copii rehydron

copii rehydron

Durata diareei cauzate de boli infecțioase - acesta este principalul motiv pentru care medicii prescriu copii Regidron (până la un an, de asemenea). Și multe mame sunt în primul rând interesați de întrebarea cum să dea Regidron copilului. Cum se dizolva medicamentul, deoarece băutura a copilului, cât de mult medicament pentru a da copilului dumneavoastră - acest lucru și mult mai mult este discutat în acest articol.


Pot Regidron copii?

Desigur, prima întrebare care apar în orice mame - este „dacă este posibil?“.

copii Rehydron poate fi dat din prima zi de viață. Cu toate acestea, ar trebui să utilizeze acest medicament numai pe mărturia și sub supraveghere medicală. Rehydron - aceasta este o formulare specială proiectată pentru a preveni sau a trata tulburări ale echilibrului mineral din organism. În compoziția sa conține săruri de sodiu și potasiu și dextroză. Este dovedit faptul că, în primul rând se pierde în diaree de sodiu și potasiu, deoarece aceste materiale sunt esențiale pentru activitatea tuturor organelor și sistemelor. Lifeline Prin prezenta, atunci când un deshidratant (desecare) este Regidron pentru copii.

Dar cum să ia copiii Regidron?

Inițial, conținutul ambalajului trebuie să fie dizolvat într-un litru de băut apă fiartă și răcită. Și asta într-un litru! Nu este necesar să se împartă pachetul în părți, nu este necesar pentru a face soluția mai slabă datorită faptului că vecin a spus că „o doză de pulbere pentru adulți și rehydron pentru copii ar trebui să fie mai mici.“ Un pachet de pulbere per litru de apă, și nimic altceva!

Rehydron doză zilnică este de 40-50 de mililitri per kilogram de greutate corporală, la gradul de lumina de deshidratare, și 80-100 - atunci când severă. Cum de a bea Regidron? Copiii mici primesc o linguriță la fiecare 3-5 minute. copiii mai mari - 1 lingura cu aceeași frecvență.Dacă vărsăturile copii Regidron utilizate la rece, la aceeași doză. Răcirea medicamentului reduce ușor reflexul faringian și o mare parte a medicamentului este reținut în stomac.

Rehydron pentru copii, instruirea

ccording la rehydron instrucțiuni pentru utilizarea copiilor prin necesitatea de a elimina deshidratare ușoară până la moderată severitate cauzate de diaree, și de alți factori. Formele severe de deshidratare necesită o corecție intravenoasă a echilibrului electrolitic, care, cu toate acestea, nu neagă folosirea rehydron. Copiii în forme moderate și severe de deshidratare, tratate numai într-un spital.

Rehydron, indicații și contraindicații

În ciuda siguranței sale, precum și orice alte medicamente, nu au rehydron și indicații și contraindicații. Medicamentul este utilizat pentru a restabili echilibrul de apă și electrolit, pentru a elimina efectele acidoză cauzate de diaree de orice origine. Atunci când tulburările de căldură care cauzează pierderea intensă a electroliți asociate cu transpirație excesivă, de asemenea, prescris acest medicament.

Este de asemenea luată în considerare posibilitatea pierderii de săruri de sodiu și potasiu sub efort fizic intens și prelungit, mai ales atunci când se lucrează în condiții de temperatură ridicată (magazine la cald, de exemplu, sau când expunerea prelungită la soare) - prezentată aici ca rehydron aplicație.

In general Regidron este una dintre cele mai importante medicamente care sunt utilizate în diareea cauzată de diferite cauze, cum ar fi enterita (inclusiv holera), tulburări ale scaunului cauzate de intoxicații cu diverse substanțe, utilizarea frecventă și necontrolată de laxative. Pentru copii, cele mai caracteristice de diaree cauzate de infecția cu rotavirus. Și, ca un tratament pentru boli virale, în principal simptomatice - atribuire rehydron copii a reprezentat cel mai bun mod de a menține boala organismului. Dar, pentru a utiliza aceasta ar trebui să fie numai după consultarea medicului dumneavoastră.

a se vedea, de asemenea,

copii rehydron

Reglan este contraindicat la copii, până când ajung la vârsta de doi ani. Acest medicament este eficient impotriva vomei, dar are unele efecte secundare, prevenind utilizarea Reglan pentru copii.

copii rehydron

Tetraciclina este pentru copii de până la 8 ani prescrie extrem de rare. Acest medicament, indiferent de forma de emitere afectează creșterea oaselor și a dinților la copii.