Celulele de sex masculin - cum să câștige, cum să scadă în dragoste cu taurul

Evaluarea Articolul - 96/100 comentarii în total - 67

Celulele de sex masculin - cum să câștige, cum să scadă în dragoste cu taurul

Ca nimeni altcineva nu intelege sufletul misterios de sex feminin, Taurul în mod constant înconjurat de un roi de fluturi fermecătoare - fete, femei. Ești printre ei? Apoi, trebuie să fii inteligent și perseverență pentru a obține atenția. Taurul om, cum să câștige, cum se încadrează în dragoste cu un Taur, este o întrebare pe care trebuie să decidă să efectueze dorințele sale.Un om născut sub semnul Taurului, sensibil și blând, fermecător și frumos. Femeile nu sunt un plus încântătoare la viață pentru el, și o cerere stabilă, la care se va căuta întotdeauna satisfacție. Dreaming a iubirii perfecte, Taurul este în mod constant în căutarea pentru femei care îndeplinește dorințele lor, dar când a căzut în dragoste cu prietena lui, fără îndoială, un moment despre sentimentele sale. Îndrăgostești, omul Taur ar face orice pentru logodnica lui a simțit fericit.

Celulele de sex masculin - cum să câștige, cum să scadă în dragoste cu taurul
placerile simturilor in viata Taur joaca un rol foarte important. Astfel de oameni sunt atrasi de natura pasionat, sensibil, care poate satisface aspirațiile sale intime. Taurul om crede cu sinceritate că intimitatea fizică - este cel mai mare dar al naturii, calea spre fericire.În viața de zi cu zi, un om născut sub semnul Pământului și casele de îngrijire. Casa lui este întotdeauna prosperitate, ordine, confort. Capacitatea de a realiza armonia dorită și confortul îl face atractiv pentru femeile care doresc să creeze o familie puternică, de încredere. Taurul, se referă ușor la puii lor. Onlyubit copii, animale de companie, ea încearcă să-și îndeplinească orice capriciu. Pentru el nu este o datorie, ci o plăcere.

Taurul preferă să se odihnească în sânul naturii, într-o companie de zgomotos, vesel. Chiar și un om căsătorit Taurul nu va ignora nici o femeie. Un adevărat copil al Pământului, Taur, comunicarea cu plăcere cu mancatul plăcere, făcând dragoste ... ia totul de la viață.

Taurul om, cum să câștige, cum se încadrează în dragoste cu un Taur?

Selecția dvs. este definitivă. Ce să fac?

Demonstrați minte, judecata, tact. Soft, prietenos, nu fără simțul umorului atrage o femeie Taur mai mult decat persoana energica, emancipat.

Taur invitând în oaspeții, să aibă grijă de mediul înconjurător. Afișare de afaceri, curat kulinarka, abil. Gatiti ceva gustos și satisfăcătoare, de exemplu, burgeri de casă cu un fel de mâncare. Și el va aprecia.

Să fie capabil să poarte o conversație despre literatură, cinema, pictorii. Deci, veți găsi limbaj comun cu el.
Dă cei aleși să înțeleagă că îți pasă despre sex. Touch de senzualitate intrige Taur.

Conform și tolerant, nu doare sentimentele sale. Fiind om încăpățânat și fără compromisuri Taurul cu ușurință într-o furie. Dacă doriți să se asocieze cu el viața lui, să învețe să-l liniștească.

Provocarea: cum să se căsătorească cu un Taur

Celulele de sex masculin - cum să câștige, cum să scadă în dragoste cu taurul
Taurul convinge un om la căsătorie nu este ușor. Trebuie să înțeleagă că el va alege. Chiar dacă respectă toate cererile sale, Taurul va ezita mult timp pentru a conta. Ai podvergneshsya numeroase inspecții. Alegerea ta te va o astfel de situație, în care arăta adevăratele tale intenții. Dacă vă așteptați să se căsătorească cu el din considerente materiale, cu siguranță va veni afară.

Dar dacă sunteți nebunește în dragoste, puteți înțelege ce alegere - destinul tău, te în cele din urmă va atinge fericirea în anii ce vor urma. Și poate, în viitor, va spune fiicei sale ce un bărbat Taur este de a cădea în dragoste, cum să câștige Taurus.