Cererile pentru copii cu propriile lor mâini


Cererile pentru copii cu propriile lor mâini

Cererile pentru copii cu propriile lor mâini

Cererile pentru copii cu propriile lor mâini

Această secțiune va fi subiecte interesante despre meserii din materiale naturale, cu propriile lor mâini, meserii naturale pentru copii - din conuri, ghinde, nuiele de chibrituri, din material de deșeuri de scoici, paie - poze, fotografii, Masterclass.secțiunea 61 subiect

Vas. Pentru aceasta meserii necesită ramuri, aproximativ aceeași mărime. Și, de asemenea, vă rugăm să fiți cu vopsea acrilica. Mi-a plăcut

Fistic copac. Master class este foarte ușor și interesant pentru copii. Copiii cu plăcere vor face acest hack la grădiniță sau la școală la lecții de muncă.

Imagine.
pe o foaie de hârtie desena o imagine - cerul, păsările ... frunze de toamna adeziv de diferite culori, iar partea de sus a acoperit cu o altă frunză, cu o gaură-ovală. tehnică interesantă. Aceasta rebnenok imagine poate decora camera ta.

Multe idei interesante, care vor fi utile pentru a lucra cu copiii din clasa de muncă. Necesită frunze, pietre, ghinde, castane, ramuri și alte materiale.

Asigurați-un alimentator de pasăre cu mâinile. Manger de coaja de portocala. Utilă în special pentru un astfel de jgheab de alimentare în timpul iernii rece, atunci când păsările sunt foarte reci și greu de găsit ceva sub zăpadă. Gladden le-o mană cerească.

Cum să crească fructele de avocado
Dacă decideți să crească un avocado dintr-o piatră, ține cont de faptul că poate să crească numai oase de fructe coapte. Prin urmare, este important să se aleagă drept Avocado: fructe ar trebui să fie coapte și suculent.
Pentru a creste un avocado dintr-o piatră trebuie să coaja cu atenție oasele pentru a face trei găuri mici de-a lungul ecuatorului, la o distanță egală unul de altul. Efectuarea găuri au nevoie de un unghi de 120 de grade.

Crăciun. decorațiuni interioare excelent pentru vacanta de Anul Nou. Conurilor pot face frumusete uimitoare cu copiii.

- pe pomul de Crăciun. hack Elementar, cununa de Crăciun pe pomul de Crăciun din piulița. Check out acest mod interesant:Imagini de nuiele.
imagine foarte colorat cu copiii pot fi realizate din nuiele, decorat cu nasturi ei, bucăți de pânză sau de lut.

Puteți utiliza aproape tot ce vine mâinile lor pentru a crea obiecte de artizanat. Principalul lucru de imaginație atunci când vi se solicită, cât mai mult posibil de a utiliza unul sau celălalt material deșeu. Aici, de exemplu, cochilii de fistic. Cineva coajă de munte pare gunoi și cineva a venit să-l transforme într-o floare neobișnuită.

Florile de frunze de porumb. .
fotografii frumoase, care pot împinge imaginația ta să lucreze în aceeași direcție. Este uimitor cum din acest material ciudat, cum ar fi frunze de porumb, se poate face o astfel de frumusețe.

Cum vă place ideea de a face un puzzle din bețe de înghețată? În opinia mea - mare! Rapid, ușor și neobișnuit. Aceste puzzle-uri vor fi în măsură să renunțe chiar și copiii foarte mici. În plus, copiii care sunt obișnuiți cu mozaicuri standard vor iubi acest puzzle neobișnuit. Acest lucru se poate face pentru a dezvolta jocul și pentru vacanță pentru copii, invitând copii să colecteze imagini pentru a accelera sau pentru a permite fiecărui copil să deseneze o imagine-te pe un băț, pentru a oferi schimbarea locului de muncă și de a colecta imagini.

Krupa - materiale utile. Creativitatea folosind diferite cereale se dezvoltă gândirea abstractă, imaginație, fantezie, ajuta la dezvoltarea perseverență și răbdare. Pentru a crea meserii din cereale suficient pentru a tăia șablon de carton și pot fi lipite de boabe, semințe și cereale, „colorat“ șablon.

Curcani -.
Pentru a face astfel de meserii au nevoie de denivelare, sârmă coada pufos, lipici, ochi șmecher, blana. Cap de curcan sugereaza matted de împâslire lână umedă (bucată umedă de lână într-o soluție de săpun, stoarce, apoi rola coc, detaliile pot fi văzute în acest proces).
Iată un curcan, putem obține:

Interesant de Crăciun - copac. A făcut această meserii Crăciun din castane! De asemenea, au nevoie de o folie verde, adeziv (clei poate Melt), beteala, mărgele, carton colorat.
Castane Wrap în folie și adeziv sub formă de pomi de Crăciun, așa cum se arată mai jos, și puteți decora pomul de Crăciun pe placul dumneavoastră.

Aplicații cu propriile lor mâini pentru fotografii pentru copii


Cererile pentru copii cu propriile lor mâini

Cererile pentru copii cu propriile lor mâini

Cererile pentru copii cu propriile lor mâini

Cererile pentru copii cu propriile lor mâini

Cererile pentru copii cu propriile lor mâini

Cererile pentru copii cu propriile lor mâini

Cererile pentru copii cu propriile lor mâini