complexe simptomele sindromului dureros regional și tratament, vitaportal - Sanatate si Medicina

complexe simptomele sindromului dureros regional și tratament, vitaportal - Sanatate si Medicina

Sindromul (distrofia) Zudeka - o boala in care sindromul exista dureri la nivelul membrelor, ca urmare a prejudiciului sau a unei sarcini excesive. În cazul în care diagnosticul de tratament „complex de sindromul de durere regională“ implică o abordare cuprinzătoare și respectarea strictă a recomandărilor medic.sindromul dureros regional complex de cele mai multe ori apare ca urmare a tratamentului eronate sau necorespunzătoare a membrelor vătămate, de multe ori perie. Motivul pentru dezvoltarea sa ar putea fi suprapuse incorect bandaj, apariția de cicatrici, circulația sângelui; mișcare activă inacceptabil devreme, cu o perie. În cazul în care pacientul are sindromul durerii regionale complexe, tratamentul implică ameliorarea stării sale și pentru a preveni exacerbari.

Principalele simptome ale sindromului Zudeka

  1. Pe pielea mâinii există umflături și roșeață. Omul îngrijorat de durere, pielea este fierbinte la atingere. Perie are o mobilitate limitată.
  2. Perie pielea devine crește albăstrui, umflare. Există o perie spasme musculare și o limită de puternic mobilitatea acesteia. creșterea tonusului muscular. Treptat incepe sa se atrofieze tesutul pielii si muschi. Pe X-ray puteți vedea la fața locului specifice în apropierea oaselor.
  3. mușchii atrofiat și perie de piele, este pierderea de masa osoasa. Articulația se pierde complet mobilitatea, crește durere. Boala devine cronica.


Un pacient care suferă de distrofie Zudeka, tratamentul prescris în funcție de stadiul bolii.

Complexul sindromul durerii regionale: Tratament

Tratamentul sindromul Zudeka conduce chirurg trauma. El va da direcția mâinii cu raze X pentru a vedea o imagine exactă a bolii. Primele 2 etape ale sindromului Zudeka boala tratabilă. În a treia etapă a bolii se produce atrofie (dimensiune scădere) perii, care afectează în mod ireversibil articulațiile și țesuturile.

La etapa inițială a tratamentului sindromului Zudeka prescrie tratamentul analgezic. La acești pacienți, o durere foarte puternică, care crește cu cea mai mică mișcare a mâinii. Durerea persistă chiar și atunci când imobilizat (crearea de condiții pentru imobilitate) perie. În paralel cu aplicarea de medicamente: miorelaxante (medicamente, relaxare musculară), vasodilatatoare, vitamine din grupul B si alte medicamente.

La pacienții care suferă de dureri de distrofie perie. Tratamentul include terapie de masaj, fizioterapie, gimnastica speciale. Bineînțeles, toate aceste activități se desfășoară în etapa de recuperare sau în scopul prevenirii bolilor.

Prevenirea sindromului de încredere Zudeka nu există. Pentru a evita agravarea bolii, ar trebui să exercite întotdeauna prudență în raport cu încheietura mâinii vătămate. La cea mai mică suspiciune de agravare ar trebui să consulte imediat un medic. Numai tratamentul competent în timp util pentru a ajuta la prevenirea reapariției bolii.