Circumcizia este bun sau rău pentru om, băiatul

Laura Luminat acum (31009) 8 ani

Pentru a face sau nu să fie tăiat împrejur?

Această problemă nu este numai pentru cei care efectuează această operație pe motive religioase. Pentru restul prezentăm câteva argumente și opinii ale experților, atât pentru și împotriva cărnii chirurgie circumcizie.1.Operatsiya - circumcizia de carne scapa de boli, care sunt posibile numai în non-împrejur - fimoza.

2. Lipsa de smegma corespunzător factori mai mici, care cauzează inflamație. Doar a redus riscul de cancer la partenerul sexual.
Conform statisticilor: cancer de penis este mai frecventa la acei oameni care nu sunt circumcisi.
Soțiile ale căror soți nu sunt tăiați împrejur sunt mai predispuse la cancerul de col uterin.

3. După circumcizia scade sensibilitatea glandului penisului si creste durata actului sexual.
Opinia expertului:
„My douăzeci de ani de experiență arată că operațiunea este eliminarea preputului îmbunătățește semnificativ viața sexuală a unei persoane. Problema pentru multe familii, otrăvesc viața lor împreună este ejacularea precoce. Medicina modernă oferă o varietate de unguente și jeleuri, baza acțiunii care este sensibilitatea monotonie de sex masculin. Acest lucru face posibilă creșterea durata actului sexual și, prin urmare, da mai multă satisfacție femeii. efectul tuturor acestor medicamente pentru scurt timp. îndepărtarea Funcționarea preputului, sa dovedit yvaet aceeași acțiune, dar nu și pentru o perioadă scurtă de timp, tot timpul. "
- Dr. Gershon Daniel, un specialist in urologie si chirurgie pediatrica

4.Uluchshaetsya aspect. Este simpatic acelor femei cărora le place să „curat“ și membru „curajos“, dupa circumcizie.

diferență 1.Pochuvstvovat în senzație nu poate fi decât cel care a făcut tăierea împrejur carnea ca un adult.

2. Risc de apariție a cancerului la cei care nu au suferit o intervenție chirurgicală circumcizia nu este suficient de mare - 0,2%

3.Po numeroase și contradictorii de cercetare nu este o relație clară între apariția femeilor pentru cancerul de col uterin și prezența sau absența preputului de la partenerul ei.

În timpul funcționării circumcizia are atât susținători și adversari, nici un consens cu privire la această operațiune nu este, și, prin urmare, ar trebui să ia în considerare argumentele și punctele de vedere ale tuturor părților cu privire la un caz particular.

Rezumând Vreau să se concentreze pe ceea ce contează cel mai mult:

* Membru Circumcizia (circumcizia) - o procedura chirurgicala indepartarea preputului.
* Tăierea împrejur a cărnii pe stilul de execuție este o (circumcizie strans) parțial, liber și plin.
* Principalele motive pentru care sunt circumciși: religioase, medicale, estetice.
* Tăierea împrejur a cărnii crește durata actului sexual ca urmare a reducerii sensibilității, glandului expuse permanent.


* Circumcizia barbatilor reduce riscul de inflamatie si cancer, cum ar fi cancerul de penis.
* Îmbunătățește igiena penisului.
* Membru Circumcizia neapărat prepuțului traume.
* Atunci când se decide dacă o operațiune trebuie discutate cu chirurgul de tăiere stiluri și metoda preferată pentru tine personal.

Svetulya LUPOGLAZIKOVA Gânditor în urmă (8153) 8 ani

A L E C C E J Expert în urmă (345) 8 ani

Sunt 25 și am trecut prin asta cu un an în urmă prtseduru! priyatnog spun puțin, dar este pervyaku până la vindecare! Acum, totul este în regulă. a pus imediat o altă minge.

Xenia Pro acum (540) 8 ani

Și e bine și rău.
Printre beneficiile circumciziei sunt după cum urmează:
• posibila prevenirea tumorilor maligne ale sistemului reproductiv;
• Creșterea duratei actului sexual;
Faptul că pielea capului falusului, lipsit de preputul devine mai dur și mai puțin sensibile la frecare în timpul fricțiuni care amână debutul orgasmului la bărbați. Prin urmare, medicii ar putea recomanda circumcizia celor care sufera de ejaculare precoce.
• îmbunătățirea aspectului penisului.
Pe persoană, educat în anumite tradiții, pielea încrețită a preputului produce o impresie neplăcută.
Descoperirea cea mai senzațională aparține unui om de știință australian. După ce a analizat cu atenție căile și mijloacele de transmitere a HIV, au ajuns la concluzia ca circumcizia - cel mai eficient remediu împotriva SIDA. După ce virusul afectează în primul rând preputului, care este supus microtrauma frecvente și riscul de infecție prin rana este foarte mare. Potrivit statisticilor, marea majoritate a oamenilor care au contractat cu transmitere sexuală SIDA - necircumcis. Pe drum, a devenit clar că bărbații necircumciși sunt infecții mai izbitoare și sexuale.
Principalele dezavantaje sunt:
• șoc dureros. Circumcizia provoacă durere severă, deoarece nou-nascuti fac aceasta operatie mai des, fără anestezie. Recent, cu toate acestea, din cauza numeroaselor proteste ale părinților, anestezic local este încă început să se aplice.
• Probleme de natură igienică. In copilarie, curatirea capului penisului la baieti (cum ar fi clitorisului la fete), de fapt, se întâmplă de la sine. Dar, după tăiere există o nevoie urgentă de îngrijire atentă a membrului capului, ca și adâncirea pliurile pielii din regiunea frâul și halo - un loc ideal pentru bacterii.
• standarde etice controverse.
Un bărbat sau un băiat?
Dacă circumcizia a făcut un om matur, acesta poate fi un pic consecințe neplăcute. Faptul că sensibilitatea glandului penisului, care a fost întotdeauna ascuns prepuț, dintr-o dată apare gol. Prin frecare cu rufele vor avea o erectie - la fel ca asta, fara nici o stimulare. Sunt de acord, este oarecum incomod - erecție neîncetată timp de o săptămână sau două. Dar apoi capul penisului se adapteaza la noile conditii, iar penisul se întoarce la o stare de calm.
Eu cred că nu este nevoie de a elimina ceea ce este dat de natură.

Melitta Pro (929) sunt de acord.

Olex 3 Salvie în urmă (12268) 8 ani

Nimic bun sau rău :) Cred că în cazul în care acest lucru este cerut de ubezhdeniya- religioasă este normal. Ei bine, în cazul în care nu au nevoie de circumcizie, e prea bine. )
Dacă aș fi fost un bărbat, dintre care nici unul nu ar face haz de propriul său corp. Da, și pe de sex feminin meu prea :)) Natura creat pe om ca el este! Și, bineînțeles, nu este urât. )

Kent Gânditor în urmă (5093) 8 ani

Numai profesioniști de igienă și durata actului sexual (asa se spune) Cred că este un nonsens toată viața mea nu este tăiat și acum la fel ca moda! Evreii vin ei sunt tăiate de la naștere nu au de ales! dar de ce?

Acum Olga Kravchenko ** ** Expert (451) 8 ani

În orice caz, bun! (Numai mai bine să efectueze această procedură la o vârstă fragedă de 8-9 ani.)

În cazul în care Rai Expert (419) 1 an în urmă