Contactul nu merge, ce să facă

De ce nu vine în contact?

Nu puteți vizita site-ul VKontakte.

Contactul nu merge, ce să facă

Deja în fișierul nu se șterge rândurile; Salvați modificările și reporniți computerul. Dacă acest lucru nu funcționează pentru a restabili accesul - va continua.2. Motivul pentru indisponibilitatea - prezența în sistem virusului svcnost.exe. Verificați existența amenințării la PC-ul într-o clipă. Primul lucru de făcut - pentru a verifica dacă un fișier cu același nume într-unul din următoarele foldere, sau ambele simultan:

C: \ Documents and Settings \% date Nume% \ Application \ download2

C: \ Documents and Settings \% Nume% \ Application Data \ descărcare

Contactul nu merge, ce să facă

Contactul nu merge, ce să facă

3. Motivul - prezența virușilor sau a vk.exe vkontakte.exe similare. În cazul în care executarea recomandărilor enumerate mai sus nu au ajutat să vă redobândi accesul la pagina dvs., este posibil ca computerul infectat cu viruși vk.exe sau vkontakte.exe sale clona. Acestea sunt considerate cele mai frecvente cauze ale lipsei de acces. Verifica disponibilitatea lor este ușor - trebuie doar să urmați acești pași: deschide Managerul de activități și du-te la „procese“ tab-ul. Printre procedeele de mai sus, în căutarea de fișiere. În cazul în care acestea sunt - un PC este infectat.Contactul nu merge, ce să facă

Alegerea virusului in lista de procese și va completa (click dreapta => alege pentru a finaliza procesul). După aceea, activați Afișare fișiere ascunse de pe computer și de a efectua o căutare pe numele fișierului virusului. Fișierele sunt șterse, și reporniți PC-ul.

4. Curățarea registrului. Dacă niciuna dintre aceste soluții de lucru menționate anterior, aveți din nou acces la pagina în rețeaua socială, atunci cauza problemei ar putea fi afectate de viruși ale registrului sistemului de operare. Pentru a rezolva această problemă, urmați acești pași: Faceți clic pe Start => Run. În această fereastră, a pus această regedit.exe comandă și apăsați enter. În fereastra Registry care apare în urma calea: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ Tcpip \ Parameters \. Faceți clic pe Parametri. în tab-ul va apărea, în căutarea DataBasePath și făcând clic pe fișierul. Ne asigurăm că este înregistrat% SystemRoot% \ drivers \ etc \ System32

Contactul nu merge, ce să facă

În cazul în care este schimbat, atunci registru virus program adresat și a schimbat înregistrarea. Returnează calea% SystemRoot% \ drivers \ System32 \ etc Amintiți-vă modificările și reporniți PC-ul.

6. curățare rute povești. Dacă nici unul dintre recomandări nu a oferit acces la VKontakte, încercați să curățați întreaga istorie a traseelor. Pentru a face acest lucru, deschideți linia de comandă pentru Windows (Start => Run => prescrie cmd). În fereastra nou apărută trebuie să vă înregistrați la comanda ipconfig / flushdns și apăsați enter.

Contactul nu merge, ce să facă

După aceea, reporniți PC-ul. Dacă totul eșuează altcineva în cursul acestei lucrări, vă rugăm să folosiți mijloacele standard de recuperare. Push în ordine: Start => Toate programele => Accesorii => System Tools => System Restore. Alegerea unui sistem de punct de restaurare, atunci când, probabil, toate lucrările, începe procesul de recuperare. În caz contrar, acesta rămâne reinstalarea sistemului de operare. Când totul este încă posibil pentru a restabili accesul la pagina dvs. Facebook, asigurați-vă că pentru a face următoarele:

Sigur că e antivirus curent și verificați periodic PC-ul pentru software-ul rău intenționat.