blond într-o culoare roșie intensă, strălucitoare.

Apropo, puteți adăuga henna și alți agenți coloranți naturali. De exemplu, pentru a da parului o nuanta de ciocolata in henna, puteți adăuga zaț de cafea. Pentru a deveni un colorant roșiatică, puteți turna în supa de ceapa coaja de ea. ceai de mușețel, adăugat la henna va primi nuanță aurie.

Aici este evaluat de nuanțare, valoare pentru bani, accesibilitatea și calitatea mărfurilor.

Ce se poate colora parul acasa - un blog util despre orice

„Tonic“ este un fel de ROKOLOR SOS-unealtă. Puternic în balsam său de acțiune pentru vopsele de păr instantaneu. Potrivit pentru femeile care doresc să elimine nuanța roșiatică, cu parul inchis la culoare. Par conferă o culoare profundă și strălucire.
Costul de 100 $.

Tonifiere dureaza de la 2 săptămâni până la 2 luni. Întreaga procedură este de 40 până la 50 de minute.

Toolkit. care este utilizat pentru procedura de nuanțare a părului:

 • Comb-coadă, care este folosit pentru a separa șuvițe
 • FX stanler - perie special proiectat pentru toroane de colorat
 • perie necesare pentru colorare a părului


Pentru a vopsi parul tau va avea nevoie de următoarele

 • castron culoarea părului - dacă nu în prezența unui boluri profesionale, utilizați un pahar
 • scurt robe polietilen
 • cupa de măsurare din sticlă sau plastic, de preferință, cu o secțiune de 10 ml
 • mănuși și un clip de păr ( „rață“ și „crab“)

Răspunsuri la întrebări frecvente

Spune-mi, te rog, cât de des poate colora parul in umbra ashy?
Totul depinde în primul rând de starea parului. ... Daca ai un par sanatos, procedura de nuanțare a părului poate avea loc o dată pe lună.

Pot folosi mai multe culori la o dată?
Da. Pentru a obtine o nuanta naturala, utilizați până la 3 nuanțe, care sunt aproape de culoarea parului nativ.

fapte interesante despre tonifiere

Dar un remediu eficient pentru păr acolo! Du-te și de a afla cum să obțineți parul la fosta sa glorie într-o săptămână ...

Sănătate și Frumusețe