Cele mai bune rase de câini pentru copii și apartamente

„Mamă, mamă, hai ia-te de catelus cu parul rosu. Mă uit după el, să-l hrănească, să meargă pe stradă, se spală labe după o plimbare și să se joace cu el „- desigur, toate acestea te va face, și devine clar după primele cuvinte ale copilului,“ Mamă, eu voi fi ...“.Bine, cu soarta de a obține până la 6 dimineața și aduce câinele în stradă, ai demisionat deja, dar pentru că animalele sunt diferite rase de câini și unii copii cel mai bine este dificil de determinat, fără să știe nimic despre câini.

Cele mai bune rase de câini pentru copii și apartamente

Deci, dacă avem nevoie de un câine

În 2-3 ani, copilul incepe sa fie interesat de animale, pentru a le accident vascular cerebral, hrana pentru animale sau, dimpotrivă, în orice mod posibil de a bate cu bețe și să facă distractiv. Începe un câine, în cazul în care familia crește un pic jefuitor - nu merită, că o va bate chiar și după cuvintele tale teribil „Nu poți face asta.“ Ca urmare, câinele, chiar și un foarte mic, încep să se apere, ceea ce poate duce la consecințe dezastruoase. Nici tu, nici copilul tau va fi dintii catelus supărător ascuțite pe corp, iar dacă vorbim despre un caine adult, trebuie sa trateze deja grave gutiere și tăieturile.

Alegerea o rasa de caine, indiferent de mărimea este, trebuie să fie un prieten, nu numai pentru tine, ci și pentru copiii tăi. caracter de câine nu depinde întotdeauna de rasa. Au existat multe cazuri în care un Rottweiler amenintator si lingea apărau timp ce copilul ei, la un an copil vechi. Într-o familie în care există deja copii de școală, câinele poate dezvolta simțul responsabilității unui copil, dar numai în cazul în care copilul însuși a cerut-o. Categoric, poți spune doar un singur lucru, nu începe un câine de curte pentru a comunica cu firimituri și chiar mai mult pentru a alege un câine fără stăpân pe stradă, chiar dacă într-adevăr plăcut și vag amintind de un câine rasa pura. Animalul poate fi viermi. purici, herpesul și o serie de alte boli care sunt transmisibile la om. Ia câinele pentru copii și un apartament doar un pașaport veterinar, în care toate bolile din trecut și vaccinările vor fi marcate, sau cel puțin au prieteni buni, unde vei fi sigur că catelul nu bolnav.

câine mare: prieten sau dușman

Atunci când alegeți un câine, în primul rând să decidă, dimensiunea. De obicei, barbatii doresc un caine de talie mare, care ar proteja împotriva intrușilor, copii, cum ar fi câini de talie mică, care poate fi jucat, bine, mama mea trebuie să aleagă care câinele pentru copiii ei.

paza caine mare este bun, deoarece va proteja casa ta, aduce un băț sau o minge pentru o plimbare, cu el puteți pierde în greutate cu ușurință. deoarece câinii masive au nevoie pentru a menține în mișcare și mersul pe jos, ceea ce înseamnă că va trebui să facă același lucru pentru tine. În cazul în care caracterul de câine liniștit, copilul care cântărește o treime din greutatea câinelui, va fi posibil să-l pună pe spate și plimbare său. În timpul iernii, puteți chiar învăța cum să călărească o sanie pe care să se așeze pe fiul sau fiica ta.

Cu toate acestea, câinele mare, nu se poate pune lângă el pe pat, nu uita mirosul trece complet împotriva tuturor patrupedelor. Aceasta depinde de greutatea câinelui, și cantitatea de alimente pe care el ar mânca într-o zi. Nu e de mirare ei spun că câini de talie mare nevoie de un bol de mâncare pe zi. Nu uita despre mobilierul răsfățat și tapet, sârmă, flori în apartament - distracție foto cu ruinele camerei și câinele mulțumit în centrul așa-numita explozie este parțial adevărat și destul de normal, atunci când un animal este una din casă.

De câini mari pot deveni asistente medicale excelente:

  • • Golden Retriever;
  • • Labrador;
  • • pudel Royal;
  • • ciobanesc german (feminin);
  • • Chow Chow.


câine de talie mică: dacă este necesar, la toate

Atunci când alegeți o bona câine pentru copii nu este întotdeauna posibil să se cumpere exact ceea ce vrei. De exemplu, prietenos și dulce pug Bichon sau poate fi pui foarte agresiv și sălbatic, și de câine următor. Nu e de mirare ei spun un câine pentru a cumpăra numai de la crescatori. Dacă alegeți o rasa de câine pentru copii cu mana, este destul de probabil ca vei primi cățeluș bolnav cu o ereditate proastă.

Foarte des, crescătorii amatori pentru venituri suplimentare împerecheat de sex masculin și feminin fiica tatălui lui, că, în principiu, inacceptabil. Puteți închide ochii pe defecte mici în apariția în această trecere, dar, din păcate, astfel de experimente care afectează caracterul câinelui, și nu pentru mai bine. De asemenea, câinele trebuie să aibă un certificat sanitar-veterinar, în care toate vaccinurile vor fi marcate. Merită să se familiarizeze cu părinții catelul știu ce sunt prin natura lor, dar mai multe sanse de a te primi un prieten prietenos și afectuos, când mama și tatăl său nu erau agresivi.

Înainte de a alege o rasa de câine, să decidă pentru cine-l luați: pentru copii sau pentru ei înșiși. Într-un caz particular, câinele nu trebuie să cântărească mai mult din greutatea copilului dumneavoastră, sau un câine pentru o plimbare doar pentru a arunca în sus lesa. Nu ar trebui să înceapă un prieten cu patru picioare, atunci când copilul este mai mică de 6-7 ani. Oricare ar fi câinele a fost nici dulce, un fel și afectuos în joc poate provoca copilul, rănit și vă dau vina va numai ea însăși.

Pentru a avea un pic de câine, de asemenea, nu este întotdeauna ușor pentru un copil. Aceasta rasa este toyterer, Pomerania, pekinez si alti caini care seamănă cu mărimea unei pisici, nu le place atunci când concurează pentru lână și încearcă să atragă la jocuri activi. Nu e de mirare o mulțime de roci numite de buzunar. O mișcare greșită făcută de copilul dumneavoastră, iar câinele poate rămâne dezactivată pentru viață. Cu toate ca acesti caini sunt ideale pentru copii și apartamente.

Pro câini de buzunar este că au nevoie să fie rareori spălate, ei sunt fără miros, nu este nevoie pentru a găti o masă în ziua bazinului, pentru a hrăni animalele de foame. Ei nu ocupă mult spațiu, nu are nevoie de un colț separat în apartament și, dacă te intinzi lângă tine pe această mică notă. câine mic pentru un copil poate deveni un bun prieten, pentru că rasa copil mic este puțin probabil să fie frică. câini de talie mică pot fi plasate în transporta și întotdeauna du-te la țară, într-un alt oraș, sau într-o călătorie. De asemenea, nu este necesar să se păstreze în lesă lângă magazin, punând sub braț, sunteți puțin probabil ca cineva va întoarce atenția spre podea de tranzacționare.

Dar câinii mici au dezavantaje semnificative:

  • • ei nu vor deveni un apărător de încredere de acasă;
  • • adesea caini mici sunt obiceiurile alimentare foarte pretentioase;
  • • rasele mici necesită îngrijire meticuloasă (toaletare gheare de pieptănat);
  • • Dacă pas pe un câine mic într-o cameră întunecată, s-ar putea costa viața ei;
  • • In ciuda dimensiunii sale mici, toți câinii pitic rase au o voce foarte clară și în mod constant să ne amintim despre faptul că, uneori, poate fi intimidant.

Iată o listă de câini miniaturale pentru conținutul apartamentului:

Sfaturi pentru alegerea unui prieten cu patru picioare la apartament și copilul

Decide cine doriți: apărător sau lână teanc de bancnote de pluș. Nod mic frumos va stoarce în mod constant vecinii și trecătorii, dar dacă sunteți mulțumit cu această situație. Cu toate acestea, câine de paza pentru copii pot aduce nu numai beneficii, ci un rău. Nu doar la știri și în ziar a trecut ca patru picioare membru al familiei unui copil mic mestecate gelozie. Uneori, câinele nu-i place când o ceartă soț și soție și strigăte și blesteme întâlnește agresiune.

Ia câinele pentru copii și apartamente de la vârsta de 1 până la 2 luni și să înceapă să-l aducă ca vrei. Tandrete, îngrijire și afecțiune, chiar ogarul amenintatoare se transforma in prietenul grijuliu.

Câinele trebuie să aibă colț, în casă. Trebuie să vă amintiți că acest animal, este acum un membru al familiei, care au nevoie de asemenea spațiu personal.

În ce condiții are un câine și copii - este concepte incompatibile

Nu întotdeauna dorințele noastre coincid cu oportunitățile noastre. În cazul în care copilul este complet sănătos și nu aveți alergii la parul de animale, apoi uita-te pentru cel mai bun caine de rasa pentru copii mai mult decat rezonabil. Dar nu merge pe propria lor urmași, în cazul în care o bucată mică de blană vă va aduce disconfort imens. Poate că nu sunt conștienți de prezența unei reacții alergice la câine de cineva din familia lui, astfel încât înainte de a începe să exploreze roci și de a planifica, face o programare cu un alergolog și a reveni o probă de sânge.

Al doilea obstacol la apariția patru picioare prieten poate fi un apartament înghesuit. Nici măcar nu ar trebui să înceapă un câine mic, în cazul în care familia ta de 3-4 persoane locuiesc într-o cameră de 20 de metri pătrați. Chiar și animalele mici au nevoie să spațiu liber în cazul în care se poate mișca liber și să se ascundă pentru restul.

Consimțământul de a fi un caine de companie pentru copii ar trebui să dea toți membrii familiei. Pet foarte bine se simte ca face parte din cutare sau cutare persoană, că, în viitor, poate afecta caracterul său.

Este greu de spus ce cea mai buna rasa de caine va fi pentru copiii dumneavoastră. Totul depinde de caracterul copilului. vârsta, sexul, preferințele, stilul de comunicare, și de alți factori. Pentru copiii mobile ar trebui să se uite la Beagle. Fetele costum de câine cu păr lung, care poate fi pieptanat, si se decoreaza cu panglici. În orice caz, alegerea este doar pentru tine si pentru copilul tau.