Ce se poate face în lumea warcraft după nivelul 85, ghiduri pentru wow

În general articol este destinat pentru incepatori, care au început recent să joace World of Warcraft și nu înțeleg ceea ce se poate face în joc a atins apogeul, 85 astăzi, nivel. Da, interesant de pompare, interesant pentru a afla istoria, dar ceea ce despre a ajunge la un maxim atunci când de pompare nu mai este relevant.
Punctul forte al World of Warcraft a fost întotdeauna de conținut la un nivel maxim. publicat în mod regulat patch-uri de conținut extinse, care adaugă la joc foarte mult. Deci, ce să facă.

Dungeons pentru 5 persoane cu Heroic

Cei lume care au jucat de Warcraft deja de aceasta greață. Dar, de fapt, ele sunt interesante.

Vă recomandăm să nu utilizați grupul motor de căutare. Faptul că există mai mulți jucători care pur și simplu Farm, ei vor să treacă prin temnita rapid și nu le place să novice jucători care merg preveni subteran rapid nu știu tactici, etc.

Vă recomandăm să adune un grup de acești jucători aceeași novice. Acest lucru se poate face in breasla pentru incepatori. În mod ideal, cele mai bune temnițele loc cu prietenii, care a început să joace, de asemenea, recent. Vă garantez că multe seri vesele le-ați furnizat.

Cam la fel ca de obicei, dar ele pot avea loc în 10 sau 25 de persoane. Datorită acestei acțiuni mai epic.

Aici, același sfat, aduna grup format din raid începători. Da, nu va contribui la progresul rapid, dar părerea mea personală este că atât de interesant. Zrazy lovind cu mulți jucători statica cu experiență nu se simt foarte confortabil.

Între timp, progresul rapid el vrea să arate mai bine imediat staticii.

De asemenea, rețineți noul sistem Raid Finder. Acesta vă permite să planificați raidul nu este momentul, nu pentru a colecta grupul. Ai doar în membrii raid aleatoare asamblate. Vă recomandăm obținerea unui grup este de 25 de persoane. Motivele sunt două. 25 este o epopee mai mult. Cele 25 de greșeli și defectele fiecărui membru al grupului nu este la fel de vizibil.

Da, pe câmpul de luptă pot fi accesate la nivelul 10, dar la nivel de 85 disponibile câmpul de luptă noi și să devină disponibile cotate Battlegrounds. În Evaluând câmpurile aveți nevoie pentru a juca grup jucat și coordonat anterior, care oferă loc pentru tactici.

Acesta este cel mai bun loc pentru fanii PVP. Luptele sunt întotdeauna greu, este necesară concentrația maximă jucător este necesară, trebuie să joace la limita capacităților lor de a câștiga și pentru a muta în sus tabelul ligii. Complexitatea va crește mereu.

Se recomandă să se găsească un partener, cu care sunteți și va juca în echipa.Deci, se dovedește în World of Warcraft, care cu patch-uri de conținut de presă, conținutul vechi cea mai mare parte a jucătorilor uita. În foarte zadar mea. În temnițele ascunse istoria lumii, unele dintre capitolele sale. Unele dungeon-raid mai vechi sunt foarte epic, cum ar fi Ulduar unul care costă.

Da, ei nu par atât de complicate. Pentru a crește complexitatea deplasărilor compoziției incomplete. De exemplu, încercați să treacă temnita vechi singur. raidurilor vechi poate avea loc similar, de exemplu, încercați să curățați Ulduar 25 PPL 7-10 persoane în timp ce face un mod greu, acesta nu va fi atât de ușor. Va fi interesant.

De obicei, marile vacanțe în lumea World of Warcraft sunt diverse evenimente de joc. De obicei, asociat cu ei o serie de realizări și premii. Se diversifică gameplay-ul oarecum, distrage de la rutina, pe care mulți jucători au creat pentru ei înșiși.

Ei bine, eu nu cunosc beneficiile practice care nu transporta. Ei bine, titlul, bine, un pic de premii, dar multe le place.

De ce face asta? Hmm, că aproximativ la fel ceea ce în lumea reală. Doar o mulțime de fericit.

În World of Warcraft colecta animale de companie, mounts, seturi vechi de arme și armuri. Există, de asemenea, un obiecte rare, cum ar fi Sferă fraudă și altele asemenea. beneficiile practice sunt mici, dar plăcut ochiului.

Puteți leagăn viola

De obicei, pentru a vâna juca o altă clasă sau uite că există și așa cum se întâmplă facțiunea opusă. Multe dintre ele au o gamă variată de viole. În general, în cazul în care doar pentru a vedea o altă clasă și a obține un ventilator, care este o metodă mai bună.

Twinkie - caractere nizkourovvnevye creat pentru jocul pe câmpurile de luptă. Aceasta este de fapt o mulțime de distracție în mea nivel scăzut PVP lvl 10-40 este foarte dinamic, și fanii.

Anterior, atunci când o victorie în PVP nu a dat experiență, Twinkie au trăit ani de zile. Ei sunt îmbrăcați foarte atent și echipamente de mai bine încercarea de a obține beneficii maxime. Aceasta a cheltui o avere.

Acum, doar personas îmbrăcați în armură moștenit și echipamente achiziționate, precum și o incantatie maximă disponibilă la licitație. Descărcarea de până la 10 niveluri și lupta.

La nivelul inferior BG practic orice clasă oferă o mulțime de distracție. Vânătorii sunt lansatoare de rachete despre reactive să ia toate hoți sunt foarte interesante, Druids scoate schimbarea de forme și tratament puternic, etc.

Având cel mai puțin de caracter și capacitatea, puteți face pur și simplu minuni. Nu necesită nici o pregătire mult timp dacă acumulat armura resurse suplimentare moștenit este lvl 10 poti apnut literalmente o jumătate de oră.

Este o minge pe ventilator, dar sunt fani. Gank - este distractiv, deși nu foarte original.

Trading pe licitație

Distracție pentru gurmanzi. Din nou, însă, nu există nici un scop. Înțeles în stocuri mari de valută de joc, de asemenea. Dar, într-un fel dorește. În World of Warcraft model economic amuzant. Piața este afectată de mai mulți factori, este de evenimente de joc și eliberarea de noi patch-uri. În general, îmi place acest lucru.

Mulți spun că jocul de World of Warcraft este doar incepand de la nivelul 85. Da, voi fi de acord, oferă o mulțime de oportunități, dar recomandăm să nu se grăbească să se balanseze, dor de o mulțime de interesant. Sangerarea și așa trece prea repede, jucatorul sare peste o mulțime de conținut, astfel încât nu este nevoie să se grăbească.

În general, joacă și să se distreze. Nu asculta pe cei care spun că este necesar să se balanseze rapid. Ea nu are nici un sens. Nu asculta pe cei care schitaaet că eroisme sunt plictisitoare, acestea sunt doar dus Pharma și cu siguranță obosit. Nu neapărat să-și petreacă pe World of Warcraft tot timpul, puteți juca casual, timp de o oră sau două pe zi, nu-și asuma obligațiile și să se bucure de joc.

P.S. Skranih săpate în a găsi o imagine pentru a posta aici, Che găsit:

Mai multe informații despre acest subiect: