Construirea unui duș în țară cu propriile mâini

Una dintre facilitățile necesare de la cabana este un duș. Un râu, un iaz nu poate înlocui acest confort de vacanță: o zi fierbinte: spala oboseala, răcoriți-vă, bucurați-vă de lucru.Experiența gradinarii amatori oferă multe variante ale acestei vile construite din materiale resturi lăsate la fermă după construcția și reparația. Această experiență a permis de a crea un pas cu pas construcția acestei facilități. Bazat pe aceasta, puteți crea un suflet de vacanță unice, cu mâinile lor.

Duș în țară cu propriile mâini

Pentru a construi un duș în țară cu propriile lor mâini, iar proiectele de construcție finite poate ajuta în selectarea opțiunilor sale. După colectarea informațiilor necesare, puteți planifica o vacanță sufletele cu mâinile lor, ușor desene schiță și este suficient să se calculeze cu exactitate consumul de materiale.

Odată cu alegerea unui loc pe site-ul pentru construirea începe orice rezervă. Să recunoaștem, acest lucru este un complot însorită, pe care va fi asigurată o bună apă caldă din rezervor. Excesul de umiditate ar trebui să fie, de asemenea, luate în considerare atunci când aleg un site pentru construcții. îndepărtarea deșeurilor nu este ultimul loc în planificarea locația sufletului.

Construirea unui duș în țară cu propriile mâini

Duș în țară cu propriile mâini

Construirea site-ului este de o importanță capitală, în scopul de a construi o cabana sufletele cu mâinile lor. Pe porțiunea aliniat săpat adâncimea groapă este setat la metru si betonata si rafturi din metal antiseptic, tevi din azbest sau din lemn prelucrat. Înălțimea elementului frontal trebuie să fie puțin mai mare decât partea din spate, astfel încât acoperișul a avut o pantă pentru drenarea precipitații. Baza utilizată ca zidărie fundație, care formează construcțiile dressing de fund. Pe această parte a structurii care urmează să fie atașat plăci de parchet.

Construirea unui duș în țară cu propriile mâini

zona de îmbunătățire în zona sufletului

Mai mult, în scopul de a construi cu propriile lor mâini sufletele continuă să lucreze la formarea de partea sa superioară. construcții de conducte trebuie să fie proiectate astfel încât să poată fi ferm pe întărirea capacității apei. Din lemn sau metal cadru, asamblate sub formă de grătare, ridicat în sus și atașat prin intermediul șuruburilor la căpriori. Partea de sus a duș ar trebui să fie puternic. Montate pe placa de cadru sau placaj foi. Pe placa de acoperiș este foi de ardezie fixe. Precondiția pentru puterea de acoperire, proiectat pentru o sarcină de aproximativ 200 kg (greutatea rezervorului de apă).Construirea unui duș în țară cu propriile mâini

Schema cabana duș dimensiunea

Structura de design extern și intern

Următoarele etape ale construcției sufletului în țară - panourile cadru. În acest scop, un material pentru a rezista la acțiunea umezelii. Materiale de film utilizate ca opțiune temporară, deoarece nu se caracterizează prin durabilitatea lor și se deteriorează rapid sub influența influențelor externe asupra mediului. Decorația exterioară a pereților este format, de preferință, din plăci orientate strand (OSB), scânduri, plăci sau ardezie.

Dacă doriți să fie conștienți de secretele de plantare, cultivare și construirea de vile, apoi abona la pagina noastră de Facebook.

Construirea unui duș în țară cu propriile mâini

Podelele în duș la cabana

Turiști încearcă să aranjeze un duș în grădină, cu propriile lor mâini, cu un confort maxim. Mulți au recurs la o îmbunătățire suplimentară a instalațiilor lor.

Cum sa faci un dus la cabana cu o tavă pentru mai mult confort?

Acest element meșteșugari cabana realizate din tablă zincată de îndoit 7-10sm margine. Pentru a evacua apa ușă trase. Podeaua de lemn este tăiată chiar sub gaura o gaură în tigaie. Furtunul de evacuare este trecut la suprafața tigaie printr-o gaură în podea sub cabina de duș. Furtunul este ieșire la apele uzate punctul chiuveta. Pentru stabilitatea construcției este fixat pe pereții șuruburilor cabina. Tăvile sunt disponibile comercial din diverse materiale: metal, plastic, ceramică.

tava de duș cu mâinile de fier se poate face prin a lua o foaie de fier galvanizat, face evazată, astfel încât să se obțină o cutie deschisă. La punctul cel mai jos al găurii tăiate tablă de fier, care conectează sifonul de evacuare.

Construirea unui duș în țară cu propriile mâini

tava de duș

duș de vară cu propriile sale mâini necesită crearea unui sistem hidro-tehnice mini pentru a se evita swamping solul de sub structura. Sub podea face o adâncitură mică, care este învăluită cu un material impermeabil, cum ar fi un material pentru acoperișuri (operațiunea este mai convenabil pentru începerea construcției). Apoi, picurat canal de drenaj oferind într-o fosă septică, containerul de deșeuri sau chiar dincolo de porțiunea.

Construirea unui duș în țară cu propriile mâini

duș hidraulic

Pentru confortul plin de utilizare necesare pentru a avea un duș în iluminare ea. În cazul în care zona suburbană titularul planuri de iluminat electric, această operațiune trebuie efectuată luând în considerare toate regulile de instalare de cabluri în zonele umede. De obicei, costa aranjament turiști de ferestre, care servesc, de asemenea, pentru a aerisi camera.

Faza finală a sufletului - capacitate de ridicare a macaralei cu un duș de pe acoperișul clădirilor, consolidarea și-l umple cu apă cu ajutorul unui furtun.

Duș în țară, fără apă curentă are aceeași construcție, numai dificultăți apar atunci când umplerea butoaie cu apă. În acest caz, va trebui să utilizați un mod primitiv de umplere cu ajutorul unei găleți.