Chakhokhbili de pui cu nuci, bacon

Din trecut și eternul

pui Chakhokhbili cu nuci și șuncă

Cred că chakhokhbili una dintre cele mai renumite preparate georgiene din afara Georgiei, și știm cu toții că acest pui în tomate. Dar, în Georgia, asigurați-vă că cuvântul „chakhokhbili“ adăugați numele unei păsări, din care le-a făcut, pentru că chakhokhbili a făcut din orice păsări, dar în versiunea originală și vechi - este un fel de mâncare de fazan, care se reflectă în titlu, și dacă traduce cuvântul „chakhokhbili“ în limba română, veți obține ceva de genul „ufazanenny“, bine, care suna clar, „pui ca fazanul.“


Și acum, fără a deschide Amer ... nu, Georgia oferă toate aceeași o mică variație pe tema pui „ufazanennoy“. Cu nuci este un simplu fel de mancare are un nou înțeles și, presupun, un nobil.
Produsele au nevoie de exact la fel ca și pentru versiunea simplă, plus nuci. Mai mult decât atât, în cazul în care bucătăria georgiană pentru sacivi, de exemplu, sau Bazhe nevoie de Choicest boabe albe, acest chakhokhbili poate lua orice, întuneric, noduros, doar pentru a fi delicios.
Am avut o mare, două kilograme de pui. Din moment ce nu am nevoie de atât de mult, am tăiat în jumătate și se fierbe o jumătate, adică, sa dovedit că ingredientele necesare pentru a scrie: pui - 1 kg.
În continuare avem nevoie de mai multe roșii. În timpul verii, în timpul sezonului, acesta trebuie să fie de aproximativ 0,5 până la 0.6 kg obesshkurennyh și iarna pot lua borcan de roșii în suc propriu, cu o greutate de 450 de grame, bine sau de pe pagina de preforme aceeași (sau a unor astfel) volumul
În continuare nevoie de 2 cepe
1 cană nuci
Diferite Greens mai mult
Usturoi - 5-6 catei
CHSM ardei iute și (fulgi sau pod) și o pereche de frunze de dafin
Untul - 50 grame
sare
Proprietarii fericit sau doar iubitori pot adăuga utsho- sau hamei suneli. Nu adaug, pentru că eu cred că condimentele de nuci, ierburi și usturoi este suficient, dar este o chestiune de gust.
pui tăiat în bucăți

Chakhokhbili de pui cu nuci, bacon

ceapa Fierbeti și unt 10 minute
Chakhokhbili de pui cu nuci, bacon

În acest timp, va fi aproape gata
Chakhokhbili de pui cu nuci, baconSe umple cu apă pentru a acoperi piesele și se fierbe pana cand se inmoaie
Chakhokhbili de pui cu nuci, bacon

În timp ce ea a fost acolo preparată nuci smalyvaem și să le combine cu roșiile. Tomatele pot fi, de asemenea, defalcate într-un blender, dacă cineva nu-i place când vin peste bucăți în bulion
Chakhokhbili de pui cu nuci, bacon

Se umple masa de nuci de pui-roșii, se adaugă frunze de dafin. Este important ca la momentul adăugării de pui de tomate a fost complet gotova.Peremeshivaem. Noi da un clocot si se fierbe timp de încă 5-7 minute
Chakhokhbili de pui cu nuci, bacon
Apoi se adaugă ierburi proaspete (coriandru, marar, patrunjel, busuioc roșu) și usturoi, se amestecă, da din nou se fierbe, se acoperă cu un capac și opriți
Chakhokhbili de pui cu nuci, bacon

Gata! Este foarte gustos, parfumat, moale si ... ei bine, delicios, în general!
Chakhokhbili de pui cu nuci, bacon

mai aproape
Chakhokhbili de pui cu nuci, bacon

sub microscop
Chakhokhbili de pui cu nuci, bacon

Poftă bună!

Alte rețete bune:

(5 evaluări, media: 5.00 din 5)
Pentru a evalua înregistrarea, trebuie să fie un utilizator înregistrat al site-ului.

Mesaj de navigare

Ce krasoten!
Georgia, încă o dată ați venit la salvare ... - într-un ambalaj congelator tomitstsa KurMyasa cu picioare - (! De aproximativ 1 kg) bezkostnogo ... 2 lb -Cred că pe kaKlety gol, dar figushki - chahohbilyu doresc ter ...
oase, kanesh, gustoase și suculente - dar Sho au - atunci avem!
Tyapnitsu Podrugera să vă trateze - cu ea ajutorul tău ... și slehka mea prea - a atins frumosul - pentru bucătăria georgiană!
conta - persoana nu mananca fasole, cuvântul - la toate!
astfel încât pierderile să nu lobio doar să mănânce, și zhrot și aditivi în prezent impune ... (bine, că - favoritul meu, cu praz)
și pui în lapte, și toate acestea incredibil de delicios Buckley!
despre grub - o conversație separată - este Ivo gata să mănânce trei mese pe zi - mic dejun, prânz și cină - și acest lucru sprijină cu siguranță Iyo soț.
și dacă voi face chakhokhbili ... apoi în cele din urmă, scutul - o lovitură de control în stomac!
Am oschuschayu deja gust drept si aroma ...!
(ILO arunca într-un depozit vărsat la Tyapnitsy și să cumpere un pui întreg - pentru autenticitatea ...)
Pe scurt - VAC!
și sub krasnoesuhoe ...

N-am ceva care nu este pregătită - nici măcar să mănânce STE. și pe o cremă necesară?
deși faptul că există unt - 50 de grame ...
M-am gândit greu

Bună ziua tuturor!
Meu fel de mâncare de pui favorit. Foarte des am facut din oase de pui și carne de curcan coapsei. Cu nuci am încercat niciodată - data viitoare, acum cu adaos de must nuci! Și nu se adaugă ulei.
Ca și faptul că, în vara și rece este

Bună ziua și bună dimineața!
Wow!
Asta e krasotischa și bogăție!
onoare

Wai! Cât de interesant, nu ca eu fac totul
scut întotdeauna în această pui în suc propriu / grăsime și roșii / condimente.
Nu s-a adăugat apă, Kur în grăsime de pui ea protushivayu cu ceapa si cuc există o mulțime! Nimic mai puțin decât cel mai fum, și chiar mai mult.

Cu nuci minunat!
hyyyyyy
WMS hamsie brânci? (-Crede)