Ce superstiții și semne asociate cu cuțite

va „femeii“ a oamenilor este mult mai mare decât masculul. În primul rând, este clar că femeile sunt mai superstițios decât bărbații. În al doilea rând, ustensile de bucătărie de bază nu sa schimbat de secole, de fapt, și bucătărie - teritoriul doamnelor care stiu exact ce risipește da zahăr sare, picătură o lingură, dar furculițe și plăci sparte. Dar liderul cel mai încrezător în numărul asociat cu acesta va fi, fără îndoială, este un cutit.Ce un cuțit care se încadrează

În general, un lucru căzut - un semn al oaspete se apropie. bunicile noastre a spus când este scăpat ceva: „Cine este în grabă sau neînarmat deține.“ Cuvântul se referă la masculin cuțit de obiect. Prin urmare, căderea cuțit - așteptați pentru un om. Este important să se ia în considerare modul în care a căzut. Mâner - un oaspete neașteptat va fi persoană familiară și plăcută. Lama în jos - oaspete va fi nefamiliare, probabil, va veni cu intenții rele. Pentru a evita această vizită, aveți nevoie pentru a ridica cuțitul căzut și de trei ori le-a bătut pe masă, a spus: „Casa stai, pentru noi nu mergem.“ Anticipând un oaspete bun nu ar trebui să facă nimic, cuțitul trebuie doar să ridice.Există un cuțit

Se credea că, dacă o persoană preferă să mănânce cu un cuțit, acesta va fi furios și iritabil. Alții nu le plac acești oameni, să evite relații sexuale cu el. Acesta ar trebui să scape de astfel de obiceiuri, și relațiile cu cei dragi încep să se îmbunătățească.

Trebuie remarcat faptul că, odată cu cuțitul, nu sunt doar superstiție, el este un asistent în desfășurarea unor ceremonii. De exemplu, un cuțit taie „cătușele“ pentru copiii mici. Atunci când un copil face primii pași necesari pentru a ține în mod simbolic cuțitul între picioarele copilului, ca și în cazul în care tăierea coarda pe care l-au împiedicat de la mersul pe jos, până când el a fost mai mic.

În zilele vechi a fost considerat rău noroc copilul să doarmă într-un moment când undeva în apropierea casei transportate să îngroape defunctului. Se credea că copilul de dormit nu poate trezi. Protecția împotriva acest lucru ar putea doar cuțit care a fost plasat sub perna pentru copil. Acum, în satele asa ca nu prea.

Cuțit - Sufler

Cuțit necesită o atenție și îngrijire. Nu se ascute doar periodic un cutit, dar lustruiți. Acest element trebuie să fie atent și corect cu respect. În cazul în care începe să rugina - o gazdă indiciu sau hostess pe care ar trebui să acorde o atenție pentru sănătatea lor.

În orice caz, nu este necesar să se păstreze casa rupt cuțitul - un semn de probleme iminente. Mai bine pentru a scăpa de el cu cuvintele: „Pauzele de cuțit, dar problema nu mă interesează.“

Și, poate cel mai important, este important să ne amintim că semnele sunt în măsură să influențeze viața tocmai în măsura în care oamenii cred în ele.