copac topiara cu mâinile (55 poze) Master class modul de a face ca mandarina decorative

Designul interior nu este ultimul loc este ocupat cu propriile sale mâini topiara - Arbore realizate din materiale decorative. Multe gospodine care sunt mândru de decor de camere, încercați pentru a decora casele lor produse de producție proprie. copaci decorative din mediul sunt din ce în ce mai populare - acestea sunt ușor de produs, același lucru poate fi folosit absolut orice material care va părea adecvată.copac topiara cu mâinile (55 poze) Master class modul de a face ca mandarina decorative
Designul interior nu este ultimul loc este ocupat cu propriile sale mâini topiara - Arbore realizate din materiale decorative

Ce este topiară

Topiară este numit arta antica de design peisagistic. Acest concept include coafura buclat de plante în grădini, oferindu-le o formă frumoasă - este posibil să se efectueze de proiectare sub formă de forme geometrice, animale și așa mai departe. Topiară a aparut pentru prima cu câteva secole în urmă. Până în prezent, aceste compoziții, de asemenea, cunoscut sub numele de „copac european“, sunt foarte populare în decor. De asemenea, ele apar sub forma unor tufe bordurate originale, și sub formă de compoziții decorative, care sunt ușor de executat si arata grozav. Se arată foarte bine în copac Topiary interioare, realizate cu propriile sale mâini.

Alte nume ale topiara interior - Arborele de dragoste și copac de fericire. Se crede că prezența unor astfel de lucruri mici în casa imbie noroc, buna dispozitie si bani. De multe ori, stand-oală de monede și facturile plasate sunt plasate pe ramuri, înfășurate sub formă de flori.

copac topiara cu mâinile (55 poze) Master class modul de a face ca mandarina decorative
Alte nume ale topiara interior - Arborele de dragoste și copac de fericire

copac topiara pot face cu mâinile lor, ca un cadou pentru oricare dintre sărbători, doar decorare pentru ocazie. Pentru Ziua de dragoste copac potrivit Valentine, decorat cu inimi. Pentru a face un copac topiara nunta decorat cu facturile de dolari, ilustrând porumbei. La nașterea unui copil poate construi un produs cu bile și flori delicate, housewarming - cu arcuri și flori. Dimensiunile produsului finit pot fi diferite - miniaturale și, în câțiva centimetri, și mari, potrivite pentru instalare ca un etaj al compoziției.

copac topiara cu mâinile (55 poze) Master class modul de a face ca mandarina decorative

Cum sa faci propriul topiara

A se vedea, de asemenea: de Anul Nou Idei sfesnice cu mâinile lor

copac topiara cu mâinile (55 poze) Master class modul de a face ca mandarina decorative
copac topiara poate face cu mâinile lor ca un cadou pentru oricare dintre sărbători, doar decorare pentru ocazie

Orice Topiary cu mâinile trebuie să aibă portbagaj - poate fi realizat din sârmă, nuiele subțiri împletesc cu sfoară sau hârtie colorată. Puteți utiliza, de asemenea, ramurile de copaci, acoperite cu pete sau lac. Unele trunchiuri meșteri și craftswomen din creioane obișnuite.Dar cele mai multe vor trebui să arate imaginație în producția de coroane. Acesta este fabricat din sârmă și tije, înfășurați în jurul fundației, decorat cu tot ceea ce orice - chiar și boabele de cafea sunt folosite, pietricele, scoici. În cursul sunt șervețele colorate, sfori și panglici colorate, frunze si flori artificiale, mărgele și elemente din argilă polimer, frunze uscate și paste.

Topiara propriile lor mâini nu se va face fără suport. Pentru că este posibil să se ia o ceașcă mică, oală decorativ, piatră și chiar scoicile. Potrivit pentru decorarea și bucăți de material dantelă, margele, paiete. Diametrul bazei nu trebuie să fie mai mare decât diametrul coroanei arborelui, în caz contrar produsul finit va deveni nu foarte atractiv.

copac topiara cu mâinile (55 poze) Master class modul de a face ca mandarina decorative
Dar cele mai multe vor trebui să arate imaginație în producția de coroane

De-a lungul bazele unei alegeri, putem da următoarele sfaturi. Pentru fabricarea topiara mâinile lor, orice materiale sau umpluturi adecvate, care pot fi întărite tija de susținere coroană. În acest scop, este un burete floral convenabil, spumă, spumă poliuretanică.

Variante de produse de casă

Pentru a face o topiara cu propriile sale mâini, este recomandat pentru a vedea o varietate de fotografii - ei te vor ajuta pentru a determina compoziția dorită. Efectuarea de model va fi mult mai ușor. Puteți vizita, de asemenea, Topiary atelier în cazul în care să învețe să facă decor interior simplu și frumos.

  1. Arborele de fericire poti face caz. Se prepară o oală decorativ, crengi cimișir, mușchi și câteva flori artificiale, minge spumă, un pic de pietriș, sârmă. crengi cimișir blocat în minge, astfel că nu a existat goluri între ele. Două nuia ori împreună și cravată sârmă. Spuma face o gaură mică și împinge mingea de pe stick-uri. S-a obținut în această etapă Topiary cu mâinile puse în oală. Presarati trunchi de pietriș, pune pe un pic de mușchi. Puteți lua o fotografie de lucru finit.
  2. Frumoasa coroana va fi, în cazul în care forma de panglici colorate strălucitoare, punându-le sub formă de tuburi. Un astfel de cadou nu este o rușine să prezinte pentru ziua lui.
    Materialele necesare sunt: ​​minge spuma, creion sau un băț, lipici, bandă, invizibil, un ghiveci decorativ.
    Ia banda, se taie în fâșii mici și să facă din ele inele. PIN-inelele rezultate la baza. Nu ar trebui să rămână un gol spațiu - gaura aspect urât pe produsul finit. După aceea pasă de uzură creion (poate fi ascuțită pe o parte). Gata Topiary mâinile proprii, setați oala pentru a fixa rambleul cu pietriș. Pentru a face construcția de sensibilitate și de luminozitate, folosiți pentru îngheț decorativ sau tăiate resturi de bandă în bucăți mici și să le stropească „pomul dragostei“.
  3. arbore ornamental de flori va fi foarte romantic, dar va sta, din păcate, nu pentru mult timp. Deși putem lua orice planta, cum ar fi copac mandarina si decora, dand aspectul de topiara artificiale. Pregătește-te pentru burete floral, o pereche de betisoarele pentru produse alimentare din China, o bucată de polietilenă, un ghiveci decorativ. Veți avea nevoie de mai multe flori proaspete pe tulpini, mușchi, sârmă și panglică decorativă. Se pune polietilenei în oală. Apoi se umple cu chit, astfel încât marginea din stânga la 7 cm - acest spațiu este umplut cu mușchi decorativ. Umplutura conectați stick-ul în mijlocul trunchiului și lăsați-l să toarne. marginea din polietilenă decupa foarfece. Se taie buretele floral, astfel ca ea s-ar fi transformat într-un cerc, umple spațiul rămas din oală. Udati-l și puneți-l pe partea de sus a mușchi. In mijlocul insertului tulpinile florilor pregătite. Acestea ar trebui să cravată o panglică decorativ pe tulpina copacului, făcând un arc frumos. În mușchi de la poalele de culori se poate lipi câteva flori, taie tulpinile.
  4. vederi superbe ale Topiary are mâinile sale realizate dintr-o sută de trandafiri de hârtie. Chiar si fotografiile sale impresioneaza, și ea o clipă face. schema de fabricație este extrem de simplu. Acest lucru va necesita o bază de polistiren, vaze decorative si trandafiri din hârtie. Asigurați-le ușor - panglici lungi de ondulare de hârtie cu un creion. Pentru a spori efectul ouat într-un vas cu puieți de trandafir smarald mușchi verde. Pentru a face Topiary propriile lor mâini, pentru coroana, puteți utiliza materialele la îndemână - bile, bile și chiar de hârtie, mototolită într-o minge.
  5. copac Candy este un cadou perfect pentru Anul Nou. Chiar și adulții nu pot rămâne indiferenți, după ce a primit o astfel de frumusete ca un cadou. Se prepară baza, tulpină, bandă, și aproximativ 300 de grame de luminoase bomboane-bomboane. Este mai bine să aleagă cele în care mirosul delicios. Rod stabilit într-o oală. balon Apoi obkleyte roșu panglică. După aceea, montați-l bomboane - în hârtie sau nu. Dar, dacă le lipi după îndepărtarea învelișului, mânca dulciuri nu mai este posibilă. Se presara bomboane de culoare diferită într-o oală.

A se vedea, de asemenea: meserii din materiale naturale

Având stăpânite mai multe tipuri de produse în clasele de master sau pe o fotografie, va fi capabil de a face cadouri minunate pentru prietenii și familia cu privire la orice sărbători. Puțini vor refuza să primească un cadou de un copac minunat de dragoste sau de copac mandarina utile. Pentru a le face nu au nevoie de nici materiale scumpe, iar bucuria ei aduc o mulțime. Producătorul nevoie doar de un pic de imaginație și de muncă.