Copiii sunt toate ale noastre - cum să numească copilul, cum să selectați un nume

Întrebarea este, ce nume pentru a apela copilul de multe ori devine o problemă reală pentru părinți. Uneori, numele copilului se numește, urmând tendințele modei și de prestigiu, uneori, pentru a alege cel mai frecvent folosit numele curent, astfel încât nimeni nu se îndoia de frumusețe și accesibilitate.Cu toate acestea, este mai bine să alegeți un nume original, interesant, non-standard pentru a izola cumva copilul de masa. Principalul lucru - nu exagerati, astfel încât copilul nu a fost ulterior dificil de a trăi cu un astfel de nume neobișnuit. De exemplu, în țara noastră există câteva fete cu numele original al România. Numele, desigur, frumos și original, dar nu și faptul că, în obținerea de pașapoarte fetele nu doresc să schimbe numele.

Nu poți prezice în avans natura copilului. copilul va avea calități, cum ar fi originalitatea, curajul, tăria de caracter suficient pentru a fi ușor de a trăi cu un nume neobișnuit? De exemplu, dacă doriți să apelați copilului un nume ca numele țării noastre, este mai bine să se limiteze opțiunea, similară în pronunția cuvântului: Rossana, Rosina, sau ceva de genul asta, care este aproape în ortografie și pronunție în România, dar nu atât de clar indicând numele specific al țării noastre.

Prin lege, puteți apela nume fictive ale copilului. Ei bine, să fie original și neobișnuit, dar familiar de sondare și de tip. Cu toate acestea, toate numele original poate aduce proprietarului său o serie de situații neplăcute, mai ales in copilarie si adolescenta.

Legile unor țări cer părinților să sun numele copilului în sala de livrare la naștere. Am avut noroc un pic mai mult - avem o lună întreagă pentru a pentru a cunoaște copilul și de a decide cu privire la numele. În această perioadă, părinții trebuie să se înregistreze copiii în oficiul registrului.

De multe ori procesul interesant de a alege un nume inclus nu numai părinții, ci și bunici. consiliul de familie sunt de multe ori apar diferențe și aprinde dezbateri aprinse. Părinți și copii sunt dezbateri aprinse și apăra punctul de vedere, și anume alegerea este întârziată.

Metode de selectare a unui nume pentru copilul tau?

1. În calendar: Părinții se uite în calendar, găsiți data nașterii copilului, și uite ce nume sunt înscrise pe zi (sau a doua zi după data nașterii). Printre opțiunile este selectat unul care vă place.

3. Pe etimologia (de origine), valoarea numelui: trecut, oamenii s-au dat numele copiilor, cu doar o înțelegere superficială a originii și semnificația acestor cuvinte. Cu toate acestea, cu timpul pe rafturile magazinelor, au început să apară numele de dicționare care conțin informații despre etimologia și semnificația lor. Astăzi, majoritatea părinților înainte de a face o alegere finală, asigurați-vă că să se uite într-una dintre aceste dicționare.

De interes special pentru părinți este un mister (caracteristic) a numelui. Atunci când alegeți un nume cu un răspuns pozitiv, părinții a pus astfel în ea o semnificație specială - devine un fel de nume de cod, prin care părinții doresc ca copilul să programeze anumite calități pe care nu le poate avea. Părinții pot da mai tarziu pe un copil, nu corespunde așteptărilor lor, astfel încât psihologii sunt sfătuiți să nu se bazeze orbește pe interpretarea numelor.

4. Astrologie Ezoterice și Numerologie dovedesc efectul numelui asupra destinului omului. Pentru a ridica copilul un nume bun, aveți nevoie pentru a face o analiză nume astronumerologichesky pentru a urmări relația cu data nașterii. Știința oficială la astfel de lucruri, după cum știm, este sceptic, dar mulți părinți (în special mamele) consideră că este necesar doar în cazul în care, cere opinia nu numai rude, dar, de asemenea, stelele.5. Moda: Din când în când devin la modă aceste sau alte nume - rezultând într-un mediu de testare merge trei și patru Danilok Nasty. Mulți părinți, în același timp, cred că alegerea unui nume pentru tine, fără a ține cont de avizul exterior. Dar apoi se dovedește că ideea lor „originală“ rațiunii a coincis cu opinia majorității. Aceasta este insidiousness modei.

Deci, în ultimii ani a cunoscut o manie starorumynskimi si biserica nume - grădinițe pentru grupuri au fost Emeli, Luke Adams, Trofimov, Myron, Pelagia. Timp de mai mulți ani, cele mai populare nume din România sunt Anastasia și Alexander. În Belarus - Anastasia, Daria Artem, Vladislav. În Ucraina - Anastasia, Alina, Alexandru, Daniel.

6. Originalitate: Alți părinți dau copilului contrariul nu este la modă, dar numele original. Uneori, mama si tata sunt obtinerea creativ peste măsură, și să vină cu numele copiilor, nu foarte diferite de Dazdraperma și Kukutsapol. De exemplu, o fata din suburbii numit Viagra, un băiat de la Nijni Tagil - Prahlada. Remarcabil, atunci când un copil are un nume rar, dar este puțin probabil să depășească rezonabil.

Atunci când alegeți un nume, trebuie să ia în considerare câteva puncte importante:

1. Combinația de nume: La numele de joncțiune și patronimicul nu ar trebui să fie mult vocalelor consecutive sau consoane - o astfel de combinație denaturează adesea că mulți transportatori nume dificil și patronimicul nu provoacă plăcere. De exemplu, Yuliya Yurevna solicită adesea Yuley Yurevnoy sau Yuriey Yulyevna. Și Alexander Alexandrovich numit pur și simplu San Sanych. „Yakov Lvovich“, este greu de spus fără mangling.

Cu toate acestea, nu este doar sunetul. Numele și patronimicul nu ar trebui să fie discordante între ele - acest lucru se întâmplă de multe ori, atunci când acestea sunt diferite „etnice“ sau timpul de apariție. Sunt de acord combinație Ivan Vashingtonovich Madison Petrovna sau Pelagia Richardovna nu sunet foarte armonios. Dacă tatăl numele vechi rusesc copilului, atunci când alegerea unui nume pentru copilul tau este mai bine să opteze pentru o variantă de același tip. Același lucru se aplică denumirilor străine, exotice și noi. Sună bine combinație Pelagia Nikitichna, Ernest H. etc.

2. Combinația de nume și prenume: Numele și prenumele, precum și numele și patronimicul, trebuie să sune armonios. Regulile sunt aceleași - să acorde o atenție la sunet și absența disonanță. Nu este necesar pentru a da copilului un nume simplu rus al unui nume exotic. De exemplu, o combinație de Dzhuletta Sidorova, Jeannette Lozhkina, Juan Carlos Gorshkov este puțin probabil să fie de succes.

nume exotice merge bine cu rare, pentru numele Rumyniyan, de multe ori scurt - de exemplu, Metyu Rom sunete mai armonios decât Metyu Polyakov. Un alt punct important - numele nu rimeaza cu numele. Sergey Vorobey, Vita Kmyta, Yemelyan Shabalyan - astfel de combinații sunt considerate inestetice și de multe ori comic.

3. diminutiv nume: Este recomandabil ca numele ales a fost variante diminutiv mai euphonious. De exemplu, Anna - Anna, Annie, Nura. În cazul în care nici un nume scurt, ei vor veni în continuare cu ea - și nu faptul că această noțiune ar dori să numiți transportatorului.

4. Inițiale: Un fleac, dar nu poate fi foarte plăcut. Părinții trebuie să acorde o atenție - dacă în ceva urât sau inițialele sunt adăugate, chiar indecent. Cel mai probabil, Borisova Liliya Yakovlevna nu vor fi încântați cu inițialele lor.

Psihologii implicați în cercetare, în numele influența caracterul unei persoane, este recomandat pentru a apela un copil născut în timpul iernii, nume moi, melodioase care conțin mai multe vocale și sonore (p, l, m, n, d). De exemplu, Eseniya Arsenii, Liliana, Vitalina, Miroslav, Benjamin, etc. Acest nume este destinat să netezi „severitate“ copii de iarnă.

Dar copilul a fost născut în primăvara este mai bine pentru a apela un nume greu pentru a da încredere și putere. nume grele - cele care ies in evidenta sunetele D, G, M, R, Z. Acesta este, de exemplu, Robert Gregory, Bogdan, Hleb, Rostislav, Zlata, Kondrat, Bozena, Bogdan, etc.

Un copil născut în timpul verii, opțiuni sonore și neobișnuite adecvate (aur, Mariana Nazar) - este numele activității add-copil și angajament. Născut în toamna este mai bine pentru a apela calm nume, simple (Vadim, Antonina, Ipolit, Pauline) - numele calm și cald va fi ca toamna copil-realist.

Există mai multe nume frumoase, iar alegerea părinților este adesea dificil. Dar nu fi prea zelos, și să se angajeze în dezbateri aprinse cu rudele cu privire la modul de a numi copilul. Trebuie amintit că numele nu face omul, ci un om - un nume!