cocktail de oxigen la domiciliu modul de a face cel mai mult

Medicii de cocktail-uri oxigenați

Anoxia sau hipoxie este o cauza majora de oboseala, oboseala cronică, tulburări de somn, nervozitate si iritabilitate, depresie, imunitate scăzută și răceli frecvente, tulburări metabolice. Cât de des, la sfârșitul zilei ne-am valimsya în ceață mea cap, idei sunt confuzi, ochii se lipesc între ele, nu vreau să ... nu este o boala, dar destul de plăcută. Gripare problema de pastile și vitamine, turnarea ei o ceașcă de cafea tare sau „anti-stres și cincizeci de grame,“ mulți nu sunt chiar conștienți de faptul că ele ajuta organismul poate doar oxigen.Ce este un cocktail de oxigen

cocktail de oxigen - acest „aer“ băutură mai mult ca o spumă rezistentă luxuriantă, constând din mii de bule mici umplute cu oxigen. În funcție de ingredientele și metoda de preparare, acesta poate fi un gust și de calitate diferite. În mod tradițional, cocktail-uri de oxigen preparate pe baza nectaruri, sucuri, siropuri de fructe și infuzii de plante. Combinația de oxigen și phytocomponents biologic active are un efect benefic asupra tuturor țesuturilor și organelor, în creștere de apărare ale organismului și ajută să se vindece corpul.

cocktail de oxigen la domiciliu modul de a face cel mai mult
Cocktail-uri au nevoie de a utiliza o astfel imediat după preparare, nu mai târziu de 10 de minute, sau volumul de spumă, și cu ea, iar concentrația de oxigen din băutura va fi mai mică. După utilizare este eliberat de cocktail conținute bulele de oxigen care intră în fluxul sanguin prin peretele stomacului.

Scopurile profilactice și sanitare cocktail oxigen iau 250-300 ml o dată sau de două ori pe zi, 30 de minute înainte de mese sau două ore după masă. Durata desigur profilactică de 30 de zile, după care aveți nevoie pentru a face o pauză de 15-30 de zile. Contraindica utilizarea de cocktail-uri de oxigen acolo, dar în prezența unor boli cronice și acute, în special a tractului gastro-intestinal, reacții alergice la astfel de componente pot fi observate ca nectar, suc, ceai de plante, albușul de ou și așa mai departe, astfel încât pentru selectarea bazei optime pentru un cocktail, consultați doctor.

cocktail de oxigen la domiciliu

cocktail de oxigen la domiciliu modul de a face cel mai mult
Pentru prepararea acasă oxigen cocktail necesar bază (sucuri, nectaruri, siropuri, extracte de plante medicinale), clasic sau un amestec de agent antispumant spum și - un dispozitiv pentru formarea spumei structurii băuturii. Acesta poate fi oxigen sau mixer kokteyler. Kokteyler permite prepararea băutură îmbogățită cu oxigen conform tehnologiei clasice.Acest aparat este un aerator capacitate neelectric, un element care reglementează furnizarea de oxigen, un concentrator de oxigen și un robinet pentru eliberarea produsului finit. Kokteylery utilizate pe scară largă în întreprinderi mari, în case de îngrijire medicală, spitale, școli și grădinițe. Cea mai bună opțiune pentru cafenele, baruri și case - mixer de oxigen, permițându-vă pentru a prepara cocktail-uri de oxigen tehnologie Spum cu caracteristici excelente de aroma.

Principiul expunerii

După intrarea în băutură spumoasă la stomac și intestine este o absorbție activă a moleculelor de oxigen, împreună cu vitamine și fitochimicalele în sânge, îmbogățirea de oxigen la țesuturi și organe are loc mult mai rapid decât prin plămâni.

Absorbit de țesuturile organismului, oxigenul pur energie este transformată în energie a proceselor biologice și îmbunătățirea permeabilității microcirculației a membranelor celulare, crește funcționalitatea organismului, procesele redox amplificate, activarea aparare bodys, normalizează metabolismul și îmbunătățește circulația sângelui și metabolismul celular.

Activarea proceselor metabolice îmbunătățește absorbția componentelor fito-vitamina cocktail, sporind efectele lor benefice asupra organismului, adică, prin primirea cocktail de oxigen în organism începe o reacție în lanț, normalizând funcționarea tuturor sistemelor și organelor.

Indicații cocktailuri oxigen

 • cocktail de oxigen la domiciliu modul de a face cel mai mult
  În scopul de a îmbunătăți oferta de tesut de oxigen si hemodinamica, activarea proceselor metabolice in celula si pentru a oferi un efect tonic asupra organismului.
 • Pentru a consolida imunitatea, reduce frecventa infectiilor virale respiratorii acute, creșterea rezistenței organismului la viruși și infecții. Este cunoscut faptul că, atunci când lipsa de oxigen productivitatea si activitatea celulelor imune reduse.
 • Cu riscul de hipoxie fetale și anemie, precum și pentru tratamentul și prevenirea insuficienței placentară la femeile gravide.
 • În nutriție sport pentru a imbunatati performanta si rezistenta in timpul activitatii fizice intense, pentru a preveni acumularea de lactat în sânge, menținând nivelul de glucoză și proteine.
 • Pentru tratamentul tulburărilor de somn și insomnie, elimina simptomele de oboseala cronica si de a imbunatati performanta.
 • Pentru normalizarea tensiunii arteriale prin îmbunătățirea reacțiilor vegetative.
 • Pentru prevenirea și tratamentul alergiilor - cocktail de oxigen promovează eliminarea toxinelor și reduce efectele nocive asupra mediului înconjurător organism.
 • Pentru a îmbunătăți sistemul digestiv - eliminarea dysbiosis, și normaliza funcționarea intestine.
 • Pentru a reduce nivelul de colesterol rău în concentrația de sânge.
 • În scopul îmbunătățirii stării generale în boli ale sistemului cardiovascular.
 • Pentru o dieta sanatoasa de adulți și copii. cocktail de oxigen deosebit de util pentru copii ca și pentru dezvoltarea completă a unui organism tot mai mare necesită cantități mari de oxigen. Pentru dezvoltarea normală a copilului trebuie să fie în aer liber pe o bază de zi cu zi pentru a efectua cel puțin două până la trei ore, ceea ce nu este întotdeauna posibil.
 • Pentru a îmbunătăți activitatea creierului la stres mental ridicat în rândul elevilor, studenților, persoanelor angajate în activități intelectuale. 20% din oxigenul consumat este consumat de organism pentru a furniza funcția creierului. Fără oxigen, celulele creierului poate trăi timp de numai 7 secunde!
 • Pentru a reduce efectele nocive asupra organismului de alcool și tutun. Prin creșterea concentrației de oxigen din sange este dislocat monoxid de carbon nocive și toxinele, procesele de reducere sunt activate.
 • Pentru a menține și îmbunătăți starea de sănătate a persoanelor în vârstă. Cu vârsta, funcționarea sistemului respirator se deteriorează și, în consecință, aportul de cantitatea dorită de oxigen devine problematică. Oxigen cocktail de ajutor pentru a compensa lipsa de oxigen pentru a menține un sănătos.
la cuprins ↑

Gătit kokteylere de casă