Copiii vis de top 10 moduri de a pune un copil să doarmă

Somnul este important pentru copil să nu mai puțin de alimente nutritive. somn O mama este capabil de a oferi copilului tau mult mai multă grijă și afecțiune.

Uneori, o simplă acțiune - pune copilul la culcare - pentru această misiune devine un super-spion. Cauzele problemelor de somn ale copiilor pot fi mai multe: disconfort fizic (de exemplu, atunci când o durere de burtă sau de erupția dinților), punctele de cotitură de dezvoltare (atunci când copilul este pe cale de a merge sau de a vorbi). Există, de asemenea, cazuri mai grave de insomnie copil, cum ar fi ICP - presiunii intracraniene.Metoda № 1 - mișcare de boală

Una dintre cele mai populare moduri de a adormi un copil - este balansarea copilul în brațe într-un lanț pe fitball, în pătuț sau leagăn. Această metodă este ideală pentru copii mici, deoarece le aduce aminte de marele timp - stau în burta mamei mele. De obicei, copiii adorm destul de repede, pentru că următoarea persoană cel mai apropiat, un copil se simte cald și bătăile inimii mamei sale, și oscilare dimensionale stabilește să doarmă.

neajuns serios al metodei - trebuie să aveți răbdare de un înger, pentru că roca Babe nevoie de până la un somn profund, atunci când mușchii faciali se relaxeze, iar brațele și picioarele atârnă fără vlagă. Puțin hiperinflați sau nedokachannyh - și totul începe peste tot din nou: somnul copiilor este doar un vis. Nu fi mame și rău inițială de pregătire fizică - copiii cresc rapid.

Metoda № 2 - adormirea la san

În cazul în care copilul este printre cei norocosi care alăptează, probabil ați observat că de multe ori el adoarme în timpul mesei. Flacon cu un amestec de lucrat un pic mai rău, dar este eficient prea: somnul copiilor calm este asigurată.

Minus unu - la fel ca și pentru răul de mișcare: la a lua departe piept și trecerea într-un pat de copil copii se trezesc de multe ori. În plus, copilul devine mai în vârstă, cu atât mai greu este pus să doarmă un copil folosind această metodă.

Metoda № 3 - cosleeping

Multe mame continuă practica co-dormit cu copilul tau. Aceasta este o încercare de a aduce la perfecțiune cele două metode anterioare, nu este necesar să se ia san si pentru a schimba copilul în pat de copil. Simțind mirosul familiar, copilul a pus liniștit la culcare, iar mama mea nu a trebuit să se ridice de mai multe ori pentru a hrăni copilul.

Se pare că această metodă este ideală. Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul și nici măcar nu este cunoscută poveste de groază despre faptul că puteți „Suprapunere copilul“, care este zdrobit. De multe ori jignit este un tată: el este exilat într-un pat loc separat, iar mama nu este destul de confortabil pentru a dormi, pentru că dacă oricare dintre încercarea sa de a răsturna copilul se trezește. Cu toate acestea, fiecare familie decide cu unele dificultăți temporare este mai bine să trăiască; uneori este mai bine pentru a pune un copil în pat cu el, decât de fiecare dată să se trezească și a alerga la pat de copil.

Metoda № 4- secvență

Acesta este cel mai eficient mod de a pune copilul să doarmă, și cuvântul cheie aici, după cum ați ghicit deja - secvența. În fiecare zi trebuie să adere la aceeași acțiune, înainte de culcare. De exemplu, sa faca baie, hrana pentru animale, iar apoi a pus copilul ar trebui să fie strict în unul și același timp: un vis pentru copii, este de asemenea cedat la programul. Doar face acest lucru în fiecare zi, fără pauze și zile libere, este posibil să se obțină rezultate stabile.Din păcate, cons în acest fel, de asemenea: în viața noastră plină de viață nu poate întotdeauna să urmeze cu strictețe programul, iar rezultatele trebuie să aștepte cel mai devreme de câteva luni.

Metoda № 5 - Serviciul

Nu, nu vă speriați, nu este necesar să anexați o rutină de service firimituri ureche: este util să vă, dacă vă decideți să extindeți-vă omul de somn mic. Dacă transporta jurnalul de somn pentru copii, veți observa că în curând se trezește în același timp. Austeră au dezvoltat deja obiceiurile lor, chiar dacă acestea pot fi cu greu numit bun.

Pentru a remedia situația în care este posibil, deși nu promite 100 la suta rezultat. Știind exact cât de mult se trezeste dvs. agitat, trezește-l exact o jumătate de oră înainte de această dată. Rupând astfel o ordine stabilită, crește treptat intervalul dintre starea de veghe pentru a obține rezultatul dorit.

Această tehnică poate fi numit cu greu de rapid ca cel precedent, de altfel, este destul de dureros pentru ambele părți. Copil neobișnuiți să se trezească în același timp, poate începe să faci la întâmplare, și apoi trebuie să construiască din nou întregul sistem de somn. Și apoi a pus la somn copilul lor va fi oh cât de dificil.

Metoda № 6 - pentru MAM persistent

Deci, așteptați până când copilul începe să arate semne de somn: ochii frecare, cascat si capricios. Dacă înainte ca el a jucat și a fost încântat, trebuie să-l calmeze, dar, în orice caz, nu se balanseze și nu hranei pentru animale. Apoi, a pus copilul în pat și să stea una lângă alta, încercând să prevină lacrimi. Puteți fredoneze un cântec de leagăn, ușor se agită pat de copil, dar nu se poate întâlni cu ochii sau de a lua arme. Dacă după 15 minute, copilul nu doarme, iar lacrimile transformat în isterie, ea ia în mâinile sale, și reîmprospăta, prevenind somnul în brațele ei, a pus-o înapoi în pat.

În cazul în care copilul scâncea în liniște sau sunt întinși, dar nu doarme, stai aproape și să aștepte pentru un somn plin. Perioada de stabilire ar trebui să dureze nu mai mult de 45 de minute în timpul zilei și nu mai mult de o oră pe timp de noapte. Sună înfricoșător, nu-i asa? După ce a început să folosească această metodă, lucrul cel mai important - nu-l arunca în mijloc. „Cursul de tratament“ - aproximativ o lună. Dar somnul copiilor este în valoare de ea?

Metoda № 7 - reumplerea singur

Start este aceeași ca și în numărul Metoda 6: prinde primele semne ale adormirii și mutat copilul la culcare. De îndată ce copilul se va calma în jos, ieși din cameră. Cel mai probabil, veți auzi imediat strigătele nemulțumiți. Nu ar trebui să se grăbească pe primul apel, așteptați trei minute, în cazul în care copilul este umplut - nu mai mult de un minut. Apoi vin înapoi în cameră și să încerce să calmeze copilul. copil arme l ia doar dacă plânge entuziasmat mai mult de trei minute. După ce sa calmat din nou bagajele la culcare și lasă în liniște camera. Austeră nu a adormi și plâns? Vino si calmeaza din nou copilul meu. Timpul total de ouat nu trebuie să depășească 45 de minute.

Deja după 5-6 zile vor fi rezultate notabile, dar răbdare și valeriană încă rezervă: calea de a dormi copiilor proprii nu este ușor. Și nu se invinovatesc pentru excesivă severitate: modul de generare, acționați pentru binele copilului. Fii atent: pune copilul sa doarma cu ajutorul metodelor de numărul 5, 6 și 7 pot fi nu mai devreme decât el se întoarce de 5 luni.

Metoda № 8 - baie caldă

De obicei funcționează bine baie caldă cu infuzie de plante liniștitor. Uite cum se comportă după procedurile de apă copilul: un anumit efect de baie stimulent. În cazul în care copilul dumneavoastră este, din fericire, se aplică grupul care începe să se freca ochii după înot în cald apă și rapid pus la culcare, mare. Cazul de mici - pentru a hrăni copilul și a pus să doarmă într-un pat de copil.

Ca aditiv la baia poate utiliza infuzia de succesiune - nu va scuti numai inflamație pe piele, în cazul în care acestea există, dar, de asemenea, calma firimiturile. Ai grijă cu valeriană: pediatrii spun ca copiii sub un an, este contraindicată, deoarece oferă efectul opus.

Metoda № 9 - zgomot alb

Copiii merg la culcare sub un mare zumzet monoton sunete, cum ar fi un aspirator, un uscător de păr sau radio șuierat, sunetul de apă, sau un cântec de leagăn fără cuvinte.

Găsiți muzica potrivită și sunetul corect și apoi fiecare dată după traseul copilului în pat. Numai sunet pentru a fi abia perceptibil, astfel încât să nu întrerupă somnul copiilor și nu sa mai trezit firimiturile adormi.

Metoda № 10 - cuib confortabil

Această metodă funcționează foarte eficient pentru copii foarte mici: l utilizați pentru a pune un copil sa doarma este foarte, foarte simplu. Tot ce trebuie - face din pătura sau ceva de carouri ca un cocon.

Înfășa copilul sau pur și simplu apuca mânerul, astfel încât acestea să nu interfereze cu firimiturile de a adormi. Aici principalul lucru - că pătura nu a fost prea aproape de copil gura de scurgere, copilul sufocat în timpul somnului. De obicei, copiii nou-născuți nu sunt obișnuiți cu un spațiu mare, le sperie: ce dormi aici? Un alai de pături cocon amintesc copilul de timp fără griji în burta mamei mele. Noapte bună și vise fericite!