Ceartă cu prietena lui 1

O ceartă cu un prieten poate aduce o mulțime de frustrări și dezamăgiri, pentru că un prieten este de multe ori persoana potrivită cu care vă împărtășesc secretele cele mai intime și speranțele, iar in tot acest abuz de multe ori arunca noroi.De aceea, este foarte important să se certe cu prietena lui nu sa transformat într-o luptă reală, care, din păcate, se întâmplă tot timpul. În căldura de un argument este foarte ușor de spus ceva atât de dureros, încât omul se poate transforma în dușmani de moarte, și că nu trebuie să fie în măsură să păstreze sentimentele sub control și să nu încerce cât de greu posibil pentru a înjunghia prietena lui.

Ceartă cu prietena lui care arată capacitatea de a deține înapoi, pentru a găsi un compromis, și păstrați-vă în mâinile lor. Ar putea fi pentru tine o modalitate foarte bună de a învăța cum să reducă toate argumentele pentru reconciliere, care vor fi necesare în timpul unei ceartă cu iubitul ei, și în timpul unei dispute cu părinții săi.

De ce există o ceartă cu prietena lui? De regulă, acest lucru nu este surprinzător. Îți petrec adesea timpul impreuna, iar acest lucru devine din ce în ce mai evident nu numai avantaje, dar, de asemenea, că dezavantajează iritarea cauza. Prin urmare, trebuie să fie în măsură, în timp pentru a opri fluxul de cuvinte și spune, „Stop! Într-adevăr, într-adevăr, aceasta ar trebui să ridice un scandal din cauza faptului că un prieten a uitat să profite de banii pentru bilet, iar acum trebuie să se întoarcă la ea acasă? „“ Fă cum trebuie să rupă și ridiculiza ei în când ea sutime de timp spune unul și același lucru? „“ Este important pe care clubul să meargă să se relaxeze, pentru că principalul lucru care a fost distractiv împreună. "Ceartă cu un prieten - asta e nici un motiv să-i insulte prin utilizarea unor cunoștințe despre viața ei personală, relațiile cu părinții sau eșecuri la locul de muncă. De asemenea, nu este necesar, arzând de mânie dreaptă, vorbind despre ce este rău prietenilor tăi comune. Răzbună, astfel, nu poate fi, pentru că oamenii vor descoperi, mai devreme sau mai târziu adevărul, și încă va primi o reputație ca bârfă.

Dacă o ceartă cu prietena lui a devenit un lucru obișnuit, este timpul să se gândească la asta, totul a fost în ordine în relația ta? Așteptați un timp și să vorbească deschis unul cu altul. Încercați să fie răspunsuri oneste și directe reciproc, la problema a ceea ce provoacă o ceartă între voi. Poate că ieri a glumit despre culoarea rochiei sau o coafura noua, și a stat în apropiere un tânăr, pe care ea a vrut să impresioneze. Sau a fost tulpina pe care o alegeți întotdeauna un loc de relaxare, nu pentru a asculta opinia ei. Din motive similare, din cauza căreia există o ceartă cu un prieten, poate fi un set imens.

Notă, în cazul în care un prieten nu vrea să meargă la o conversație sinceră, aceasta înseamnă că nu mai prețuim relația ta. Psihologia relațiilor dintre femei - nu este ușor, și nu este nimic nu se schimba.

Fir-prietenul meu direct dintr-un viespe furat Man!

Am avut o cădere cu un prieten de un tip! M-am dus să o văd în vacanță de Anul Nou, ea a făcut o promisiune care va petrece Crăciunul cu compania sa, deoarece Mai întâi orice altceva și-a petrecut împreună cu prietenul ei, iar pe de altă parte societatea nu este foarte necesar! Dar, nu ține promisiunea, ea a mers cu el, și am ținut de Crăciun (aproape peste noapte) stătea acasă singur! Și apoi am spus: „Eu nu am de gând să pierdeți timpul pe capriciile, atunci când am un iubit!“
Te rog spune-mi ce să fac ??
PS: Am fost prieteni timp de 4 ani și niciodată în serios certat, dar dacă sa întâmplat că am cerut iertare, și doar o singură dată este. Și acum ea nu se simte vinovat!

Am avut un argument cu cel mai bun prieten pe care le fac