Construirea unei sere pentru castraveți cu propriile sale mâini

Swing cu construirea de instalații cu efect de seră pe termen lung nu este întotdeauna posibil. De multe ori lipsa de timp și locul de pe site-ul sau doar financiar. Pentru acest caz, proiectul va fi bun pentru castraveți cu efect de seră cu mâinile lor, ceea ce va necesita o investiție minimă. Această structură, spre deosebire de sere, sugerează că lucrul cu plante produse în afara proprietarul site-ului, fără a putea să intre în clădire mică.Cerințe pentru amplasarea și proiectarea seră

O caracteristică a serelor este simplitatea și fiabilitatea. Un alt avantaj al unui astfel de proiect - cu condiția un teren intern de încălzire biologică „combustibil“ sau electricitate.

Pentru sere pentru castraveți, cerințe speciale:

 • Locul în care seră, ar trebui să fie bine mediatizate, protejează împotriva fluxurilor de vânt, nu este recomandat pentru a pune lângă copaci.
 • de la est la vest - Cea mai bună orientare a construit.
 • Lipsa de clustere de apă.
 • Etaj materiale de înaltă calitate, care acoperă, de bună transmisie a luminii (realizat din policarbonat, sticlă sau filme cu efect de seră).
 • Suprafața sub sera aliniate.
 • Dacă o seră este planificată pentru mai multe sezoane - poate fi fundamentul la o adâncime de 1 metru, de întărire sau de întărire a ochiurilor sale, și a umplut schebonkoy de jos.

Castravete de sere pentru mâini proprii electric

răsadniță mici și funcțional de acest tip poate fi aruncat afară din resturi de materiale pentru week-end.

Toate structurile din lemn nu uitați să lubrifia antiseptic speciale!

 • secțiunea de perete 25h150 mm, 1,6 m - 4 buc.;
 • Board în aceeași secțiune, 1,1 m lungime - 4 buc;.
 • Secțiunea bar 25h75 mm, 1,7 m - 5 unități.

Mai mult. elemente de fixare pentru cuie construcții și șuruburi, șuruburi autofiletante pentru lemn, sticlă obișnuită sau polimer 1h1,4 m, antiseptice pentru lemn, încălzire cablu electric cu un regulator de temperatură și fitinguri de cabluri, folie de plastic pentru body kit, nisip de dimensiuni medii și pietrișul pe jumătate de metri cubi fiecare.

Instrumente. ciocan, ferăstrău circular, șurubelniță, nivel, bandă de măsurare pătrat, o bucată de cordon.

etapele de lucru

 • Marcați locul viitoarelor cuiere cu efect de seră mini, cu cordon întinsă între ele. Prin marcarea sape o gaură în 60-80 cm. Pereții pentru a încerca să se alinieze și să facă abrupte. In partea de jos se toarnă pietriș compactat.
 • Pe pietriș pentru a turna nisip în înălțime 10-15 cm, ușor compactat, nivelat. Așezați cablul de încălzire. Concluzii pentru a deschide pre-marcate cu efect de seră localizare, în cazul în care nu va fi caseta de control. După cum se poate include: comutator, echipamente de oprire de urgență, relee de timp si temperatura. Puteți adăuga o priză de alimentare. Capetele firelor cu bandă izolatoare cumulare și a pus pe suprafața pământului.


Construirea unei sere pentru castraveți cu propriile sale mâini

 • Peste Cable rămase nisip se toarnă astfel încât la baza gropii a fost de 5-10 cm. Si nivelat dese. Acesta ar trebui să formeze o zonă plană puțin sub nivelul solului, gata de stabilire a stratului de sol pentru debarcări viitoare.
 • Multimetru de verificare (se deplasează în modul de măsurare de rezistență) de funcționare a cablului.
 • Din placi colecta perete cu efect de seră, lateral oblici. În colțurile forței de legătură pentru a instala bare. Se taie găuri pentru aparate electrice.

  Construirea unei sere pentru castraveți cu propriile sale mâini

 • Instalarea de echipamente electrice și conectați-l la o priză de curent alternativ. Asigurați-vă că instalația electrică nu este zonele metalice expuse fără izolație, precum și toate instrumentele sunt instalate în afara părții din față a serei. Verificați activitatea electrică.
 • Setați cravată cruce și capacul. Șapă va păstra perete atunci când în seră pune la sol. Bara transversală va servi drept suport pentru coperta, dacă doriți să faceți două dintre ele - pentru un acces mai bun la plante. Traversa realizate din secțiunea șină 2,5h7,5 cm, fixați șuruburile.
 • acopere întreg stăpânilor cu efect de seră din același rack. tije de construcție conecta la limbă și canelură sau o jumătate de copac. Dacă doriți să faceți jumatati - să facă la fel.

  Construirea unei sere pentru castraveți cu propriile sale mâini

 • Se introduce sticla - pe bile de glazurare, mică secțiune de cale ferată 12x18 mm. Puful chit sau alt material de etanșare pentru a finaliza absența crevase. capac și masă de extremă Încorporați cu efect de seră balamale. Capac fixat în loc cu șuruburi. Ulterior sera gata. Design-ul este aproximativ la fel ca în fotografie.

  Construirea unei sere pentru castraveți cu propriile sale mâini

 • Pentru a spori eficacitatea conservării căldurii în jurul serei poate fi făcută kit. Suporturi realizate din șipci și grinzi sau țevi din oțel. Intre ele, trage pe partea de sus și de jos a cablului și le monta banda.

  Construirea unei sere pentru castraveți cu propriile sale mâini

  Cum de a construi un sistem de încălzire - să se consulte cu un electrician autorizat. Alegeți să opereze o clasă de protecție ridicată accesorii.

  Încălzirea solului în biocombustibilior seră

  Se incalzeste solul într-o seră de energie electrică este scump, deci ar trebui să învețe cum să facă o încălzire a solului la cel mai mic cost. Vom înțelege acest lucru mai mult.

  Biocarburanții pot fi stabilite după cum urmează:

  • îndepărtează stratul de suprafață al solului viitoarei seră;
  • umple-l cu paie sau iarbă;
  • stropească rând la sol;
  • gunoi de grajd sau compost de pat;
  • umple solul, care va ateriza castraveți.

  Nu utilizați așternut de pui sau salpetru.

  Vârfurile ceva timp se ridică și va fi potrivit pentru plantare. Necesar vărsat soluția de permanganat de potasiu 0,5% sau sulfat de cupru 1%. Castraveții sunt mari să se încălzească cu rădăcină și să crească bine. În cazul în care le-au plantat sub filmul - nu au prea grămada. Este important să se monitorizeze lipsa de proiecte și puritate.

  Dacă făcut în mod corespunzător cu efect de seră de construcție cu mâinile, acesta va costa ieftin și va dura mai mult de un an. Și castraveți în ea va mulțumi creșterea rapidă și aroma clare.