Crăciun masca propriile lor mâini

Pentru a face un carnaval real sau un costum de petrecere în ajunul Anului Nou, fără acest accesoriu ca mască de Anul Nou, va fi dificil de gestionat. Și, dacă sunteți dispus să-și petreacă un pic de timp și efort creativ, putem face masca de Anul Nou original, propriile lor mâini.

Crăciun masca propriile lor mâiniabilități de grave nu este necesar, este important să stoc pe materiale și răbdare.

Un mod simplu de a

Metodele de fabricație, există multe masca de Anul Nou, și o selecție a celor mai potrivite depinde de imaginea viitorului și, desigur, materialele disponibile. De exemplu, cel mai simplu mod de a-l taie ─ carton colorat, folosind unul dintre șabloanele pre-proiectate sau să creați propriile.

masca terminat

Aproape pe același principiu sunt făcute cu propriile mâini masca de Anul Nou de hârtie. Astăzi, aproape toată lumea are un computer acasă, așa că face o mască, puteți pur și simplu, rapid, cu puțin efort și costuri. Avem nevoie doar pentru a imprima în culoarea dorită masca opțiune pe hârtie groasă (masca de selecție depinde de costum). Dacă nu este hârtie groasă - birou adecvat și convențional, dar atunci acesta trebuie să fie lipite cu atenție pe carton și se taie în vrac. Pentru a asigura o mai bună masca pe cap în loc de șnururi mai bine gumă de băț, întărind bucle bandă adezivă pe partea din spate, astfel încât produsul să dureze mai mult.

Crăciun masca propriile lor mâini

Una dintre cele mai populare masti de carnaval ─ este o jumătate de mască, măști venețiene în mod repetat tradiționale „Columbine“. Aceasta masca este perfect pentru orice tinuta, iar producția sa nu va lua o mulțime de timp. Mai întâi trebuie să taie din semifabricatul din carton pe orice șablon doriți, pe care le pot desena sau imprimați de la un computer. Se decoreaza cu un viitor jumătate de mască poate fi colorat hârtie sau folie, sclipici sau paiete, bucăți de dantelă sau o cârpă destul, margele, ornamentelor decorative, etc. Culoarea produsului trebuie să alegeți culoarea de ținută vestimentară corespunzătoare. și numărul de elemente de decor masca - în raport. De exemplu, în cazul în care o mulțime de bijuterii costum, atunci masca le-ar trebui să fie un minim, și vice-versa, în cazul în care imaginea de Anul Nou ar arata armonios.

Crăciun masca propriile lor mâini

Puteți face o masca plina de culoare de tesut dens, poate fi resimtit adecvat. Cum va masca de Anul Nou propriile lor mâini - poate fi văzut în fotografie. Contururile viitorului ar trebui să elaboreze o masca pe creion tesatura, apoi se taie. Garnituri flori artificiale, pre lor și paillettes dezasamblate sau includ fantezie fabricarea capodoperă exclusivă.

Crăciun masca propriile lor mâini


Măștile realizate din papier-mache

În cazul în care masca de carton va parea plictisitoare și banale, cu propriile lor mâini, puteți face o mască venețiană reală din papier-mache. Aceasta masca se va închide complet, iar persoana va avea o formă anatomică.

  1. Pentru fabricarea măștilor nevoie PVA lipici, hârtie de ziar, hârtie albă de birou, tifon, foarfece, crema de fata indrazneata sau vaselina, pensule, vopsele, materiale pentru decorare. Este demn de remarcat faptul că timpul de fabricare a masca poate dura destul de mult, deoarece masa mache hârtie se usuca in cateva ore.
  2. Ca bază pentru mască viitoare poate lua masca finit din plastic sau de argilă pentru a modela o matriță preforme din propria față. Pentru a face acest lucru, este de asemenea aluat de sare adecvată sau argilă.
  3. Noțiuni de bază pentru crearea de măști, pentru a lubrifia baza de vaselina sau grăsime smântână. Apoi, primul strat trebuie să fie pus în apă piesele îmbibată de hârtie de ziar. În această lucrare ar trebui să acopere bine baza. Al doilea strat trebuie stivuite folosind aceleasi piese, înmuiate în soluția adezivă preparată din PVAc 1: 1 cu apă. Pentru al treilea strat este necesar să se folosească bucăți de hârtie de birou după umezirea a soluției adezive.
  4. Apoi, straturi de alb și hârtie de ziar alternativ, este necesar să se stabilească, pe baza de cel puțin șase straturi. Pentru a crește puterea de masca din stratul penultimul ar trebui să fie făcută din tifon.
  5. Când toate straturile sunt stivuite, este necesar să se aștepte până când podstynet lipici, apoi îndepărtați cu grijă masa papier-mache cu elementele de bază și trimite la uscat. Când masca este complet uscat si sa se intareasca, puteți trece la lucru în continuare. Pentru a da forma corecta a masca, este necesar să se taie părți inutile, dacă este necesar, tăiați găurile pentru ochi, nas și gură (dacă este cazul).

Crăciun masca propriile lor mâini
Pentru a decora masca suficienta inspiratie si o imaginatie buna. În fundal, un material frumos costum sau vopsea nuanța dorită. O mai vii și bogat va arata guasa, care după uscare trebuie să fie acoperite cu un strat subțire de PVA lipici cu cerneală masca nu se șterge.

Contururile deschiderilor de ochi pot fi decorate în diverse moduri: de a dantelă decorative sau arma paiete, strasuri sau margele paste de peste. Suprafața măștii poate fi decorat cu un model sau paiete și pene. Va arata frumos inserați dantelă. Ele vor da masca un aspect mai misterios. benzi de cauciuc pentru a asigura o mai bună tintui direct prin găurile de pe părțile laterale ale măștii, așa cum se poate obține destul de greu.

Măști pentru copii

Crăciun masca propriile lor mâini
Ajunul Anului Nou, care rareori completă fără o petrecere de copii în instituțiile de învățămînt. Crăciun masca propriile lor mâini pentru copii pot fi făcute în orice mod convenabil, este deja cunoscut. Copiii au tendința de a alege imaginea lor de Crăciun de personaje de poveste și personaje de desene animate. Și dacă costumul este deja cusut, iar imaginea pare neterminată - se poate completa perfect masca. De regulă, copiii mai mici nu poate supraviețui o lungă perioadă de timp în jumătate masca clasică sau o mască care acoperă întreaga față de încălcarea cercului obișnuit de revizuire și eventualele dificultăți de respirație. Băieții le ia în timpul vacanței și imaginea personajului este pierdut. Pentru a evita acest lucru, se recomandă să facă o jumătate de mască, purtat pe partea frontală, pe care nu le va deranja în timpul celebrării.

De obicei, având o imaginație bună, vizionar și având ceva timp liber, puteți crea o mască cu mâinile pe orice gust pentru orice vacanță sau de sărbătoare. Materiale pentru fundatii si decor pot fi găsite fără a lăsa acasă. costume vechi, nasturi, margele frumoase bunica, din fedora de moda - toate acestea pot fi utile în crearea unui capodoperă.