citate viață din filmul „Ce bărbați vorbesc despre“ în lumea cinematografiei

citate viață din filmul „Ce bărbați vorbesc despre“ în lumea cinematografiei

„Am folosit pentru părinți, care a fost interzis ceva, acum - soția. Când voi crește? "

Filmul „Ce bărbați vorbesc despre“ în performanța „Cvartetul“ poate fi numit unul dintre cele mai bune comedii ale cinematografiei românești contemporane. Un amestec delicios de script-ul discret, bun joc solid de actori, umor găsit un răspuns nu numai la publicul de sex masculin, care este destinat, dar femela, care este cea mai mare parte subiectul acestui umor.Mai jos sunt citate noastre preferate din acest film remarcabil.

- Anterior, a fost clar: a face lecții - bine făcut, bunica mea sa mutat peste drum - inteligent, cu bile de sticlă distrus - rău. Și acum am făcut o femeie bună, iar celălalt din aceasta - este rău. Și ai tot făcut totul pentru al treilea. Și ea este - încă!

- Asta în timp ce ea, o femeie au fost, să caute - este minunat. Dar aici trăiesc împreună, ea se duce să lucreze în dimineața și spune: „Tu ești nebritysh meu“ - sau chiar ca: „Tu ești meu somnoros Cheburashka“. Nu, nu, "Cheburah-și-FSA." Și, ca e atât de drăguț, dar atât de dezgustător.
- Și ce este „somnoros și neras Cheburashka“ - aceasta este o întindere.
- Nu, Lesh, acest lucru - "Natia-I-FSA."

- "Bine, până seara, Trosc!" - Ei bine, ce dracu, "Smack"? Vrei să-i sărute - un sarut!

citate viață din filmul „Ce bărbați vorbesc despre“ în lumea cinematografiei

- De ce, atunci când ea țipetele din camera alăturată: „Abu-bu-bu-bu. papuci verzi „- o întreb:“ Ce „și ea îmi spune,“ papuci verde „?!. Ei bine, de ce ea repetă aceste ultime două cuvinte am auzit. Cum reușește să-i?!

- „Un toast pentru restaurantul nostru numit crutoane». Aceasta este exact aceeași bucată de pâine prăjită, dar pâine prăjită poate costa 8 $ crutoane și - poate. Și apoi începe să se uite pentru cel puțin un pic de gust care diferențiază această crutoane de pâine prăjită. Și găsi!

- O placă a unui astfel de imens. Este, probabil, pentru a sublinia faptul că deflope în lume este foarte mică.

- În general, același lucru a fost nu cum vreau să fac și cum să acționeze. Și tu vrei să-l facă ca un drept, dar vreau să-l fac așa cum doriți. Și? Ce să fac?

- Și aici pentru a lua întrebarea „De ce?“. Când spun ei: „Vino la mine“ - și mi-a spus: „De ce?“ Acum, spune-mi ce ar trebui să-i întâlnesc? La urma urmei, casa mea nu este bowling, nu Cinema. Dacă aș spune: „Să ne iubim una la două, aș cu siguranta bine pentru tine - poate fi, iar apoi puteți rămâne, dar este mai bine să plece,“ - ea cu siguranta nu merge. Deși conștienți de faptul că am fost de gând doar pentru asta. Și eu zic: „Vino la mine - Am o colecție minunată de muzica lauta a secolului al XVI-lea.“ Și acest lucru a răspunde pe deplin mulțumit.- Separat. Scrie ultima ei SMS: „Eu nu am de gând să-ți scriu, ai devenit un străin pentru mine, la revedere.“ Ea nu răspunde. Apoi, a doua ultimul SMS: „Ar putea și să ne răspundă, printre altele, ceva legat.“ Silent. În al treilea rând: „Vreau să împărtășesc bucuria: am încetat să mă gândesc la tine. În general. Deci, nu mă suni. " Ea nu sună. Apoi, o reținere ilegală, „Știi, la Moscova, există femei frumoase, cu excepția ta.“ Încă nimic. Și astfel dura încă o sută de SMS-uri. Nu am putea fi un timp normal și răspuns! Asta e tot. M-am oprit scris, otmuchilsya - și apoi de la un an mai târziu vine SMS: „Ninge. În prima zi de iarnă! „Ei bine, nu o târfă?

- Criza - acest lucru este atunci când nu vrei nimic, și apoi începe să doriți să vrea ceva.
- E în regulă. Asta atunci când nu doriți să doriți să vrea ceva - asta este o criză.
- Aceasta nu este o criză, este n [pip] ey!

Mă întreb: Star Wars Episodul VIII: Ultimul Jedi: remorcă, complot

- când aveam 14 ani, m-am gândit că 40 de ani - este atât de departe încât nu se va întâmpla. Sau, dar nu eu. Dar acum sunt aproape 40, și eu înțeleg - într-adevăr nu este! Pentru că sunt încă 14. Se pare, nici un adulți. Au crescut copii vechi. Vai mama lui, bolnavi, gri, băieți și fete.

citate viață din filmul „Ce bărbați vorbesc despre“ în lumea cinematografiei

- De ce numai tu poți schimba soția sau soțul? De ce nu se pot schimba pe copii? Conta în sus, ați fost văzut ieșind din McDonald cu copilul altcuiva.

- Acum, în cazul în care naziștii au venit, că nelegiuirea lui este împușcat, și a întrebat, „inseala sotia tine sau nu sa schimbat,“ Eu sunt, în orice caz, ar fi răspuns „nu“, deoarece, în cazul în care nu sa schimbat, tu spui adevărul, să te duci, dar dacă schimbat, nu ai timp chiar și să mă întreb. Dar ai spus, „da, schimbare“ - și era adevărat. Să te duci, vii, doar cum să trăiască cu ea? Știi, ea știe că știi toate fasciștilor știu că nu mă suni - incomod, iar băieții au fost de ajutor. Și dacă totul se baza pe faptul că „nu știu“, și a plecat, și o iubești. ah.

- Sau așa că pune o întrebare. Și eu văd că este într-adevăr foarte important pentru ea. Și încep să răspund. Și ea a fost tot - plecat. Se pare că este important doar pentru a pune această întrebare și toate.

- De fapt, nu că enervant într-un stat căsătorit care nu au alte femei, și că nu există nici un fel de alte femei. Poate fi, nu s-ar fi profitat, dar posibilitatea de a ceva ar trebui să fie. Aici, de exemplu, te-ar fi interzis să mănânce cu o furculiță. Și în formularea „niciodată“. „Niciodată din nou, nu va mânca cu o furculiță!“ Da, se pare, și la naiba, puteți lingura, betisoarele, mâini. Dar ai spus - nu poți, și l-am dorit imediat cu o furculiță. Și, cel mai important, aici este - fișa se află. Multe furci. Am deschis cutia - complet.

- Acest lucru se datorează faptului că în artele nu există criterii obiective. Aici, în acest sport toate în mod obiectiv. Am fugit o sută de metri mai repede decât oricine - tot ce colegi, câștigător, campion. Și nimeni nu este interesat în stilul de alergare, chiar și în spate. „Într-un fel nu a fugit conceptual.“ Du-te dracului în fund, ai făcut acest lucru, se execută! „Uh, nu că el a vrut să-i spună aceste nouă secunde și jumătate?“ Ce naiba ești așa în paragină! Asta e tot.

- Nu deveni viitor. Anterior, ca un copil, a fost înainte de ceva luminos, necunoscut. Viața. Și acum știu exact ce se va întâmpla. Același lucru astăzi. Voi angaja în același, du-te la restaurante sunt la fel ca și, sau alte astfel. Cu mașina, conduce aproximativ la fel. În schimb, viitorul a devenit prezent. Pur și simplu, există acum, care este acum, iar acum că se va întâmpla. Și cel mai important, ceea ce îmi place cadoul meu. masini bune, restaurante delicioase - doar un păcat viitor.

- De exemplu, dacă un bărbat îi place o femeie, el trebuie să-l cucerească, și dacă o femeie îi place un bărbat, a spus ea. Ea datora-l predea. Ie pierd. Pierderea, câștigătoare. Ne jucăm dame. Ei joacă în giveaway. Curve logica de sex feminin. Ei întotdeauna așa.

citate viață din filmul „Ce bărbați vorbesc despre“ în lumea cinematografiei

- Și de aceea au baut la fel, și o putoare dimineață, dar dintr-o ușor diferite mirosuri?
- Se numește „inteligență internă“.