Cinci moduri de a crește în viitor de pensii

1. peste salariul mediu

Sistemul de pensii noi pot fi considerate ca urmărirea puncte și coeficienți. De la ei va depinde de valoarea prestațiilor în bătrânețe.

Acesta acționează ca o formulă. Pe parcursul anului, o persoană poate obține un maxim de 10 puncte. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a obține aproximativ 66 de mii de ruble pe lună, sau aproximativ de două ori salariul mediu național. În acest caz, pensia va fi egală, și la cei care au primit 66,000, iar cei al căror venit este de cel puțin un milion. Dar, în cazul în care salariul este de două ori mai mică decât cea maximă, atunci persoana va primi un total de 5 puncte. În cazul în care de trei ori - apoi 3,3 puncte, și așa mai departe.Fiecare punct în numirea pensiilor va fi înmulțit cu „costul factorului de pensii.“ Ea este acum definită ca fiind 74,3 ruble (și în fiecare an este în creștere - la rata inflației sau mai puțin, în cazul în care bugetul nu permite). Minimul pe care trebuie să colecteze pentru a beneficia de o pensie pentru limită de vârstă, - 30 de puncte.

Deci, cu cât salariul, cu atât mai bine. Pensionar va fi socotit. Cu toate acestea, atunci când o condiție importantă.

Venitul - este un derivat al economiei. O pensie - un derivat al salariilor. Toți lucrătorii Rumyniyane plătească 30% din primele din salariu. Acești bani ar trebui să ne ofere medicamente gratuite și o pensie decentă. Dar aceasta este numai dacă venitul alb.

Doar că, dacă obține oficial minim, iar restul - în punctele plic de tine scorul prea în salariul minim, pensia va fi atât de mizerabil. Și pe bună dreptate, în conformitate cu guvernul - pentru că acum ești, de fapt, prost platiti actualilor pensionari.

După atingerea vârstei de pensionare începând cu bonusuri. De exemplu, dacă ați lucrat în exces de 5 ani și nu a aplicat pentru pensia, numărul de puncte va crește cu 1,5 ori. Și dacă 8 ani - aproape dublu! Cu toate acestea, guvernul este acum gândesc la creșterea vârstei de pensionare. Și în acest caz, multiplicatorii pot să-și reconsidere.4. Partea de stocare

Să ne amintim: cei care s-au născut în 1967 și mai târziu, viitoarea pensie este împărțită în două părți: asigurarea (dintre care primele trei puncte) și finanțat. Asigurare merge într-o oală comună, care este, plățile curente către pensionari. În acest caz, o persoană care, practic, în scris contribuția a făcut la sistem. În viitor, acesta va fi socotit.

Finanțat parte este transferată în conturile individuale. fondul lor de pensii de conducere sau de fonduri de pensii private. Acești bani sunt investite în titluri de valoare. Aceasta este munca asupra economiei noastre, și vom obține un procent din ea.

Statul a înghețat noi contribuții la partea finanțată din ultimii trei ani (totul merge la asigurare). Dar este probabil să iasă din criză se vor relua.

5. fondul de pensii proprii

Speranța pentru stat, dar cei care se ajută. Dacă poți, pune off vârsta lor vechi singur. Instrumente pentru aceasta sunt multe. De exemplu, dacă aveți un venit gri, întârziere de cel puțin 5 - 10% într-un cont special în bancă, și este mai bine în diferite valute. Apoi, spun doar eu vă mulțumesc.

fb tw vk gp ok ml wp

În cazul în care întreaga viață pentru a lucra și de a obține cele mai multe salarii albe, pensiile de stat se pot ridica la 25 - 30 de mii de ruble (în bani curent). Și dacă minimal - 7 - 8000 ruble.

Dacă primesc deja o pensie, atunci puteți crește în două moduri. În primul rând, dacă sunteți de lucru pe ceva pentru tine deduce primele. Prin urmare, în fiecare an, pensia va crește mai repede decât colegii dvs. nelucratoare. În al doilea rând, în cazul în care salariul aveți, și e mare, vă puteți da temporar beneficiile pentru limită de vârstă. Este de ajuns să vină la un birou și să scrie o declarație a RPF. Și apoi, când vă decideți pentru a lega definitiv o carieră, puteți relua plățile. Dar ele vor fi mai mult.

Cum formula

Unde pot vedea cât de mult acumulate

Trei motive pentru care crește vârsta de pensionare

Cu cât mai adânc gaura din buget, deciziile mai nepopulare sunt dispuși să accepte funcționari

Prețul petrolului este în creștere, dar foarte încet. Deci, trezoreria noastra este rar. Autoritățile trebuie să găsească urgent o cale de ieșire din situația: cum de a reduce costurile, precum și veniturile - să crească. Pentru a crește taxele până la tabu. Prin urmare, blocul economic al guvernului din nou, a început să facă lobby pentru creșterea vârstei de pensionare. Rapid de economisire nu va, dar cel puțin a salva de la posibile probleme în viitor. Mai ales în cazul în care prețul petrolului nu va crește în următorii ani. (Detalii)