Copilul are o alergie la praf

Postat de Trisha_ArNata

Acești copii, în general, nu pot fi spălate în nici un caz. Numai pulbere special pentru copii, bone earful, de exemplu.

Natasha, în cazul în care copilul nu are alergii nu se intampla, eu doar mereu Ariel de spălat mici, nu au existat probleme.


Puteți încerca ceva de genul Laski, poate exista o compoziție ușor diferită sau orice altceva de fonduri japoneze.
Sunt în urmă cu aproximativ 15 ani a văzut copilul la Moscova cu alergie la praf de spălat, toată pielea nu este ceva care, în pete și dungi de sânge.
Cu toate că un alergolog, în orice caz, este necesar. Am foarte puține alergii la lucruri diferite, dar astfel nu este dificil să se evite sursele pe care le provoacă.

Postat de chipars

copil pur și simplu slab pe toată chimia pe care le zhrom și arată-o înainte.

În principiu, da. Ei bine, în cazul în care copilul are o alergie se va manifesta, iar apoi a auzit copiii după utilizarea de alimente „fast“ cum ar fi, de exemplu, chips-uri, biscuiti si suc nu numai alergici la fata, etc. urca, dar pancreasul este redus la nimic. Deci, acele mame care cumpara aceste lucruri pentru copiii dumneavoastră, luați în considerare otrăvitor

Surprins la faptul că copilul în vârstă de 3 ani, iar el are „podzheludka“ aproape în negare. Se pare că mama hrănit-l cârnați, pe care o iubea, dar și alte chimiaDoar începe să se bucure că viața îmbunătățită, și ea lilieci. și devine chiar mai bine

Oferă în continuare pentru a merge la Vlad? La naiba, scăzut nu este atât de ușor. Ei bine, se pare că este necesar, la centrul de maternitate și copilărie. dosarul nostru se execută, deci va trebui să călătorească singur, și, prin urmare, o jumătate de zi de călătorie. Voi face un mic creier. Apropo, tatăl nostru a fost la alergolog. alergic la tot mai mare, înflorire, mirosind, praf și așa mai departe.

Aceasta este o alergie normala la fel ca toți ceilalți, totul depinde de suma. Și pentru a merge sau nu, este tu reshat.Ya versiunea sa propus, cu excepția cazului în mare măsură la ora 6 dimineata pentru a acoperi pentru a ocupa toate, noi medicii sunt răspândite och atât de ocupat de trei treci peste oraș.

Lady_S. Alergologi, cum ar fi așa cum există în Arce.
Trebuie să mergem la el pentru a face proba pentru a afla ce anume alergie și pentru a evita alergeni ori de câte ori este posibil, sau sa urmeze un tratament.

„Shobe ai trăit ca o falsă modestie“ înțelepciunea populară Odesa.

Adăugată pe site de tovarășul

Hmm. și în cazul în care acestea provin de la? Și dacă provin de la, este doar la nastere?

HZ. Sensibilitatea în exces a sistemului imunitar.
Din copilărie, am o alergie numai pe carne de crab. Ceilalți nu au fost, adică ele sunt dobândite.
La albine. un copil a vizitat de multe ori prisacă, zi musca de 10 bucăți, cu toate că, și pe tot parcursul vieții mușcare, toate acestea fără probleme, dar 5 ani în urmă a fost mușcat în umăr și salut, ambulanță și toate cazurile, același lucru sa întâmplat în anul următor, foarte greu de suportat, kolyat buchet de droguri intravenos altfel sufocarea.
Pe white spirit și alergie acetonă, în primul caz un gust amar puternic si dureri de cap, tuse a doua.

Adăugată pe site de Medeea

Din copilărie, am o alergie numai pe carne de crab. Ceilalți nu au fost, adică ele sunt dobândite.

Doar începe să se bucure că viața îmbunătățită, și ea lilieci. și devine chiar mai bine