Ce se poate face în cazul în care un nou-născut sughiț lung, copilul nou-născut

Sughitul la nou-nascuti - ce să fac?

În viața fiecărui părinte vine un moment în care acestea sunt mai întâi se confruntă cu fenomenul sughițuri pentru copii.

Chiar înainte de a face ceva, este necesar să se stabilească cauza sughiț la nou-nascuti. 1. Principalul motiv pentru acest fenomen este numit pediatri legătură slabă între creier și diafragma.
 2. Al doilea motiv poate fi numit supraalimentare: sughiț la nou-nascuti se observă după hrănire excesivă. În plus, copilul poate înghiți alimente, cu o mulțime de aer, care determină contracția diafragmei, care rezultă în sughițuri observate.
 3. De multe ori motivul pentru apariția sa la nou-nascuti poate fi hipotermie banală. El explică acest lucru prin faptul că sistemul nervos al unui copil este destul de imperfectă, iar mecanismele de termoreglare nu sunt încă pe deplin depanate.
manifestări

Multe mame se întreabă de ce copilul nou-născut sughiț lung și de multe ori. Trebuie remarcat faptul că durata acestui fenomen cu nimic legat și pot fi diferite. In medie, un copil sughiț timp de 15 minute. Cu toate acestea, acest proces poate dura până la o oră. În acest caz, este necesar să se ia măsuri care vor opri sughit.

Dacă sughiț în copil a apărut prima dată, părinții, de obicei, nu știu ce să facă și cum să-l trateze. Respectându sfaturi subscrise, puteți preveni acest fenomen.

 1. Când sughit sunt rezultatul de a manca prea mult, mama ar trebui să păstreze controlul asupra produselor alimentare și pentru a reduce cantitatea de porții.
 2. Dacă un copil înghite o mulțime de aer atunci când alimentarea dintr-o sticlă, astfel încât acesta a ieșit, este necesar să se reproșeze copilul în brațe în poziție verticală la regurgitare. În acest caz, copilul trebuie să fie presat pe burta mamei.
 3. În cazul în care alăptează este necesar să se monitorizeze copilul corectitudinea de captare piept. În acest caz, ar trebui, în același timp, apuca mamelonul cu areola. În această situație, pentru a scăpa de sughiț ajută de schimbare a poziției în timpul firimituri de hrănire.
 4. În cazul în care sughițuri la nou-născut a început deja, atunci acesta poate fi vindecat într-un mod simplu: da doar copilul un pic puțină apă sau atașați-l la piept ca atunci când hrănire. După câteva înghițituri a făcut problema să dispară de la sine.
 5. Destul de des, copilul sughiț din cauza hipotermie. În această situație, trebuie să poarte șosete copil.
 6. În cele mai multe cazuri, acest fenomen nu provoacă neplăceri firimituri de mult, astfel încât să nu faci nimic, trebuie doar să-l aștepte.
profilaxie

Fiecare mama, care aderă la câteva reguli simple în fiecare zi, se poate face firimiturile ea nu a apărut niciodată sughiț. În cazul în care copilul este hrănit cu biberonul. atunci trebuie să monitorizeze în mod constant starea mamelonului pe sticla. În cazul în care gaura din ea mult mai mult - cumpăra o suzeta cu un debit mai mic. Acest lucru va reduce probabilitatea de sughiț după hrănire.

Evitați copii hipotermie, verificați întotdeauna că este temperatura corpului și a membrelor.

După hrănire, așteptați până când copilul srygnet, ținându-l în brațe pe verticală.

Astfel, Hiccup nu este nici o patologie care necesită tratament. Cu toate acestea, în unele cazuri (rar) poate fi un simptom al unei boli complexe, care este însoțită de o tulburare a sistemului nervos și activitatea creierului. În astfel de cazuri, în cazul în care acest fenomen se produce frecvent, ușor de înțeles fără un motiv bun, ar trebui să contactați medicul pediatru. Dar, de obicei, aproape toți părinții sunt pe cont propriu pentru a face față cu sughiț la nou-nascuti, fără a recurge la ajutorul medicilor specialiști.

Nou-născut sughiț Ce să fac?

Cu toții avem. din când în când, există un sughiț, iar noi de obicei nu acordă nici o importanță acestui fapt, din moment ce nu ne dă mult neplăceri.

Ce se poate face în cazul în care un nou-născut sughiț lung, copilul nou-născut
Dar dacă ea începe să sughiț un copil nou-născut, părinții de multe ori intra in panica. Și odată ce există o mulțime de întrebări: Ce vine? Nu e periculos? Cum de a ajuta copilul?

Pentru a începe, trebuie să înțelegeți motivele care duc la apariția sughiț la nou-nascuti, atunci devine clar modul de a ajuta copilul.

Cauzele sughiț într-un copil nou-născut

Bazat pe fiziologie, sughiț - o contracție a mușchilor diafragma, care este însoțită de un sunet caracteristic atunci când aerul care trece prin glota.

Cele mai frecvente sughiț apare într-un nou-născut, atunci când este frig sau de sete.

Alte motive includ:

 • mancatul in exces;
 • ingestiei de aer;
 • stres emoțional sever sau greutăți.


Unii copii încep să sughiț după o hrănire, aceasta se poate datora faptului că un copil a manca prea mult. Ca urmare a acestui stomac aglomerat presează pe diafragmă și provoacă spasme ei. Sau, copilul în timpul de alimentare înghite aer, care poate fi, de asemenea, o cauza de sughiț și dincolo. Supraalimentarea și înghițirea de aer de multe ori duce la regurgitare, crampe intestinale si probleme cu burtica.

Cât timp poate un sughiț nou-născut?

Sughitul poate dura de la câteva minute până la o oră. Nu sughiț lung timp de 10-15 minute, de obicei dispare de la sine și nu provoacă nici un disconfort pentru copil.

Dacă sughiț sunt prelungite și sughițuri pentru copii pentru mai mult de o jumătate de oră, atunci acesta poate afecta ușor starea lui (el poate deveni mai capricios și iritabil), deoarece poate interfera cu somnul lui.

În ciuda că sughiț - este destul de o condiție inofensiv, există momente când nu faci fără ajutorul unui medic.

Pentru medicul trebuie să contacteze în cazul în care:

 • Sunteți sigur că aveți sughiț copilul nu este legată de faptul că era frig, sete sau pereel;
 • Sughiț ultima pentru o lungă perioadă de timp (20-30 minute), a fost reluată în timpul zilei;
 • Aceasta are loc în mod continuu timp de 2 săptămâni;
 • Nu poți face cu ea pe cont propriu;
 • În plus, există și alte simptome sughițuri - tuse, regurgitare, salivație excesivă.

sughiț ocurență poate fi un simptom al bolilor grave.

Cum ar fi boala gastroesofagian, inflamație pulmonară, boli de ficat, stomac, intestine, nevrita nervului frenic, viermele infestare, leziuni ale sistemului nervos central.

Cum de a ajuta cu sughițuri?

Ajutor cu sughiț depinde de cauza care a împărtășit aspectul ei.

Deci, în cazul în care acest lucru este un sughiț de hipotermie - cald copilul. Puteți pune copilul la sân, o mamă la mâinile copilului se încălzească și să se calmeze.

Dacă sughiț datorită faptului că copilul este sete - dau câteva înghițituri de lapte sau apă caldă.

Aveți posibilitatea să se agită copilul și să încerce să-l facă să doarmă. În vis, muschii se relaxeaza si sughit trec.

Dacă este overfed motivul. este necesar să se ajusteze cantitatea de hrănire. Puteți hrăni copilul portii mai mici, dar mai des.

După hrănire, țineți copilul în poziție verticală, astfel încât toate excesul de aer este eliberat și a provocat apariția sughiț și regurgitare.

Dacă sughiț sunt un răspuns la stres emoțional. apoi încercați să reducă la minimum o astfel de stres. În oaspeții mai puțin zgomotoase, nici muzica tare sau alte fenomene enervante.

Nu poate fi utilizat la nou-nascuti, astfel de metode de a face cu sughițuri, cum ar fi: țineți respirația; speria, gadila.

Dacă nu se poate face față cu sughiț se consulte în mod independent, un medic pediatru, aceasta va ajuta la diagnosticarea precoce și, dacă este necesar, de a începe tratamentul.

Ce se întâmplă dacă sughiț la nou-nascuti?

Bună ziua draga mama și tata! Temerile tinerilor părinți atât de complete și întrebări cu privire la starea de sănătate a unui nou membru al familiei, chiar mai mult. Părinții pot spune, în fiecare secundă alerga la copilul și vizionarea comportamentul său.

Și toți părinții aceeași întrebare: Ce sa întâmplat cu el? De ce face el? Și e bine? Asta sughițuri întrebare în copilul nu poate fi ignorat. Să vorbim despre de ce există un sughiț la nou-născuți, și cum să ajute să facă față acestei boli.

sughiț ce nou-născuți? ↑

Sughitul la nou-născut destul de comună. Adevărat unii copii ea îngrijorat mai des, iar altele mai puțin. Reamintim că toți copiii noștri minunați sunt diferite, o sughiț 5-15 minute și apoi dispare sughiț.

Alți copii pot sughiț timp de o jumătate de oră, și va fi, de asemenea, normal. Dar dacă sunteți foarte preocupat de lungimea Icahn copilul, este mai bine să se consulte un medic pediatru si poate merge pentru o consultare cu un neurolog.

Desigur, nu se poate cu discount faptul că sughiț poate fi un semn al unei boli, dar fenomenul este extrem de rară.

Deci, de ce și de ce bebelușii sughiț? Cauza sughiț la nou-nascuti, unii pediatri spun este format slab conexiunea între diafragmă și creier.

De asemenea, se crede ca bebelusii sughiț din cauza supraalimentarea sau la înghițire în exces de aer în timpul alimentării. De obicei, împreună cu sughițuri puteți vedea de vărsături copii și balonare, și toate acestea se datorează faptului că o mulțime de aer a intrat în ventriculul. Să ne gândim la modul în care putem ajuta copilul lor sa faca fata cu sughițuri?

Ce se poate face dacă un sughiț nou-nascut? ↑

Aici sunt o experiență dovedită de câteva mame de generații, sfaturi despre cum să se ocupe cu sughițuri la nou-nascuti:

 • în cazul în care sughit copii cauzate de supraalimentare, este ușor de ghicit, încercați copilul nu supraalimenta. Determina că copilul poate mânca o mulțime de regurgitare abundente. Încearcă să se hrănească copilul în porții mici, dar cel mai adesea;
 • În cazul în care un copil înghite o mulțime de aer în timpul alimentării, apoi l batjocoreau dupa masa coloana, apăsând burta ei. Când aerul srygnet copil, va avea loc sughiț;
 • Dacă vă hrăni copilul dintr-o sticla. eventual, lapte curge prea repede și, prin urmare, firimituri de aer înghițire, să încerce să schimbe mamelonul pe flacon. sau alege o nouă sticlă (de exemplu, antikolikovuyu);
 • dacă alăptați un copil, apoi să acorde o atenție la modul în care Prichindelul surprinde piept, el are dreptul să profite de mamelonul si areola. Poate schimba poziția de alimentare, vă decide problema cu sughițuri;
 • sunt dovedite de multe mamele si bunicile o modalitate de a opri sughit: da copilului un pahar de apă, sau atașați-l pentru scurt timp la piept. Luând câteva înghițituri, copilul se oprește sughiț;
 • de foarte multe ori un sughiț nou-născuți, atunci când este frig sau are picioare reci. Pune șosete pentru copii calde, luați-o la mâner și se agită, se va încălzi și sughiț ca un lift de mână.

După cum putem vedea, este un sughiț complet normal la nou-nascuti. Și cel mai mare va fi copilul, cu atât mai puțin va trebui să apară crize de sughiț.

Dacă toate căile pe care le-am analizat, nu ajuta la a face cu sughiț, apoi așteptați doar până când se trece.

Crede-mă, că copilul este o preocupare specială nu dă. Mai bunica și mama cu experiență. Și totuși, în orice caz, nu utilizați vechea metoda pentru copil speriat.

El este încă sistemul nervos atât de slab, cu excepția faptului că copilul plânge speriat, nu vei realiza nimic. Este mai bine să încerce să vorbească sughiț, de exemplu: sughiț, sughiț, du-te la Fedota cu Fedota la Iacov cu Iacov, la toate. Poate că va părea ridicol, dar sughițuri trec.

Amintiți-vă că timpul -cele mai bune sughiț de vindecare. Oricare ar fi trucuri mama nu a inventat un sughiț în copilul nou-născut va trece de la sine, trebuie doar să aștepte.

Dar dacă sunteți în continuare îngrijorat de sughiț în copilul, apoi du-te la recepție la pediatru, și să se consulte cu el.

Lasati copilul sa nu se imbolnavesc, iar apoi mama mea ar fi la pace.