Cererile pentru copii cu mâinile lor 1

Orice activitate de creație dă un impuls puternic pentru dezvoltarea abilităților mentale ale copiilor. În plus, remiză, vopsea, sculpta, lipici dragostea copiilor. O creație de-a gata aduce o mulțime de bucurie și încântare. În special, datorită aplicării copiilor obține o idee despre varietatea de forme, texturi, diverse nuanțe de culori, dispunerea spațială a obiectelor, și așa mai departe. Cererile pentru copii cu propriile lor mâini sunt de o mare importanță, deoarece acestea sunt în mod semnificativ mintea lărgește copilului, percepția lui, imaginația, memoria și alte procese mentale importante.Cererile pentru copii cu propriile lor mâini

Start clase le poate avea de la o vârstă fragedă. Datorită aplicării copiii vor învăța despre o varietate de instrumente și materiale, proprietăți și capacitățile lor, să învețe să lucreze corect cu ei. La rândul său, acest tip de activitate insuflă o dragoste de munca, aduce vointa, perseverenta, rezistenta, capacitatea de concentrare, dedicare si perseverenta.

Psihologii spun că copiii appliqué insuflă gustul estetic și mare se dezvoltă gândirea creativă, învață să combine piese într-una singură. Adulții, în care copilul cum să facă appliqué, să-l învețe să manipuleze forma diferite si textura materialelor contribuie la îmbunătățirea abilităților motorii fine. În timpul copiii se familiarizeze cu conceptul unui proces tehnologic, ca toate lucrările are un început și un sfârșit, procesul este împărțit în etape succesive.

Facem cerere pentru copii de 3-4 ani „Bird pe un copac.“ Pentru munca aveți nevoie de următoarele materiale:

  1. Set de hârtie colorată;
  2. Baza pentru aplicarea hârtie groasă sau carton;
  3. creioane;
  4. stilou gel;
  5. Argilă (PVA sau papetărie).


Înainte de a începe să se lucreze la Appliqué, este necesar să se instituie un copil la locul de muncă. Pentru a face acest lucru, puteți veni cu o poveste convingătoare despre începutul primăverii, când toată natura se trezeste, infloreste frunze pe copaci, florile înfloresc, păsările. Toate acestea vor ajuta să se trezească imaginația copilului. Încurajați copilul să continue povestea propriei lor.

Pasul 1: Cu copilul trebuie să vină cu un teren care va fi afișat pe aplicația și ridica materialele necesare. La alegerea culorilor, este important să se discute cu nuante care se va amesteca bine unul cu celălalt. Acesta ar trebui să spună copilului principiile de combinatii de culori, care explică de ce anumite culori ar trebui să fie mai mult, iar altele mai puțin.

Pasul 2. Pe baza foii de tragere creion schița imagine viitoare. În continuare, se taie din hârtie colorată toate elementele de aplicații. Înainte de a se lipesc, ele trebuie să fie extinse pe baza. Astfel, se va vedea dacă toate suficiente elemente, sau unii au nevoie pentru a corecta. Toate piesele pot fi mutate și schimbate locuri, alegerea cea mai buna locatie pentru fiecare dintre ele.

Pasul 3: Acum, că desenul este făcută, puteți începe să lipici toate detaliile. Încurajați copilul să rămână în primul rând, cel mai mare primul. Deci, se va dezvolta treptat întreaga imagine. Pentru a nu strica lucrarea, fiecare element trebuie să fie atent lipici promazyvat pe o foaie de hârtie separată.

Pasul 4: In final, stilou gel atrage ochiul și ciocuri de păsări. Cu ajutorul creioane colorate pot fi unele detalii pentru a termina.

Foto. opțiuni pentru aplicații

Cererile pentru copii cu mâinile lor 1

Cererile pentru copii cu mâinile lor 1

Cererile pentru copii cu mâinile lor 1

Cererile pentru copii cu mâinile lor 1

După terminarea lucrului, este necesar împreună pentru a elimina toate resturile de la masa. Produsul finit al emisiunii pentru întreaga familie și laudati pentru un loc de muncă.