Controlul contor de glucoza din zahar din sange la domiciliu, video

Persoanele care suferă de diferite forme de diabet zaharat trebuie să monitorizeze în mod constant nivelul lor de glucoza din sange, pentru a evita deteriorarea sănătății și dezvoltarea diferitelor complicații. Acest lucru se poate face prin punerea nivelului de zahăr din sânge pe stomacul gol, in laborator sau la domiciliu, folosind un contor special instrument de diagnosticare.Care este contorul și cum funcționează

Controlul contor de glucoza din zahar din sange la domiciliu, video

Ce poate fi măsurată în zahăr din sânge la domiciliu? Aceasta ajuta la mentinerea in contorul de probe de sânge, care este un mic dispozitiv electronic, echipat cu un ecran. Pe suprafața sa frontală sunt butoane cu care măsurătoarea este utilizată pentru a seta parametrii, economisind rezultatele testelor.

Contorul vine cu un mâner și un ac steril pentru a perfora pielea unui deget. Acest dispozitiv reutilizabil, așa că trebuie să fie păstrate într-un mediu steril, pentru a evita infectarea cu acul.

Pentru fiecare din glucometru are nevoie de nouă bandă de testare. Pe reactivul său acoperit de suprafață care permite controlul zahărului din sângele casei. Pe banda marcată la fața locului la care aveți nevoie pentru a pune o picătură de sânge. Pentru fiecare dispozitiv model, fabricat materiale consumabile corespunzătoare.

Dispozitivele permit Electrochimice efectua cu mai multă precizie în controlul de zahăr la pacienții cu diabet zaharat decât dispozitivele fotometrice. Cele mai multe glucometre moderne de lucru pe acest sistem, astfel încât acestea fac parte din a treia generație.

Leading oameni de știință din întreaga lume încearcă să dezvolte un metru non-invaziva de glucoza din sange. care nu necesită o puncție. Dar aceste dispozitive nu sunt încă disponibile pentru achiziționare.

Condiții de utilizare a contorului

Cum se măsoară în mod corespunzător zahărului în glucometru? Dispozitivele speciale sunt foarte ușor de manevrat. Fiecare dintre ele este echipat cu instrucțiunile de aplicare de achiziție, care descrie în detaliu tehnica analizei.

 1. Pregătiți glucometru și a consumabilelor.
 2. Se spală pe mâini cu apă caldă și săpun și ștergeți-le să se usuce.
 3. Trotted un pic cu mâna, care va lua sânge pentru a spori fluxul său la extremități.
 4. Introduceți banda de testare în metru până când se fixează la acest dispozitiv are loc comutator. Unele modele sunt incluse după introducerea plăcii de cod. Detalii indicate în instrucțiunile de model specific.
 5. Manevrați degetul calcinată.
 6. Mark a pus sângele pe banda de testare.
 7. Prin 15-40 de secunde pentru afișarea este afișat rezultatul analizei.

De ce degetul ai nevoie pentru a lua glucoza din sange? Puncție se poate face pe cele 3 degete, cu excepția degetul mare și arătător. Cel mai bine este să taie lobul ușor într-o parte. Nu puteți pune presiune pe degetul după puncție, pentru a permite mai mult sange, aceasta poate afecta rezultatul. Pentru deținerea glucometru suficient de mici picături. Încercați să păstrați schimbarea degetele, pentru a preveni formarea de răni.

Cum să facă măsurători

Controlul contor de glucoza din zahar din sange la domiciliu, video


Când aveți nevoie pentru a măsura concentrația de zahăr în contor electronic de glucoză din sânge, cât de des aveți nevoie pentru a măsura nivelul de glucoză? Pacienții cu un control glicemic diabet zaharat insulino-dependent trebuie să fie în mod constant, astfel încât eșantionul trebuie să fie făcut de mai multe ori pe zi, pentru a cunoaște nivelul de zahăr înainte de a mânca, de somn de noapte și după mese.

Persoanele care suferă de diabet de tip 2, glucometru dețin suficient de 2-3 ori pe săptămână. În cazul în care compensarea bolii pentru studiile de prevenire a face o dată pe lună.

Cum se măsoară nivelul în nivelurile de zahăr din sânge pe tot parcursul zilei cu ajutorul contorului, după care este necesar să se ia probe? In diabet zaharat tip 1 o dată pe lună pentru a face un test de glucoza de control. Sângele este luat în timpul zilei la fiecare 4 ore, începând de la ora 6 dimineața, pe stomacul gol. Astfel, putem determina eficacitatea tratamentului este ales în mod corespunzător doza de insulină. În identificarea încălcărilor trebuie să fie făcută printr-un control, pentru a elimina eroarea. Atunci când contorul de glucoză din sânge rezultatul nu este satisfăcător, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră pentru tratamentul corect.

Cum se măsoară cantitatea de zahăr din sânge la pacienții cu diabet zaharat de tip 2, cu multimetru printr-o perioadă de timp după o masă trebuie să vă verifica nivelul glucozei din sânge? O dată pe lună, testare pacienții petrec dimineața pe stomacul gol și la 2 ore după masă.

Ce indicatori sunt normale

Controlul contor de glucoza din zahar din sange la domiciliu, video

Ceea ce se măsoară în zahăr din sânge, cum pentru a determina nivelurile de glucoză din sânge la domiciliu? Unitățile este glucometru mmol / l. Indicator Norma glicemie la un pacient pe stomacul gol si dupa abstinenta pre la alimente timp de 10 ceasuri - 3,9-5,5 mmol / l. Dupa 2 ore dupa masa glicemie a crescut la 8,1 mmol / l.

zahăr de refracție ridicat presupus atunci când postesc rezultat peste 6.1, și după 2 ore după masă - mai 11,1 mmol / l. Condiția hipoglicemie se produce atunci când concentrația de glucoză este mai mică de 3,9 mmol / l.

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că pentru fiecare pacient, parametrii de fluctuații pot fi în mod individual. Prin urmare, doza de medicamente trebuie să numească un endocrinolog.

Cauzele contorizării incorecte

Controlul contor de glucoza din zahar din sange la domiciliu, video

Cum se măsoară în mod corespunzător de zahăr în sânge, ce pot exista erori în măsurarea glucometru glicemic? Erorile pot fi atunci când regulile sunt instrumente de funcționare rupt.

 • Mâinile trebuie să fie uscat, umiditate determină rezultatul de decodare incorecte.
 • Consumabile trebuie să se potrivească contorului.
 • Este imposibil de a comprima lobul degetelor sale, încercând să stoarcă sânge.
 • Răcelile, bolile infecțioase pot afecta rezultatele.
 • Atunci când eșantionarea pe stomacul gol nu poate fi pre-spalatul pe dinti, pasta de dinti pot conține zahăr.

Cum de a alege un contor de glucoza din sange bun

Atunci când alegeți un medicament pentru contor de glucoza din sange, trebuie sa se intereseze cu privire la disponibilitatea benzilor de testare respective. În cazul în care fondurile sunt limitate, este necesar să se aleagă un model comun. Același lucru este valabil și pentru costul consumabilelor. Ar trebui să fie branduri preferate la un preț accesibil.

Controlul contor de glucoza din zahar din sange la domiciliu, video

Lista celor mai bune glucometre:

 1. ONE TOUCH - un dispozitiv electrochimic, dimensiunea portabil, care se pot potrivi cu ușurință în buzunar sau în geantă. Contorul are o garanție pe viață, arată rezultatul final, după doar 5-7 secunde pentru a lua analiza posibile locații alternative.
 2. TRUERESULT TWIST destul de mici, dar dispozitiv eficient, care permite o analiză după 4 secunde. Contorul este echipat cu o baterie de puternic, care vă permite să-l utilizați pentru o lungă perioadă de timp. Prelevarea probelor de sânge le site-uri alternative pot face.
 3. ACCU-CHEK posibilitate activă caracterizat reaplicarea sângelui la suprafața benzii de testare, dacă este necesar. Acesta oferă funcția de stocare rezultatul contorului și se calculează valorile medii pe o anumită perioadă de timp. Programul salvează informațiile despre data și ora analizei.

glucometru, vă permite să monitorizeze fluctuațiile zilnice ale nivelului de glucoza la persoanele care suferă de tulburări metabolice, este o modalitate sigură de a determina glucoza din sânge la domiciliu, fără a fi nevoie să viziteze laboratorul. identificarea la timp a zahărului din sânge mică sau mare poate ajuta în timp util pentru a oferi primul ajutor, ajustarea dozei de insulină și a dietei, pentru a evita dezvoltarea unor complicații grave.

Împărtășește cu prietenii: