Construirea unei vară duș țară cu propriile mâini desene, dimensiuni, video

Mulți oameni au o grădină în afara orașului. Pentru ei este un loc de confort și relaxare, singurul loc unde vă puteți relaxa din oraș. Dar, cel mai bun dintre toate, atunci când în țară există un iaz, dar acest factor nu depinde de o țară proprietarii de site. Cu toate acestea, puteți face un iaz artificial sau de a construi un bazin de înot în zona de grădină. Dar nu toată lumea își poate permite, și ambele doresc să pobultyhatsya în apă rece într-o zi fierbinte sufocant. În acest caz, poate salva un duș de vară. Dar mai întâi trebuie să construiască un duș în țară cu propriile lor mâini, desene, a căror dimensiune trebuie să fie premeditate în mod clar. Și o gazdă săracă, care nu a dorit să încerce să facă tot design-le.Mai mult decât atât, această procedură va economisi bani. Dar nu atât de ușor cum pare la prima vedere. Proiectare suflet de vară trebuie să fie foarte puternic - nu ar trebui să dureze pentru sezonul, sau chiar un an. În plus, un duș de vară în aparență trebuie să se potrivească bine în întregul exterior și interior al șantierului și casa.

Pasul 1: Cum de a alege un duș de vară?


Neapărat este necesar mai întâi de toate să ia în considerare aspectul și locul în care dușul va fi amplasat în țară cu propriile lor mâini, desene, a căror dimensiune trebuie să fie făcut deja atunci.

Primul lucru ce trebuie să faceți este să alegeți un loc bun pentru a găzdui duș. Mai întâi trebuie să se gândească prin toate detaliile și să ia în considerare mai mulți factori. Este imperativ de a alege și de a determina locul în care chiuveta va fi. De asemenea, trebuie să se gândească în mod necesar cu privire la modul în care se va comporta in apa in afara de dus. Desigur, o baie întotdeauna în apă rece, nu vreau, așa că trebuie să se gândească la modul în care apa va fi cald. Ate trebuie doar să fie încălzite cu ajutorul soarelui naturale, cel mai bine este de a alege un loc care va maximiza lumina solara pe site-ul. Dar, pe de altă parte, un loc unde va exista un duș de vară, ar trebui să fie cu proiecte, deoarece după baie, mai ales în apă rece, ușor puteți prinde o răceală.

Construirea unei vară duș țară cu propriile mâini desene, dimensiuni, video

Un om pentru o dată de înot în medie va trebui să aibă aproximativ 40 de litri de apă. În cazul în care o familie de câțiva oameni, și, în plus, chiar și în condiții normale de zi fierbinte toată lumea va fi de înot pentru câteva ori, este greu de imaginat cât de multă apă este consumată. În plus, trebuie să ia în considerare toate nuanțele pe care curgea apă cât mai repede posibil, sau eliminate. Este imposibil de apă în picioare. Pentru a evita acest lucru, trebuie să o cabină de duș în afara a fost pe deal - orice deal. În plus, un rezervor de evacuare nu trebuie să fie mai mică de 2 metri cubi. În plus, în timpul căldura apei nu este absorbit la fel de repede în sol, astfel că poate stagna, rezultând în răspândirea mirosului teribil pe întreg teritoriul țării site-ului.

Pasul 2: Cum să se pregătească prunele într-un duș de vară?


Înainte de a construi un duș în țară cu propriile lor mâini, desene, a căror dimensiune este necesară pentru calcularea în avans, mai ales după ce selectați locația sufletului trebuie să se ocupe de drenaj.

Construirea unei vară duș țară cu propriile mâini desene, dimensiuni, video

Se scurge și ieșire se poate face în două moduri. În cazul în care conductele pot fi folosite prima variantă de realizare care va fi scos din apa de duș de vară în locuri în care aceasta poate fi folosită pentru a se scurge irigarea solului. În al doilea exemplu de realizare, va fi necesar să se construiască un rezervor în care este stocat scurgere. Acest rezervor este numit groapa de deșeuri. Este interzisa crearea unui orificiu de scurgere sub duș în sine. Acest lucru se datorează faptului că, dacă se consumă o cantitate mare de apă, rezervorul va fi plin de apa de scurgere, care va începe să crească și de inundații în partea de jos a cabină de duș în sine. În plus, în cazul în care gaura este prea multa apa, apa nu poate fi absorbit rapid și împiedică drenajul, care, la rândul său, ar duce la un miros teribil la duș, iar site-ul țară întreagă. In plus, apa se poate eroda treptat solul sub duș, ceea ce va duce la prăbușirea structurii. Cel mai bun din toate, în cazul în care sonda este situat la câțiva metri de cabina de duș.

Pentru a evacua apa necesară pentru a utiliza echipamente și materiale impermeabile. acoperișuri perfect potrivite, gidrostekloizol sau folie PVC. Ele trebuie să fie atent plasate la un unghi la movilă. În plus față de aceste materiale, de asemenea, bine adaptate proiectarea de plasă beton armat și beton. puteți construi un jgheab făcut din acest material. direcția de scurgere ar trebui să fie poziționată spre gaura de scurgere.Este interzisă construirea de structuri de drenaj a obiectelor din lut sau alte mijloace și materiale, care poate să nu reușească din cauza faptului că absorb puternic de apă atunci când este o parte a canalului printr-un jgheab sau tub. Deci, ei razmoyut treptat. În plus, este important să se gândească la un loc pentru a se scurge, în cazul în care groapa va fi bine ventilat pentru a evita mirosul teribil.

Pasul 3: În ceea ce aveți nevoie pentru a planifica construirea unui duș de vară?


După ce locul ales pentru cabina de duș și structura cremoasă a făcut cu orificiu pentru apa, poate începe să pună toate dimensiunile dulapuri construi. În primul rând, este necesară pe o foaie de hârtie pentru a face desenul, doar atunci se poate trece la carcasă de asamblare a unui cabina de dus. cabină de duș în afara trebuie să fie foarte convenabil pentru un om să-l rupe în timp ce înot. În plus, cabinetul nu ar trebui să fie ca o toaletă cu o cutie de la partea de sus. În plus, o cabină de duș de vară trebuie să fie suficient de mare și de mare încât o persoană poate muta cu ușurință și nu se simt disconfort. Toți acești factori trebuie să fie luate în considerare la crearea unui proiect de desen pe un duș de vară.

Construirea unei vară duș țară cu propriile mâini desene, dimensiuni, video

Pe partea interioară a dimensiunilor trebuie să fie de cel puțin 1 până la 1 metru. În plus, este important să ne amintim că la dus undeva va trebui să stea haine și un prosop și aranja produsele de igienă. Și toate acestea necesită spațiu. Și hainele nu ar trebui să se ude în timp ce înot. Pentru vestiarele va trebui să ia un minim de 60-70 cm Cu aceasta în minte, dacă te uiți în interiorul sufletului parametrilor, ar trebui să fie de cel puțin 160 de 100 cm, iar perimetrul exterior, ar trebui să fie între 170 și 100 cm Cel mai bine este de a face dimensiunea după cum urmează: .. La 190 140 cm interior, în timp ce în afara 200 150. Această cabină este foarte spatios, iar oamenii vor fi capabili să se simtă confortabil în ea.

În ceea ce privește înălțimea cabina de duș, atunci ar trebui să fie de cel puțin 2,5-3 metri la persoana se simt confortabil să ridice mâinile atunci când scăldat.

Pasul 4: Cum de a construi un cadru pentru un duș de vară?


Cel mai bine este de a forma scheletul de a utiliza materiale din lemn într-un duș de vară. Cu toate acestea, atunci când consideră că umiditatea din camera va fi mult mai mare decât în ​​mod normal, copacul poate începe să putrezească, ceea ce duce la distrugerea întregului cabina de duș. Prin urmare, este foarte important înainte de începerea construcției pentru a acoperi materialele din lemn agenti speciali hidrofuge.

Construirea unei vară duș țară cu propriile mâini desene, dimensiuni, video

În peretele de duș este destul de mare, dar suprafața de sprijin este prea mică pentru întreaga înălțime a acestor dulapuri, astfel încât proiectul să nu fie suficient de stabile. Pentru a consolida cabina de duș este cel mai bine să folosiți grămezi la fundație, precum și țevile metalice pentru a consolida peretele. Lungimea tubului trebuie sa fie de aproximativ 2 metri. țevi perfect potrivite, care au un diametru de 10 cm. Pentru a începe cu conducta va trebui să fie îngropate în gropi săpate în pământ că acestea sunt foarte profunde. In general, o astfel de conductă trebuie să iasă deasupra suprafeței solului nu este mai mare de 30-40 cm. La tubul nu va deveni liber atunci când umiditatea solului va crește, cel mai bine este de a le întări din amestecul de beton. Deci, ei vor fi mai stabile. Dacă se utilizează tubul descris mai sus, diametrul barelor la șasiu trebuie să fie mai mică de 10 cm.

Pasul 5: Cum se instalează un duș de vară?


După ce toți pașii anteriori terminat, puteți continua cu instalarea de duș de design de vară. În primul rând determinată de mărimea dreptunghiului necesare pe teren. Conform calculelor prezentate mai sus pentru un loc în cabina de toate elementele necesare, dimensiunile dreptunghiului trebuie să fie de cel puțin 170 de 110 de centimetri. Ulterior, bine stabilite pentru cadrul în care următorul set de tuburi de cadru, care apoi sunt neapărat nevoie să toarne beton.

Construirea unei vară duș țară cu propriile mâini desene, dimensiuni, video

După acest set de grinzi de lemn, care sunt acoperite cu un material special impermeabil la apă. Acum rama este gata. După ce a pus perete. Pentru a face acest lucru, mergeți la pasul pereți de legare. Pentru a consolida materiale șuruburile cele mai potrivite. Pereții pot fi realizate din panouri de lemn, și pot fi realizate din plastic și pereții din cabină pentru un duș de vară. Aici este necesar să se uite la ce fel de material va fi mai profitabile. În plus, ar fi mai bine să se uite la cabana lor de vara.

În cazul în care design-ul este suficient de puternic, partea de sus poate fi ușor instala rezervorul de mărime corespunzătoare. Acesta va fi montat după zidurile făcute, de jos și acoperișul unui stand de duș.

Construirea unei vară duș țară cu propriile mâini desene, dimensiuni, video

După ce acest lucru este necesar să se ia în considerare modul în care apa va curge din rezervorul cu apă în cabina. Apoi petrec toate conductele de acces sale. După aceea, este important să se aibă în vedere faptul că un duș, s-ar putea dori în seara și noaptea, așa că trebuie să se gândească la efectuarea lumina. Neapărat trebuie să dețină instalației electrice și a instala dispozitive pentru cabina de iluminat cu un duș de vară. Acum, cabina este complet gata. Puteți face o fereastră mică în ea. De asemenea, puteți decora cabina, că este mai bine adaptată la stilul de patio.

Blueprints

Construirea unei vară duș țară cu propriile mâini desene, dimensiuni, video