Ce trebuie să boteze copilul

Părinții care intenționează să boteze copilul lor, de regulă, există o mulțime de întrebări cu privire la aceasta. Și cele mai frecvente dintre ele este ca botezul va fi un proces care este necesar pentru a boteza un copil cum să aleagă nașilor și care poate fi un semn al crucii.În primul rând, trebuie să alegeți biserica în care sunteți de planificare pentru a efectua un sacrament, și vorbesc cu preotul care va efectua ritualul. În fiecare biserică regulile și reglementările sale, și preotul este obligat să vă spun despre toate momentele. Este mai bine de a alege o ceremonie individuală în cazul în care copilul va fi un rit de trecere - este mai rapid și mai sigur pentru el și părinții.

Ce trebuie să boteze copilul

Atunci când primește botezul, și nasi copii

De obicei, cea mai fragedă vârstă pentru botezul unui copil este de-a patruzecea zi după naștere. Acest lucru se datorează faptului că anterior dat naștere la o femeie pur și simplu nu pot merge la biserică. Dar poate fi botezat înainte și după această dată. Totul depinde de decizia părinților și, desigur, mama și sănătatea copilului.Este necesar să se abordeze cu atenție problema de alegere a nasi. Din moment ce acestea vor continua să fie responsabil de educația spirituală a copilului. Nașii trebuie să fie botezați pentru a merge la spovedanie și comuniune. Conform tradiției, nașul dă eco destinatari pectorale, iar nasa trebuie să cumpere haine pentru botez. Crucea pentru un copil mic este mai bine să ia o mică și pe o panglică de satin sau frânghie subțire. trebuie neapărat să-l sfințești, în cazul în care acesta a fost achiziționat în magazin.

Cum este sacramentul

Taina Botezului are loc la ora stabilita, un preot, și mai bine să vină în avans, astfel încât să nu fie târziu. Femeile ar trebui să poarte o rochie lunga sau fusta, capul trebuie acoperit cu o batistă. În această zi nu poate fi vopsit și a pus pe orice ornamente.

Așa cum am menționat mai sus, în fiecare biserică are propriile sale reguli, dar unele dintre ele sunt întotdeauna în vigoare. În special, nasii (nu poate exista decât un singur părinte, este important ca, pentru băiatul a fost naș pentru fete - nase), haine pentru botez și cross iluminate.

Conform tradițiilor bisericii, făcută după rânduielile botezului pentru a sărbători nașterea unui copil într-o nouă viață spirituală. Oaspeții au tendința de a trata tort dulce cu inițialele finului său și data botezului.