Cel mai bun perna pentru copii

Ultima dată când am vorbit despre dacă este necesară perna airbag pentru copii și ce formă ar trebui să fie ales, cu accent pe vârsta copilului.

Acum, vă voi spune despre cele mai puțin importante părți ale perne pentru copii - compoziția lor. Ce materiale ar trebui să fie perna, că ea a fost bună pentru sănătate și ușor de a dormi? Care ar trebui să fie perna - natural sau sintetic? Și ceea ce este cel mai bun pernă pentru copilul tau?


Aici opiniile „oameni de știință“ brusc divizat. Toate converg într-o singură - o pernă ar trebui să fie nu numai confortabil și moale, ar trebui să fie de înaltă calitate, util pentru sănătatea copiilor, și asigurați-vă că constau din materiale ecologice. Alte opinii divergente.

Cineva recomanda perne materiale de umplutură din materiale naturale - lână, păr de cămilă, gâscă - pen-ul, cineva speriat de faptul că pentru un copil, predraspolozhnnogo la alergii, o astfel de pernă pot fi periculoase, prin urmare, de preferat doar de umplutură artificiale - fayberteks, hollofayber lebădă artificială în jos, și alte soiuri, și fibre de poliester siliconizat.

Ca întotdeauna, adevărul se află undeva între. Dar să toate în ordine.

perne naturale. Calitate în jos perne, precum și a făcut din lână de oaie cămilă și sunt făcute acum, de regulă, tehnologie modernă și în condiții de siguranță pentru copii cu alergii. Dar. dacă aveți într-adevăr nici o îndoială, este mai bine să fie în siguranță. Mai ales pentru că aceste perne sunt mai potrivite pentru perioada de iarnă.

Principalele avantaje ale perne de puf și pene de lână sunt: ​​naturalețea lor, rezistență ridicată la uzură, acestea sunt cu adevărat cald și sănătos.
Principalul dezavantaj al acestor perne sunt dificil pentru îngrijirea lor și un preț destul de mare.

perne sintetice. Dintre beneficiile - perne cu umplutura sintetica ideala pentru cei care sufera de alergii, acestea nu miros, acarieni și paraziți care nu pornește, pernele sunt ușor de utilizat și de întreținere, ușor de spălat și uscat rapid.


Dintre minusuri - ei nu respira, cap de transpirație atât de sposobstvyut. Și durata de viață a produselor cu umplutura destul de scurt.
Dar. atunci când decide dacă să utilizeze o pernă sintetică, să păstreze în minte lucrul cel mai important - aceste perne nu sunt dăunătoare în cazul în care este perne de înaltă calitate! Aceste perne vor fi întotdeauna mai ieftin cu pene sau lână, și așa va fi bine, și cel mai important, o alternativă sigură și economică în jos perne.

Dar cum să fie, în cazul în care în conformitate cu recomandările de pediatri, cel mai bine este de a cumpăra produse numai cu materiale de umplutură naturale, dar au riscul de reacții alergice? Există o soluție!

Perna ideala pentru un copil de orice varsta este o perna de fibre de bambus - un material de umplutură natural unic!

Cel mai bun perna pentru copii

Această umplutură generație modernă, utilizată la fabricarea de pături și perne premium. La atingerea produselor de umplere este foarte moale, blând, lumina, ceea ce este drept deosebit de important pentru lenjerie de pat pentru copii. Bamboo nu absoarbe mirosurile, in timp ce absoarbe umezeala perfect și își păstrează forma sa, ceea ce este foarte important pentru lucruri pentru copii. Fibra de bambus este alocat durabilitate, rezistență și rezistență ridicată la uzură.
Acest material nu produce reacții alergice, iritații ale pielii, are o funcții anti-bacteriene și dezodorizarea naturale pentru a face față cu apariția și dezvoltarea microbilor cauzatoare de boli.
Alegerea unui pat de fibre de bambus, faci o alegere competentă, modernă, în favoarea cel mai bun pentru copilul lor.

Și, în final, câteva puncte esențiale.

Case, precum și un material de umplutură pernă, trebuie neapărat să fie făcută din bumbac pur. Să acorde o atenție la ea.

Nu uitați să aerisi frecvent și se spală perna copilului. Perna de dormit adulți se spală de obicei de 3-4 ori pe an, pentru copii, desigur, chiar mai des.
Și asigurați-vă că pentru a schimba pad după cum este necesar.

Amintiți-vă, un copil somn bun - cheia pentru sănătatea și pacea ta de spirit. Deci, alegerea de perne, precum și toate paturile sale, se tratează cu atenție și cu cutremur.

Cel mai bun perna pentru copii

Nu vrei să ratezi un nou articol?
Abonează-te la știri!