Construirea opțiune de fabricație mai curat, cu propriile lor mâini

 • Cum sa faci un aspirator industrial cu mâinile
 • Un al doilea exemplu de realizare a dispozitivului de fabricație
 • Caracteristici home-made aspirator

Cum sa faci o clădire cu propriile sale mâini aspiratorul? În condiții moderne, este foarte dificil de făcut fără un aspirator, și, de fapt, strămoșii noștri într-un fel fără el ar putea să trăiască. Pare a fi un dezastru pentru noi, dacă asistentul nostru rupt dintr-o dată.Construirea opțiune de fabricație mai curat, cu propriile lor mâini

construcția unui aspirator.

Nu sunt numai produse comerciale de curățare, și chiar construirea (industriale), de joasă tensiune, rucsac, șold, benzina.

Cel mai adesea, un aspirator industrial este utilizat atunci când se lucrează pe mașini pentru curățarea spațiilor de construcție. După reparație, clientul dorește întotdeauna să vadă într-o cameră perfect curată. Prin urmare, înainte de livrarea obiectului pe care trebuie să-l aducă în ordine.

Un instrument indispensabil în acest lucru va fi mai curat. La urma urmei, numai el va fi capabil de a colecta toate amenzile moloz de construcții, din lemn și metal așchii, cioburile, nisip, apă, ulei. Trebuie doar să ne amintim că un astfel de dispozitiv nu este o plăcere ieftin, așa că înainte de a cumpăra, asigurați-vă că vânzătorii specificați toate detaliile și caracteristicile designului.

Construirea opțiune de fabricație mai curat, cu propriile lor mâini

Este nevoie de aspirator de construcție pentru a curăța șantierul de construcție din beton de praf, rumeguș, așchii și alte resturi.

Folosind o mașină mai puternică asigură servicii de foarte mult timp. Doar un singur dezavantaj - greutatea unei foarte decente, astfel încât ar trebui să aleagă un model cu roți.

Rezervor de colectare a deșeurilor trebuie să fie confecționate din material rezistent, multe sunt realizate din oțel inoxidabil, un strat de antimicrobian impregnat.

Caracteristica principală a acestui tip de model este că acesta trebuie să fie un filtru, și automat de alarmă atunci când se umple coșul de gunoi.

Și dacă lucrarea este de așteptat să lung, apoi alegeți un aspirator industrial cu un sistem de răcire este necesar, cu ajutorul vă va economisi energie și nu va supraîncălzire. De asemenea, nu uita cu privire la nivelul de zgomot și condițiile de garanție. Și la saci de schimb de colectare a gunoiului. Dacă acestea nu sunt complete, asigurați-vă că pentru a cere în cazul în care acestea pot fi achiziționate.

Cum sa faci un aspirator industrial cu mâinile

Un tip de astfel de dispozitiv poate fi făcută cu propriile mâini pe baza modelului de „Ural PN-600.“

Materiale și instrumente:

 • "Ural PN-600";
 • bulgară;
 • tub de 20 cm lungime și 4 cm în diametru;
 • găleată de plastic (puteți de vopsea), care are un capac impermeabil cu strângere și asigurați-vă că pentru a avea un stilou;
 • bandă;
 • banda electrice;
 • foraj;
 • șuruburi;
 • clei;
 • bandaj.

Construirea opțiune de fabricație mai curat, cu propriile lor mâini

Instrumente pentru producția de construcție a aspiratorului.

Mai întâi trebuie să modificați aspiratorul de praf. Pentru a face acest lucru, să ia o șurubelniță, deșurubați roata din partea de jos și să acopere găurile cu bandă adezivă.

Utilizați o șurubelniță pentru a deșuruba etichetă și bandă adezivă pentru a sigila deschiderea.
În continuare veți avea nevoie de un bulgar, acesta este îndepărtat cu ajutorul nituri și încuietori, dar nu uitați acest pas pentru a elimina clemele din primăvară. Și instalarea pluginului, derula banda.Partea de jos va avea nevoie pentru a fora o gaură de aproximativ 43 mm în dimensiune.

Din garnitura tăiată etanșarea de 4 mm grosime.
Începe aparate de formare.

Containerul deșeuri transformate stivuite pad, capac găleată și lad aliniere.
Ia de foraj, de două milimetri gaura de foraj și de a face un prim capac este fixat cu șuruburi (dimensiunea 4,2h10 mm).

Acum, avem nevoie pentru a face o gaură la exteriorul conductei de aspirație, acesta este programat să facă la un unghi de 10-15 de grade.
Și o pereche de foarfece pe metal începe să taie o gaură.

Fixarea tubului și se fixează cu șuruburi.
Pentru a păstra lucrurile strânse și perfectă, să ia un bandaj obișnuit și impregnat cu lipici „Titan“ sau „Dragon“, este înfășurat în jurul conductei.

Dacă nu folosiți un aspirator, acesta acoperă întotdeauna cu o cârpă sau capac, astfel încât acesta nu este acoperit de praf.

Înapoi la cuprins

Un al doilea exemplu de realizare a dispozitivului de fabricație

Construirea opțiune de fabricație mai curat, cu propriile lor mâini

Construcția ansamblului de circuit al aspiratorului.

Un al doilea tip de astfel de dispozitiv este un filtru „ciclon“ cu propriile sale mâini făcute pe baza unui aspirator acasă vid.

Materiale și instrumente:

 • aspirator de uz casnic;
 • filtru normal de ulei (pentru a produce cele mai bune de filtrare a prafului fin);
 • găleată 20 litri, capacul trebuie să fie foarte potrivesc perfect;
 • colțuri PP 90 și 45 de grade, cu un diametru de 40 mm;
 • metru din plastic tub de 45 mm diametru (foarte bine cunoscut tub ondulat lung de 2 m, cu un diametru de 40 mm).

Mai departe spre cel mai unitatea de asamblare.

Pentru a începe, să ia un capac și se taie în ea un diametru de 90 de grade purtat, apoi introduceți colțul același diametru.

Apoi face direct din ciclonului. Atunci când capacul este introdus de zona, toate fisurile pistol de lipit obscure cu ajutorul construcției.

Peretele lateral al cupei face slit cu foarfeca și introduceți colțul de 45 de grade, toate fisurile obscure prea, cu ajutorul de construcție pistol de lipit.

Mai departe direct ansamblul in sine. Pentru conectarea la colțul plisat, va trebui să taie o bucată de țeavă, cu diametrul de 40 mm. În cazul în care toate materialele sunt achiziționate ca pe lista onduleu ar trebui să stea foarte strâns, astfel încât adezivul de etanșare nu va trebui să.

Este posibil să întâlniți o problemă atunci când onduleu nu se încadrează în conducta de admisie, așa că dacă vă confruntați cu o problemă, puteți utiliza furtunul flexi din capcana în bucătărie.

Construirea opțiune de fabricație mai curat, cu propriile lor mâini

Construcția circuitului de filtrare aspirator.

Capătul îngust al ondulațiilor se potrivesc perfect în tub sorokamillimetrovuyu. Și celălalt capăt este ușor de ajuns în gaura curat.

Pentru a filtra servit pentru mai mult de o zi si mai mult de o lună, este posibil să se pună un ciorap de nailon.

Mașina este pregătită. Acum, totul este bine în test ar trebui să poată. praf fin și resturi mari sunt perfect asamblate. Principalul lucru este să vă asigurați că Helper acasă a fost întotdeauna perfect curat.

Înapoi la cuprins

Caracteristici home-made aspirator

Pentru a asambla un astfel de dispozitiv, asigurați-vă că pentru a avea pe motorul de mână, viteza trebuie să fie mai mică de 6000.

Întotdeauna materiale disponibile pot fi găsite la domiciliu. Aceste dispozitive se potrivesc la curat motor vechi, masina de spalat, compresorul frigiderului. Unele motoare folosesc mașini de bucătărie, dar trebuie să ne amintim că ei au proprietățile lovitură, din moment ce nu este potrivit pentru încărcare mare.

Cu un motor de înțeles, acum aveți nevoie pentru a face munca de dispozitiv. Pentru a face acest lucru, va trebui să instalați un recipient etanș, precum și un ventilator.

Pentru carena poate fi utilizată ca bază de plastic sau metal găleată, sub care se face o gaură pentru admisia aerului. Fără a containerului nu se poate renunța, pentru că nevoile undeva pentru a obține tot gunoiul.

Utilizați mai multe tipuri de containere standart, un recipient cu camera ciclon de apă. Top vânzător în casa ta este un recipient cu apă sau cameră de ciclon.

Aceste două tipuri sunt potrivite pentru curățarea de praf. Pentru a aminti de important: asigurați-vă că pentru a lua curățitor special ondulat vid, mai bine, desigur, de a utiliza sistemul vechi. Doar dacă luați celălalt, va exista o mulțime de zgomot.

Maestrul samodelschikov a fost verificată prin experimente care într-un aparat de casă scade cu aproximativ 95% din praf.
Cel mai important criteriu pentru o astfel de unitate, desigur, rămâne un motor puternic, mai puternic decât el este, cu atât mai bine.

Cu cât puterea, resturile mai grele se poate suge. Dar nu numai puterea este importantă, există un alt factor, cum ar fi gradul de aspirație. Acest lucru înseamnă că, în măsura în care reduce presiunea din interiorul. Cu cât numărul, cu atât mai bine.

Volumul rezervorului sau containerul interior este mai bine să ia în considerare media ca recipiente mari nu sunt întotdeauna practice și eficiente. Ei bine, și filtrare - este, de asemenea, un punct important, dar o inventie casa pe care acest articol nu ia în cont.

Dacă totuși doriți să achiziționați un aspirator de construcție, pentru a nu te face, apoi să acorde o atenție la corpul său, el trebuie să fie un metal, dar este permisă și din material plastic. Întotdeauna a inclus un set de duze, trebuie să existe un număr foarte mare, în cazul în care sunt acolo, apoi, și o mulțime de funcții în aparat.