Ce și cum să albeasca subsuori la domiciliu

Orice fată vrea întotdeauna să arate bine în orice situație. Omul tău ar fi extrem de surprins dacă el știa ce este, uneori, proceduri dureroase necesare pentru a efectua o femeie să arate bine. Cât de mult cheltuielile financiare necesită toate aceste proceduri! dieta istovitor, folie de corp, modelarea spranceana, manichiura, pedichiura - toate aceste manipulări sunt necesare pentru ca femeile să arate întotdeauna cel mai bun.În acest articol, aș dori să vorbesc despre cum să albeasca subsuori la domiciliu, cum să efectueze această procedură, că această utilizare și ce recomandări ar trebui să fie efectuate.

De ce există o problemă?

În primul rând, să încercăm să aflăm unde a făcut acest fenomen (întunecare a axile), și apoi încercați să dau seama cum să albeasca subsuori la domiciliu.

Ce și cum să albeasca subsuori la domiciliu

În primul rând, acest fenomen contribuie la ras frecvent. Desigur, orice fată care se uită după el, face această procedură neplăcută. Dar pentru a evita întunecarea zone ar trebui să utilizeze creme și geluri, după bărbierit. Ele previn apariția iritației și pentru a promova vindecarea mai rapida a pielii rănite după ras. Aceste sfaturi sunt proceduri de ras relevante și depilator. Spre deosebire de mașină, el rupe firele de păr de la rădăcină. Astfel afecta și mai mult pielea.

De asemenea, au un impact negativ deodorante. Poate că pielea este hipersensibilă, iar unele substanțe care fac parte din mijloacele care afectează în mod negativ aspectul axilă.

cel sudoare

Pentru a minimiza efectele negative ale deodorant, utilizați sfaturi simple. Așa că transpirația nu a fost atât de abundente, cumpăra de la farmacie pudra pentru copii obișnuite și se aplică pe axilă. Această metodă va ajuta pentru a evita transpirație excesivă și pete umede pe haine. O modalitate bună este, și aplicarea săpun pe axilă. De asemenea, reduce transpiratia si neutralizeaza mirosul neplacut de transpiratie.

îmbrăcăminte necorespunzătoare

Există o altă cauză comună de întunecare a axilelor. Este vorba despre purtarea de haine greșit. Din cauza pielii inconveniente reacționează negativ. Apoi subsuoară apar pete întunecate.

Nu uitați că cremele pe care le pot utiliza, ar trebui să conțină o cantitate minimă de substanțe nocive. Fiți atenți la etichetă. Amintiți-vă că afectează negativ creme și geluri care conțin alcool.

Cum pentru a evita problemele?

De multe ori problema apare din combinația dintre toate motivele de mai sus. Toate au un impact negativ. Prin urmare, în cazul în care acestea sunt comise în același timp, efectele negative vor fi resimțite cu siguranță.

Utilizați numai de înaltă calitate și produse cosmetice scumpe, nu se simt rău pentru bani. Uneori, tratamentul poate fi mai scump! Purtati de bumbac și alte țesături naturale. Încercați să înlocuiască ras mașină de ras în saloane specializate. Acum există mai multe modalități de a elimina vegetație excesivă asupra organismului: este epilarea cu ceară și epilare cu ceară de zahăr. Există, de asemenea, metode de terapie cu laser. Cosmetician, cunoscând caracteristicile pielii tale, va alege cea mai bună opțiune, care va ajuta pentru a evita consecințele neplăcute.

Deci, am găsit și identificat principalele cauze ale acestui defect, și cum să albeasca axila la domiciliu?De foarte multe ori există situații când aveți nevoie de un timp scurt pentru a improspata. Acest lucru poate fi o dată cu omul visurilor tale, sau poate o seară întâlni colegii de clasă. Desigur, orice femeie la astfel de evenimente doresc să arate cât mai bine. Ea se așează pe o dieta rigidă, ea începe să se limiteze în toate. În aceste momente, este necesar să se arate excelent, și nici un detaliu nu ar trebui să strice imaginea, compromite integritatea și armonia. Un astfel de detaliu este aspectul subsuori.

Ce și cum să albeasca subsuori la domiciliu

Cum se albeasca axila acasă repede? Deci, există mai multe modalități eficiente de a efectua această procedură. Toate acestea sunt destul de eficiente.

Cum se albeasca axila la domiciliu? Review-uri sunt pozitive cu privire la utilizarea de lamaie. Mulți oameni știu ce este proprietățile miraculoase ale fructului. Este potrivit pentru îndepărtarea petelor și pentru pierderea în greutate. De multe ori, acesta este inclus într-o mască de prescripție anti-îmbătrânire și împachetări anticelulitice. Cazul nostru nu este o excepție. Pentru a scăpa de pete întunecate, taie o felie de lămâie și o mișcare circulară, se aplică axile. Se lasă să se înmoaie în sucul în piele. Puteți apoi spălați-l imediat. După această procedură, este recomandat să se freca în pielea crema axilare cu un efect calmant.

Ce și cum să albeasca subsuori la domiciliu

Nu uita că pielea uscată de lămâie. Deci, încercați să facă un gomaj, adăugați iaurt sau un alt produs similar în consistență.

caolin

Cum se albeasca axila la domiciliu? Pentru a combate pete intunecate, puteți folosi argila alba. Acesta este vândut în orice farmacie, și are un preț foarte rezonabil. Dar merită să ne amintim că această metodă necesită mai multe repetiții.

Ce și cum să albeasca subsuori la domiciliu

Pentru un efect mai pronunțat la argilă, puteți adăuga suc de lămâie sau iaurt. Toate aceste produse au, de asemenea, caracteristici care promovează axilare pentru albirea pielii.

Cucumber și cartofi

Cum se albeasca zona de subraț acasă? O modalitate buna de a scapa de pete intunecate in axile este considerat în mod tradițional un castravete. Suc acestei legume este, de asemenea, posibilitatea de a albi pielea și să-l mai lin.

Ce și cum să albeasca subsuori la domiciliu

Nu neglijați și suc de cartofi. Pentru a pregăti, ia un cartof. Apoi, coji de fructe și cotlet. Acest lucru se poate face pe o răzătoare obișnuită. Gruel se aplică pe axile. Crede-mă, efectul va va incanta.

Multe femei întreb: cum să albeasca subsuori la peroxid acasă? Peroxidul de hidrogen a fost mult timp cunoscut pentru proprietățile sale de strălucire. Acesta este adesea folosit ca un înălbitor pentru păr. Să efectul nu este atât de vizibil, dar cu toate acestea. Proprietățile de peroxid de hidrogen poate fi utilizat în albirea și subțiori. Pentru a efectua albire, în proporții egale necesare pentru a se conecta peroxidul de apă și hidrogen. Apoi, trebuie să ia o minge de bumbac și se aplică soluția rezultată la axilelor. Această procedură nu este necesar să se repete foarte des, este destul de suficient pentru a efectua manipularea descrisă de două ori pe săptămână.

concluzie

Acum știi cum să albeasca subsuori la domiciliu. Toate metodele de mai sus într-o măsură mai mare sau mai mică, va ajuta sa scapati de astfel de defect cosmetic. Sperăm că, odată cu sfaturile noastre vă sunt în măsură să rezolve problema.

Ce și cum să albeasca subsuori la domiciliu

Pământul a fost creat din bulgărilor imens murdărie? Oamenii de știință încă nu știu cum să formeze planete asemănătoare Pământului. Cele mai multe sunt de acord, în opinia că totul începe cu pietrele care se rotesc.

Ce și cum să albeasca subsuori la domiciliu

Ce și cum să albeasca subsuori la domiciliu