Crafts cu mâinile lor din hârtie pentru copii cum să facă frumos

Crafts cu mâinile lor din hârtie pentru copii cum să facă frumos

Pentru a face față cu copiii lor în creativitate, puteți folosi nu numai designeri de moda scumpe, puzzle-uri inteligente sau kituri, cum ar fi „Do It Yourself“, a detaliilor care fac nave frumoase, avioane și vagoane de călători.Suficient pentru a lua cele mai simple și accesibile tuturor materialelor - hârtie, câteva minute mai târziu „prind viață“ Hippo gros zhirafik cu gât lung, un leu curajos, și în hârtie vase sunt buchete imense de garoafe, trandafiri, crini și margarete.

Dar cel mai important - toate acestea fac ca mama împreună cu copilul, care uneori întărește relația lor deja puternică.

Crafts cu mâinile lor din hârtie pentru copii. Joacă, de învățare.

Cand copilul incepe sa te tinkering dintr-o foaie de meserii hârtie obișnuită, el învață treptat să lucreze cu grijă cu foarfeca (sub supravegherea mama sau tata, desigur), plus (adică pentru viața lui viitoare de mare importanță) dezvoltă abilitățile motorii fine, răbdare și precizie. Competențe specifice ale copilului necesită și de a lucra cu lipici. Da, nu reușesc întotdeauna prima dată tot atât de perfect, curat și frumos, așa cum ar trebui să fie pentru copil și părinți. Dar principalul lucru - pentru a începe, fără teamă, și să aibă succes.

Să încercăm să învețe cum să facă meserii interesante - unele sunt simple, copilul va fi capabil să facă față pe cont propriu, fără a implica adulți; altele - un pic mai dificil, dar echipa cu mama sa nu se teme de complexitate.

Asigurați-vă că nu este atât de dificil, principalul lucru - să respecte succesiunea de acțiuni

Crafts cu mâinile lor din hârtie pentru copii cum să facă frumos

1. Ia o foaie de hârtie verde (un buchet de bază), plierea-l în jumătate partea albă cu care se confruntă, linie de pliere dar nu este planificat, doar ține degetele la margini.

2. Din partea curburii este necesară pentru a face reduceri - una de cealaltă la o distanță de aproximativ 1 cm, la sfârșitul prospectului nu sunt dorezaem 2-2,5 centimetri ..

3. Acum frunza ar trebui să fie rola cu atenție tubul și îndreptați partea tăiată.

4. Ia câteva frunze de hârtie colorată - roșu, albastru, portocaliu. Aici totul este opțională. Lucrarea - florile noastre viitoare. Se taie preforme ce sunt reprezentate de culori. Pentru copil este mai convenabil să taie florile standard cu petale rotunjite. Încă mai trebuie să flori tăiate la jumătatea distanței. Puteți selecta numai piesele galbene de hârtie, și puteți face la jumătatea distanței colorate. Acest lucru, de asemenea, după cum doriți. Pentru a face acest lucru, nu există reguli, totul - la cererea expresă a inimii.

5. Adeziv flori la jumătatea distanței până la flori pentru tine

Crafts cu mâinile lor din hârtie pentru copii cum să facă frumos

6. flori gata acum pot fi lipite pe iarba verde, care este deja pliat într-un buchet.

Frumoasa floare luncă gata pentru mama!

Crafts cu mâinile lor din hârtie pentru copii. Masterat toamna hrizantemki

In timp ce lucra la aceste flori pot „ucide două păsări cu o piatră“: în primul rând, mamele crea meserii pentru copiii lor iubit, și în al doilea rând, copiii, ajutând mamele nu include doar imaginația ta și de a dezvolta abilitățile motorii fine, dar, de asemenea, repetate ( și care abia încep să învețe) compararea „big-mici“. Astfel, începe atelierulCrafts cu mâinile lor din hârtie pentru copii cum să facă frumos

1. În primul rând pregăti petale de flori noastre. Ele pot fi tăiate în două moduri simple:

- Desenați marginile petalele și să le taie;

- le taie din inimile de hârtie, ori le în jumătate și se taie în staul.

Culoarea petalelor este, de asemenea, selectat opțional - alb, galben, auriu, la fel ca în imagine. Forma lobului poate fi mai rotunjite sau, invers, mai puternic ca în aceste crizanteme.

2. petale avem nevoie de trei dimensiuni

Crafts cu mâinile lor din hârtie pentru copii cum să facă frumos

Număr: două rânduri de opt piese, un singur număr - șapte (cele mai mici petale).

3. Toate petalele ori în jumătate pe lungime.

4. Se taie cercul de hârtie - de mijloc, se va floare. Frumos va arata portocaliu rotund luminos.

5. În primul rând, un cerc trebuie să lipici petalele de mari dimensiuni. Apoi, ca și în cazul în care rândul de sus, dimensiunea un pic mai mic.

Crafts cu mâinile lor din hârtie pentru copii cum să facă frumos

Stratul superior este cel mai mic dintre cele șapte petale.

6. centrul florii, se poate lipi un margele câteva, portocaliu sau alb.

hrizantemka nostru gata!

Crafts cu mâinile lor din hârtie pentru copii: un iepuras pufos

Astfel de meserii pot face chiar copii. În patru ani, mulți copii au învățat să taie cu foarfeca, hârtie figura nepretențioasă. Mamele, folosind această mică experiență de fiice și sonnies lor pot oferi le face jucării simple de hârtie.

1. Pentru a face mâinile hârtie acest animal distractiv, copilul ar trebui să fie oferit să taie câteva bucăți de hârtie albă (sau gri), de culoare, care va fi aceeași lățime, dar lungimea bordurii este puțin mai scurt (doar un cuplu de centimetri)

Crafts cu mâinile lor din hârtie pentru copii cum să facă frumos

2. Capul iepurașul poate face o altă bandă de hârtie (mai scurte), care va trebui să clei inelul.

3. Urechile tăiate separat, formă arbitrară, este mai bine pentru a face similar cu un lepestochek alungit. Acestea sunt lipite pe partea de sus a capului separat.

4. Pentru a face picioarele lui Bunny trebuie să fie pe banda, destinate corpului, fac ambele părți ale incizii mici.

5. Vom avea nevoie de mai mult de o bucată de hârtie verde. Doar o mică fâșie, care va fi Polyanka pentru iepuras. Articole din hârtie, făcute cu propriile mâini, stick la această „iarbă“.

Puteți face mai multe mai iepuri în diferite dimensiuni, pentru a obține întreaga familie fuzzies.

Crafts cu mâinile lor din hârtie pentru copii: Moș Crăciun. Ne pregătim pentru Anul Nou

Acest hack va fi foarte util în timpul iernii, atunci când întreaga familie, în perspectiva sărbătorilor de Anul Nou.

1. Din bucata roz de hârtie (sau carton - pentru putere) cerc tăiat. Aceasta este fața unui om fabulos vechi.

2. Ochii, gura și nasul poate desena vopsele sau creioane colorate, dar puteți tăia hârtia.

3. Purtați Moș Crăciun pe cap un capac de culoare roșie - tăiate din frunze de triunghi roșu de hârtie și lipici pe partea de sus a cercului, adică, „capul“. Triunghiul poate fi decorat cu bile de lână: bombonchik sus și de jos pentru a lasa un pic de vată. Triunghiul poate fi răspândit lipici foarte transparent și umple-l cu ploaie de Anul Nou tocat. Puteți desena un fulg de zăpadă sau stick de dungi multicolore orizontale sau în cruce.

Crafts cu mâinile lor din hârtie pentru copii cum să facă frumos

4. Acum, cel mai important atribut al bărbii. În ciuda complexității aparente, se face foarte ușor. Se taie în dungi subțiri de hârtie albă și un creion pentru fiecare ieftin. Cantitate - la fel de mult ca și vedeți apt pentru expertul barbă luxuriantă de Anul Nou. În cazul în care copilul din greu pentru a lipi câteva panglici, poate fi tăiat un dreptunghi cu o singură mână pentru a face reduceri aproape până la capăt. Apoi se taie dreptunghiul trebuie să trișeze pe un creion. Apoi a lua barba buclat.

Crafts cu mâinile lor din hârtie pentru copii cum să facă frumos

Puteți sărbători Anul Nou.