Condiții de vânzare și cumpărare de mașini

Condiții de vânzare și cumpărare de mașini

ediția on-line 1gai.ru pregătit instrucțiuni detaliate despre noua ordine de vânzare și cumpărare a mașinii. Explicația noastră va ajuta pe toți să răspundă la cele mai frecvente întrebări:; „Am nevoie de noi reguli pentru a elimina masina din registru?“ „Cum de a vinde o mașină în conformitate cu noile norme?“; „Am nevoie pentru a certifica un acord de cumpărare și vânzare a unui notar?“; „Ce se întâmplă dacă numărul de înmatriculare furate?“; „Poate vânzarea vehiculului să-și păstreze plăcuța de înmatriculare?“; „Cine va plăti penalități în primele 10 zile după o schimbare de proprietate?“; „Când aveți nevoie pentru a obține bani de la cumpărător pentru masina?“ - si multe altele care au apărut din partea cetățenilor români, după informațiile cu privire la introducerea unor noi reguli de inregistrare ordinea automobilelor în număr mare.contract de vânzare

Condiții de vânzare și cumpărare de mașini

Contractul de vânzare. conformitate cu legislația în vigoare, se încheie între proprietarul mașinii și cumpărător, în scris și nu necesită legalizare.

Mașină de vânzare trebuie să fie încheiat cu cumpărătorul unui contract de vânzare întocmit în 3 exemplare. 2 copii ale cumpărătorului ia Statement (1 copie furnizată de către cumpărător în poliția rutieră), al treilea exemplar al contractului, fostul proprietar al rezervelor în sine.

Modificări la înregistrarea datelor de trafic

Condiții de vânzare și cumpărare de mașini

După întocmirea contractului de vânzare a mașinii, proprietarul vehiculului în conformitate cu legislația devine cumpărător.

După încheierea contractului de vânzare cumpărătorului auto este obligat să o perioadă de 10 zile pentru a face apel la autoritățile de poliție de trafic pentru a face modificări la informații despre proprietar. În cazul în care noul proprietar nu se aplică autorităților de poliție rutieră în termenul legal, la cererea fostului proprietar al masinii va fi pe lista de dorit.

Condiții de vânzare și cumpărare de mașini

Concluzie: Nu da bani proprietarului masinii, atâta timp cât nu efectuați modificări asupra proprietarului în autoritățile de poliție rutieră.

Păstrarea plăcuțe de înmatriculare a vehiculului

Condiții de vânzare și cumpărare de mașini

Atenție! În legătură cu anularea eliminarea obligatorie a mașinii din contul de vânzare, plăcuțe de înmatriculare rămân pe mașinile vândute.

În cazul în care proprietarul vehiculului vrea să vândă mașina să părăsească plăcuța de înmatriculare, atunci ar trebui să se aplice la poliție de trafic cu aplicația corespunzătoare. În acest caz, numărul va fi stocat pentru proprietarul anterior, timp de 30 de zile.

De asemenea, noul proprietar la va poate schimba plăcuțele de înmatriculare ale ultimului proprietar, referindu-se la organele poliției rutiere, plata taxei de stat pentru noile plăci de licență pentru eliberarea unui nou certificat de înregistrare, precum și pentru modificările în documentul de înmatriculare a vehiculului.Facilitățile de tranzit în conformitate cu noile norme

Condiții de vânzare și cumpărare de mașini

Conform noilor reguli de cumpărare și de vânzare o mașină. numărul de tranzit vor fi emise, menținând în același timp proprietarul anterior al plăcilor de înmatriculare a mașinilor, pentru transportul cumpărător auto din Rusia.

În cazul în care cumpărătorul este de gând să ia mașina în altă țară, este după încheierea contractului de vânzare prin contactarea autorităților poliției rutiere în termen de 10 zile de la schimbarea proprietarului, poate, în cererea de a elimina cumparat masina din registru, se obține o cazare de tranzit.

de înmatriculare a vehiculului cu orice regiune din România

Condiții de vânzare și cumpărare de mașini

plăcuțe de înmatriculare a vehiculului duplicat în conformitate cu noile reguli

Condiții de vânzare și cumpărare de mașini

Acum este suficient pentru a face apel la organizarea, este angajată în fabricarea de plăcuțe de înmatriculare duplicat, oferind documente pentru masina.

În ciuda acestui fapt, în cele mai multe cazuri, problema de furt a unor noi reguli nu se referă la plăcuța de înmatriculare. Deoarece majoritatea furtului de plăcuțe de înmatriculare comise împotriva numere străine (Ucraina, statele baltice, Belarus, etc.).

Condiții de vânzare și cumpărare de mașini

Concluzie: Dacă autovehiculul nu are plăcuțe de înmatriculare românești, aveți posibilitatea să restabiliți plăcuțele de înmatriculare sau de a obține noi trebuie să se aplice în țara de înmatriculare a vehiculului.

Ai venit la pedeapsa pentru încălcarea regulilor de circulație comise de masina pe care a vândut

Condiții de vânzare și cumpărare de mașini

Într-o situație similară poate fi mii de cetățeni români, care vor vinde masina ta. Cum este posibil acest lucru? Poate. Conform noilor reglementări de trafic de mai sus, noul proprietar după cumpărarea mașinii trebuie să contacteze autoritățile poliției rutiere în termen de 10 zile.

Condiții de vânzare și cumpărare de mașini

Concluzie: Pentru a evita astfel de probleme, cere cumpărătorului să contacteze autoritățile de poliție de trafic pentru a face informații cu privire la noul proprietar în ziua încheierii contractului de vânzare.

Dacă vse-Taki va fi citațiile trimise, puteți solicita instanței (după toate-încă achiziție plătit amenda), cu obligația de a colecta de la noul proprietar costul de plată de pedeapsă altcuiva, atașarea la cererea sa o copie a chitanței plătit.

De credit pentru vehicule de risc sau de identificare a vehiculelor cu date modificate

Condiții de vânzare și cumpărare de mașini

Fiți vigilenți și atenți atunci când cumpără o mașină utilizată. Deci numărul de masina pe care doriți să achiziționați, poate fi ucis de identificare (numărul șasiului, numărul motorului).

Anterior, un alt ordin de a funcționa. De vanzare masina necesară o îndepărtare obligatorie a vehiculului din contul în GAI, cu trecerea expertului de inspecție obligatorie pentru conformitatea cu numerele de identificare. Prin urmare, a fost cumpărătorii sunt mult mai liniștită pentru a cumpăra o mașină, scos din registru.

De acum, poti vinde masina fara a scoate din registru. Și amenință faptul că achiziționarea unui automobil (dând bani către vânzător), precum și contactarea autorităților de poliție de trafic pentru a schimba proprietarul și de a schimba numerele de stat, atunci când este privit din poliția de trafic de autovehicule se determină că camera motoarelor sau a organismului sau întrerupt, etc.

Condiții de vânzare și cumpărare de mașini

Concluzie: Legea abolită scoaterea vehiculului din registrul de vânzare sale. Acest lucru oferă un anumit domeniu de activitate al proprietarilor necinstite sau escrocherii. Ei s-ar putea vinde în mod fraudulos crima auto. Fii atent!