Ceea ce nu se poate speria copiii lor

Ceea ce nu se poate speria copiii lor

Este natura umană să se teamă de nimic, cu atât mai puțin un copil. Nu este surprinzător, deoarece este încă destul de mic, și în jurul ei o astfel de lume imens neexplorat. Copiii mici, de obicei, se poate speria în mod serios faptul că un adult poate părea o nebunie pură. Cu toate acestea, temerile copiilor pot obține ecouri și în viața de adult. Prin urmare, sarcina de mame și tați nu intimideze copilul și-l ajute să facă față cu temerile. Să ia în considerare „povești de groază“ cele mai dăunătoare și larg răspândite de la părinții lor.1 - zana caracter negativ poveste

părinte rare nu intimideze copilul ei Babaykoy, Buka, Baba Yaga sau ceva similar. În plus față de personajele de basm, iar părinții folosesc adesea oameni reali - poliție, străini unchi sau mătuși. O astfel de intimidare, din păcate, de lucru, și părinții, astfel încât acestea folosesc adesea. Ele contribuie la realizarea acestui comportament de copil care este nevoie de părintele în acest moment.

Dar în timp, copilul va înțelege că părinții lui au fost înșelați. Și aceasta este doar o altă descoperire neplăcută. Dar dezamăgirea și rănit înțelegerea copilul asigurat de ceea ce poate fi înșelător pentru toată lumea. Și părinții lor prea.

2 - „Vă vom da!“


De multe ori puteți auzi părintele indignată spune copilului: „! Dacă nu o să te comporta, vom da“ Și aceste amenințări da (sau da cuiva) pentru un comportament rău sunt cea mai mare teama pentru copil. Pentru un copil, aceasta înseamnă doar două lucruri - este rău și nu-i place. Și o astfel de configurare, desigur, nu sunt favorabile pentru dezvoltarea psihologică sănătoasă a copilului. Înainte de a vorbi ca un copil, amintiți-vă că copiii cred că fiecare cuvânt de mama și tatăl lui.

3 - Bullying "centură"
4 - intimidare inadecvata

Mulți părinți sunt prea leneș de fiecare dată pentru a explica copilului de ce acest lucru sau care nu se poate face. Ei aleg, ca să spunem așa, „o universală, eficientă“ răspuns. De exemplu, „nu o fac, altfel vei avea un doctor și să te înțepa.“ Astfel de părinți se tem de același lucru, indiferent de situație. De exemplu, în cazul în care copilul a luat o jucărie de la un alt copil, el poate auzi de la un părinte: „Dă-o jucărie, sau va medicul și de a lua o lovitură de lăcomie.“ În loc de o astfel de intimidare ilogice, mai bine să încerce să explice calm copilului dumneavoastră că, dacă el nu se întoarce jucăria, ceilalți copii vor fi jignit și nu va juca cu el. Un astfel de răspuns ar fi logic, spre deosebire de „universal“ și nu sperie copilul.

5 - Intimidarea medicilor și injecții

Noi ar trebui să evidențieze, de asemenea, agresiunii „doctor“ și „intepaturi“. Părinții ar trebui să ne amintim că copilul lor în timpul vieții lor trebuie să meargă la instituțiile medicale decât o dată pentru diferite scopuri, de exemplu, pentru a fi vaccinate sau de a primi ajutor pentru piscină, grădină sau la școală.

În plus, mulți adulți se tem de „fotografii“ și oameni în haine albe încă din copilărie, au până de curând nu a solicitat îngrijiri medicale din cauza fricii lor nerezonabile. Mai mult decât atât, astfel de oameni experienta de multe ori diverse complicații grave, ca urmare a auto-medicatie si intarziata solicita ingrijire medicala. Prin urmare, în viitor, acest lucru nu se va întâmpla în nici un caz, nu intimideze copilul ei „și intepaturi medicul rău.“