Ce va face un om să se căsătorească

Dar dacă vrei să vorbești cu oamenii în aceeași limbă, este necesar să se cunoască progresul și gândurile omului, pentru a înțelege logica omului. Sau încercați să forțeze pe oameni să se gândească în felul lor, ca o femeie. Poate că este chiar reuși, dar ei vor înceta să mai fie oameni ...

Relațiile, cum ar fi, sunt mai bune decât oricând. Atenție, flirturi, sex, interese comune ... registratorul. Nu sunt gata! Și de ce?

Într-adevăr, de ce ar trebui un om să se căsătorească. Acest lucru ar putea să-l încurajeze să facă acest lucru?

Sexul - cerința normală a unui organism sănătos. Vârful de nevoile sexuale ale bărbaților începe în vârsta medie de 14 ani (!) Și menținut în acest fel până la 20. Wish mare, nici o experiență, și, prin urmare, nici o ocazie. Vrei, vreau, vreau ... și mai mult de o dată pe săptămână, după îndepărtarea de la dansuri, și în fiecare zi, de multe ori pe zi ... Poate ne căsătorim? Casatoreste-te. Casatoreste-te.

Vârful a nevoilor sexuale ale femeilor au reprezentat 45, și înainte de faptul că ea a fost încet, încet „piatră“. Uverturi pentru a atinge sanii fetei tinere sau chilotii de culoare spion prin casa scării par băieți ei sexuale, iar fetele - vulgaritate.

Multe dintre „băieții“ se căsătoresc la o vârstă fragedă de dragul de „abonament“ sex. Cu toate acestea, ei sunt sincer convinși că este - iubire. Dar, după 25-30 omul dobândește capacitatea de a gândi și de partea de sus, nu doar în partea de jos, „cap“, și o mulțime de femei, printre contemporanii săi care sunt gata să facă sex pentru nimic. Îngrijorare merge. Și împreună cu ea, „iubire.“

În condițiile actuale ale moralei libere pentru a satisface nevoile sale sexuale - nici o problema. Pentru un cântec cu o chitară sau „pete verzi“. Sexul - o modalitate buna de a atrage un om, dar nu și o cale să-l țină. Și, cu siguranță, nu este un motiv să-l provoace să facă schimb o grămadă de femei pe unul și numai, indiferent de cât de bine nu era în pat. Kama Sutra nu ajuta si nu ajuta. Căsătoriile sunt construite pe speculații o preocupare de sex masculin se dezintegrează la scurt timp după ce omul se transformă 25-30 de ani. Și mai târziu în viață, în general, acestea nu sunt fezabile.

obiective comune și interese?

puncte de vedere comune și interese - o premisă bună pentru înțelegere. Dar asta e nici un motiv să se căsătorească. Puteți Revel în multe ore vorbind despre sensul vieții, împreună pentru a asculta muzica preferată, viziona aceleași filme și emisiuni TV, dar de ce de dragul de a crea o familie? Este interesant de a petrece timp posibil și la celălalt, și cu un prieten, și amant.

Un om are nevoie să mănânce, mers pe jos în haine curate și să trăiască într-o casă relativ retrasă. S-ar părea că o femeie este capabil și dispus să mențină modul de viață, are toate șansele să meargă cu el la registratorul. Dar acest lucru nu este cazul. cel puțin pentru cei mai mulți bărbați la. Amintiți-vă povestea țarului Saltan. „Dacă unul dintre voi ca un țesător, iar celălalt - bucătarul“

Barbatii care au cel puțin media câștigurilor, și nu împovărat cu familia (și alții care nu sunt interesante, nu?), Își pot permite să mănânce în restaurant, dacă nu, atunci în cafenea sau bistro. În plus, acum puteți cumpăra un ceas destul de produse comestibile semifinite și mâncăruri gata preparate, care sunt destul de arunca în cuptorul cu microunde. Există mașini automate de spălat, mașini de spălat vase, spalat de vid. Și șosete mai ușor să cumpere decât să se spele. În plus, mulți oameni nu au minte pokoldovat în bucătărie și a pus lucrurile în propria lor casă în ordine.

Pe lângă faptul că majoritatea oamenilor au mame care fac nu mai rău decât toate soția lui, dar nu există scandaluri din cauza faptului că capul se rotește la 360 de grade la vederea frumuseții într-o fustă scurtă.

Desigur, omul este capabil de recunoștință sinceră pentru mâncăruri delicioase sau curățarea în pad burlacilor. Cu toate acestea, cântărire toate „pro“ și „contra“, el a folosit pentru a ajunge la concluzia că placa supa garantată - o taxă prea mare pentru gratuit.

Desigur, frumusetea de a deține un model poate ridica statutul de oameni, precum și deținerea de mașini de prestigiu. Dar toate modelele nu economisesc suficient, dar ce o femeie frumoasă? Prin urmare, statisticile triste - România pe un om care este gata să se căsătorească, există cinci femei care doresc să se căsătorească.

În America, de exemplu, situația este exact opusul - nu un „unu-la-cinci“ și „cinci la unu“. Acolo, femeile nu cauta sotii-sponsori, ei declara independența. În primul rând ei doresc să obțină o educație, de a organiza activitatea de a deține un venit stabil, și numai atunci, probabil, să se căsătorească. Pentru că a fi căsătorit este de prestigiu, iar oamenii tind să se căsătorească. Ar fi ca pentru a merge la colegiu cu concursul de la cinci persoane la fața locului! barbat insurat este considerat de succes și stabilă, este mai dispus să dea credite fără eșec, el face oferte, el a avut încredere în cele mai bune poziții.

Dar noi, din păcate, nu în America.

Maternitatea - una dintre principalele instincte feminine. Femeia caută să dea naștere, pentru a aduce în sus, pentru a crește un copil și să găsească un om care ar fi ea în acest lucru a ajutat. Aceasta este, probabil, cel mai puternic motiv pentru căsătorie. Omul este natura sa biologică dictează o tactică diferită - pentru a dispersa semințele lor în spațiu maxim de femei. Eu nu sunt în nici un fel nega afecțiunea copiilor oamenilor, uneori, este instincte mai multe femei, dar vine mai târziu, atunci când un copil este deja posibil să se „vorbească pentru viață.“ Pentru ca o femeie încearcă să mențină un copil om, devine, de obicei, efectul opus: ea dispare la locul de muncă, și apoi începe o prietena sau începe să bea.

Desigur, există oameni cărora le place domnilor adevărați se căsătorească „sub zalet“, dar experiența arată că o astfel de căsătorie este foarte fragilă, iar copiii din nervozitate și dureroase lor. Există, de asemenea, oameni din copilărie, precum și femeile care visul de a avea un copil și este în acest scop care doresc să înceapă o familie, dar ele sunt, într-o mare regret de sex feminin, foarte puțin.

Dragoste? Numai iubire!

Verificarea și testarea structurilor de instalații de construcții de inspecție de construcții.

oamenii nu se căsătorească atunci când nu sunt proști ButiEi scriu vizitatorii noștri?

10 intrări cele mai interesante

Ce va face un om să se căsătorească

Pot scapa de celulita la domiciliu?
Te pentru a scapa de celulita la domiciliu este dificil, dar cu toate acestea, este posibil - în cazul în care a fost format numai că celulita pe corpul tau.

Ce va face un om să se căsătorească

Ce alimente sunt bune pentru pielea noastră?
Acum, pentru produsele alimentare. Există anumite substanțe care sunt esențiale pentru pielea noastră. Deci, ce trebuie sa mananci pentru a hrăni pielea.

Ce va face un om să se căsătorească

Cum face o lipsa de vitamine?
Pentru aceste sau a altor maladii precursori de minciuni regulate de boli grave. De multe ori, totul începe cu lipsa de obicei de vitamine. În primul rând.

Ce va face un om să se căsătorească

Utile decât sexul?
dacă beneficii de sănătate de sex? Pana in prezent, medicina a fost un număr suficient de studii care arată că sexul.

Ce va face un om să se căsătorească

De ce vreau dulce?
Când trageți pe dulce convingătoare, și nu știi măsurile de a manca dulciuri si produse de patiserie, atunci aici se potrivesc pentru a înțelege ceea ce cauzează o astfel de alimente.

Ce va face un om să se căsătorească

Dragoste poțiune
Dar există iubire poțiuni care vă permit să fie eliberat, pentru a elimina rigiditate, pentru a scăpa de timiditate excesivă. Și, în același timp veselă.

Ce va face un om să se căsătorească

Cu cât este mai periculos pe termen lung abstinenta sexuala?
Condițiile de abstinență forțate apar adesea anumite fenomene neplăcute în curs de dezvoltare în două direcții: nevrotic.

Ce va face un om să se căsătorească

îmbătrânirea prematură a feței - care sunt motivele?
Nu există instituții și saloane nu ajuta la stoparea îmbătrânirii premature a feței, dacă nu exercită un efort în lupta împotriva principalilor factori de îmbătrânire.

Ce va face un om să se căsătorească

Fitoestrogenii în produsele alimentare
Fitoestrogenii sunt acum una dintre cele mai populare subiecte. Ele sunt recomandate pentru prevenirea aproape toate problemele persoanelor în vârstă -.

Ce va face un om să se căsătorească

Ce va face un om se căsătorească?
Relațiile, cum ar fi, sunt mai bune decât oricând. Atenție, flirturi, sex, interese comune ... registratorul. Nu sunt gata! Și de ce? Într-adevăr, ceea ce un om.

Ce a scris vizitatori

• Vreau să pregătesc o piesă pentru sezonul de plajă
Am de gând să merg în vacanță în curând. Sunt un fan al vacanță de plajă, de aceea este de dorit ca cifra sa uitat, cum se spune, o sută la sută. Ca să nu mai spun.

• Cum mi-am pierdut în greutate în șolduri
pierde in greutate in mod semnificativ la nivelul coapsei, la acel moment, m-au ajutat ventuze masaj. Sunt pe partea de sus a unui corp subțire și picioare pline de bine, celulita pe coapse.

• O nutriție bună
Alimente funcționale: o masă de înlocuire, concepute pentru utilizarea regulată. Într-o singură porție - echilibrat suma.

• dieta
Dieta Paleo - aceasta nu este o dieta, vă referiți la atunci când vorbesc despre „Kremlevka“ sau Atkins. Știi, eu - un bucătar profesionist, și blog-ul meu.

• osteocondrozei a coloanei vertebrale toracice și de col uterin
Încerc exerciții pentru doar trei zile, iar pe fața rezultatelor de dureri de spate trecutului continuă să fie angajate.

• realizarea mea
Buna ziua! Vreau să împărtășesc realizarea mea personală! Eu nu sunt de grăsime, și nici măcar în organism, dar, ca orice fată am zonele cu probleme! V.

• bărbați Sneak rănit femei
Doriți să împărtășiți povestea ta, poate că cineva va ajuta să înțelegeți oameni, iar oamenii nu vor răni femeia pe care o iubește. Varsta mea nu este una pe care aș.