Celulele de sex masculin - de unde știi că el este îndrăgostit el sa comportat

De unde știi că omul Taur dragoste cu tine, dacă nu ai întâlnit încă!

1 facilitate - Umor! Când omul în dragoste, el este întotdeauna într-o stare de spirit buna. El vrea să râdă, să glumă, pentru a multumi pe altii. Și este deschis tot felul de glume, nevoile altora. Îi place să trăiască, să iubească, și o mare bucurie să fie iubit pentru ea. În cazul în care toate aceste componente se adaugă în sus, acesta va fi întotdeauna în spirite radiante. El involuntar va zâmbi și se bucură de tot în jur. Și logodnica lui ar înțelege mai bine decât altele, pentru că toată carisma lui va fi îndreptată spre el.


2 semn - Gesturile sale! Când omul în dragoste, aceasta va fi o lungă perioadă de timp pentru a păstra acest secret. Dar el a afișa inconștient sentimentele lor în moduri non-verbale - gesturi și expresii faciale. Dacă el va continua să zâmbească sau chiar razi de loc, este un semn clar al iubirii. Mâinile lui sunt mereu pe fata, parul, el încearcă să se scuture de ceva, straightens spate, dorind sa fie mai inalt. De asemenea, el poate muta diverse obiecte în timpul unui apel. Foarte adesea, acest om încearcă să invadeze spațiul personal al heartthrob lor. Se apleacă mai aproape, încercând să o atingă discret. Dacă o femeie este foarte frumos, se va atinge de multe ori centura de stomac, pentru că astfel încât doresc să fie mai aproape de ea. În ceea ce privește punctul de vedere, nu se poate uita în ochii ei, încercând să se uite departe, imediat ce ea vede una. El trebuie să știe totul despre ea, la care se va întreba de informații cu un aer de indiferență, de mascare indiferenta lui interes. În general, în cazul în care comportamentul său pare ciudat, este probabil ca el este în dragoste, și inconștient nu se poate ascunde.

3 caracteristica - Dacă el va spune totul! Acest om nu-i place să arunce cuvinte, așa că, dacă el începe brusc să vorbească foarte mult, vorbesc despre trecutul lor și viața prezentă, poți fi sigur că el este îndrăgostit real. El poate vorbi despre un fel de evenimente nereale, multe refugiu pentru a încerca să vorbească cât mai mult posibil, doar pentru a vă menține atenția. Dacă el este reticent, vorbind cu tine despre vreme, afacerile de uz casnic, nu-l poate convinge să vă nu există sentimente profunde. Dacă sună de zi și să vă spun cum a petrecut timp am făcut-o, ea poate fi, de asemenea, considerat un semn al iubirii, așa cum ești atât de adânc în mintea lui, el mereu vrea să împartă cu tine gândurile și sentimentele mele.

4 caracteristică - Dacă el te ascultă întotdeauna! Omul enamoured ascultă cu multă atenție tot ceea ce îi spune ea. El interoghează totul la cel mai mic detaliu. Ca urmare, el poate ști totul despre iubita lui. El trebuie să găsească ceva în comun între ele, deoarece aceasta îl va ajuta să planifice relația. El nu va argumenta, susține în totalitate punctul de vedere al fetei. Un alt fapt interesant este că el este întotdeauna pe partea de doamna lui, mereu gata să-și apere opinia dumneavoastră. El nu a uitat faptul că prietena lui a spus.

5 semn - atingerea Lui! Aflați mai multe despre adevăratele sentimentele omului nu este dificil. Mai ales doar pentru a face acest lucru cu privire la semnele non-verbale. Deci, una dintre ele este dorinta de a atinge prietena lui. Făcând acest lucru, el va ocazional, că fata nu au ghicit. Aceasta va ajuta sa urca sau coborî pe scări, ascunde sentimentele lor pentru curtoazia de obicei. Acesta poate fi, de asemenea, în conversație în jurul valorii de umeri sau de talie, pentru a reduce distanța. Tot corpul său este înclinat în direcția ei. Acest semn non-verbal, în combinație cu alte caracteristici vorbește despre dragostea lui este mai bună decât toate cuvintele.6 semn - Ochii lui! Dacă vedeți strălucirea în ochii lui, și el încearcă să-și amintească imaginea, alunecare ochii pe toate părțile corpului, acesta poate fi considerat un semn important al iubirii. Ochii lui se poate bălăci frisoane, ceea ce indică dorința lui de a stăpâni peste tine. În ochii lui puteți vedea admirație, bucuria, speranța, bucuria și dorința. Este puțin probabil ca în ochii vor fi calm dacă într-adevăr el iubește. Dacă într-o conversație pe care el ridică o sprânceană, atunci celălalt, acest lucru este, de asemenea, considerat un semn de iubire, care este în mod clar îl trădează.

În dragoste cu un barbat Taur - semne, dacă ați fost mult timp îndeplinite!

7 indicație - grijulii! Dacă el este interesat în dimineața la bunăstarea voastră, dorințele și planurile pentru a doua zi, atunci putem vorbi despre dragostea lui. Caracteristici similare pot fi considerate ca o varietate de trucuri pentru a rămâne cu mai mult ea. El vrea să fie cu ea, pentru a proteja împotriva tuturor și diverse. Dacă ea este bolnav, el este sigur de a aduce medicamente, du-te la medic cu ea. De asemenea, el va încerca și să rezolve toate problemele cu care se confruntă. El este gata să se întâlnească cu prietenii și familia ei, dacă ea a vrut. În general, el este dispus să se neobișnuită, deoarece acestea sunt conduse de afecțiune. În timpul merge împreună, el se comportă ca un galant, de sprijin de cot, ajutând să părăsească mașina. Desigur, în astfel de momente, el vrea să stabilească un contact fizic cu ea, dar aceasta nu este singura lui dorință. El încă o înconjoară cu grija sa. O situație financiară preocuparea sa manifestat în dorința de a face pe plac diverse surprize și cuvinte calde, sarutari. Și mai mult, toate acestea nu va fi o povară pentru el. Dimpotrivă, el este gata să facă mult mai mult, astfel încât numai heartthrob lui a fost fericit și protejat.

8 caracteristică - Dacă el este dispus să facă sacrificii! Dacă iubește acest om, el va încerca să facă viața confortul dumneavoastră preferat. Pentru aceasta el este gata să facă sacrificii, de exemplu, pentru a merge împreună cu ea la un concert de muzică clasică, mai degrabă decât să stai cu prietenii la bar. Sacrificii din partea lui ar fi doar un astfel de plan, în timp ce altele, de exemplu, arunca un lucru favorit, pur și simplu nu întreba femeia înțeleaptă. El poate face mult, Nona sacrifica principiile lor. A face sacrificii, nu se cere lauda, ​​din moment ce este natural, și necesită un efort. În plus, el a fost foarte bucuros să facă viața mai fericită.

9 semn - Gelozie! Dacă acest om este îndrăgostit, el va încerca să controleze mediul de doamna lui. El nu va permite oamenilor să fie în mediul său. În cazul în care acest lucru este inevitabil, va încerca să evalueze care sunt calități în el. Pentru a face acest lucru, el o poate cere să-l aprecieze, să înțeleagă ceea ce sunt mai bune. Un om inteligent ar încerca să elimine rivalii, astfel încât ea nu a observat. Văzând bărbați în mediul său, ea poate deveni mai persistente și asertiv, ascuțit și neplăcut. Semne de gelozie este vizibil mai ales atunci când plătiți o mulțime de atenție la adversarul său. Uneori, el cade în agresiune, la fel ca în astfel de momente, este dificil de a controla emoțiile lor. Trebuie remarcat faptul că acest om este foarte gelos, asa ca nu se amestecă până emoție în ea.

11 semn - în cazul în care el a invitat să trăiască în casa lui! El da de bunăvoie cheia apartamentului său fetei, în cazul în care este de a experimenta sentimente serioase pentru ea. În cazul în care nu provine dintr-o astfel de propunere, este probabil el sau chibzuind cum poți sacrifica spațiul personal, sau nu-l hrăni cele mai puternice sentimente. Desigur, el, ca orice om, mai degrabă gelos pe spațiul personal, dar dacă ea a iubit, el va fi fericit să împărtășesc cu tot ceea ce ea, nu iritat din cauza poziției ciudat tampoanelor lângă accesoriile sale de ras. Logodnica lui trebuie să intre ferm în inima lui, și nu să se concentreze pe afacerile interne.

12 semn - Familiarizarea cu amicii lui! Dacă el încearcă să te introducă la prietenii lor, nu e doar dorința lui. Dacă el introduce cu prietenii și familia, aceasta înseamnă o apropiere reală, atunci când vrea să intre în cercul lor ales lor interior. În plus, această recunoaștere formală a tine, ca o fată, așa că ar trebui să considere un astfel de comportament ca o intenție destul de serioasă din partea lui. De asemenea, este important ca el încearcă să-și petreacă mai mult timp cu tine, refuzând să petreceri și reuniuni cu prietenii.

13 semn - Dacă el ne spune! Un alt semn al iubirii acestui om poate fi considerat discuția despre un viitor comun. În conversație, el va folosi pronumele „noi“ pentru a vorbi despre o călătorie comună, copiii și alte aspecte. În acest caz, ea va străluci tot cu bucurie, fericire să aștept cu nerăbdare să ia în considerare în timp ce partenerul ideal de viață. În astfel de momente ar trebui să mențină entuziasmul său, pentru că este atât de frumos pe care le va reciproc.

14 semn - Meet the Parents! Pentru familia acestui om vine întotdeauna mai întâi. Și dacă el a decis să introducă prietena lui la părinții săi, aceasta înseamnă că îndeplinește idealurile viitorul soției. De asemenea, este foarte puțin probabil să introducă sa ales cu părinții, dacă nu există convingerea că ea va dori. De aceea, dorința sa de a vă introduce într-un cerc de rude sugerează că relația a devenit cele mai grave și în valoare de așteptare pentru o propunere de căsătorie.

Sau poate e doar un moft?