Crearea unui arbore genealogic de acest gen, istoria de călătorie

Crearea unui arbore genealogic de acest gen, istoria de călătorie

În ultimii ani, avem, în special în Belarus. precum și în alte țări învecinate, există, putem spune Craze compilarea arborele genealogic al familiei sale. Cei mai mulți dintre noi amintim doar 2 - 4 generații de strămoșii lor. Cu toate acestea, cu atât mai mult începe să-și amintească strămoșii lor, cere rudele, mai distractiv devine - atât în ​​cazul în care rădăcinile noastre cresc?arbore genealogic - arbore filogenetic; imagine într-un copac relații de rudenie în cadrul unui grup de organisme, sau toate ale lumii organice ca un întreg. La baza copacului plasate forme ancestrale și ramificațiile trunchiului - descendenți.

În cazul în care pentru a găsi „rădăcinile“ lor? Dacă nu merge adânc „săpat“ în trecut, este posibil ca va avea suficient și Arhivele de Stat, fișierele de date sunt disponibile în toate centrele regionale din Belarus. Acestea conțin documente care datează din 1917 și, dacă vrei să știi doar despre bunicii lui, atunci va fi probabil în măsură să găsească acolo informații detaliate.

Crearea unui arbore genealogic de acest gen, istoria de călătorie

Cum sa faci un copac de familie de un fel?

Dacă vrei să știi. Cine au fost strămoșii tăi care au trăit, spun unii, în XVII-XIX, atunci ar trebui să viziteze Arhivele Naționale Istorice din Belarus. care a colectat aproape toate documentele istorice până în 1917. Există documente privind istoria țării, deoarece perioada intrării sale în Marele Ducat al Lituaniei. Rzeczpospolita și Imperiul românesc (la sfârșitul XIV. - începutul secolului XX).

Va trebui să călătorească în alte orașe, ca și documentele instituțiilor provincia Grodno. și Vileika. Disnensk. Lida și Vilna provincia Oshmiany judete perioada de Imperiul Român de 1802-1917 ani. și Brest. Kobrin. districte Pruzhany păstrate în Arhiva Națională de Istorie din orașul Grodno. Este posibil ca căutările dvs. vă poate duce acolo.

În cazul în care o mulțime de timp liber le-ați lăsat și doriți să proprii pentru a găsi strămoșii lor, atunci ai o șansă de a atinge personal istoria. Pentru a face acest lucru, trebuie să scrie o aplicație corespunzătoare și să plătească o taxă pentru consultare - 17 000 BYR (*), luate pentru a căuta menționarea ascendenților lor .. Vi se va permite să viziteze sala de lectură a arhivei și de a folosi o dată pe săptămână, timp de un an de documente. Desigur, la început, atunci când înveți doar elementele de bază ale muncii istoricului, desigur, va fi greu, dar în viitor lucrurile se vor „strună.“ Dar te avertizez că aveți nevoie pentru a produce pedigree va petrece o mulțime de timp și shoveled mai mult de o sută de documente. Și cu toate acestea, noi trebuie să fim pregătiți pentru unele dificultăți, de exemplu, trebuie să se ia în considerare faptul că unele dintre documentele - va fi în limba polonă, sau la faptul că, în țăranii din Belarus de Est în satele înregistrate în documentele, fără nume.Dacă timpul este bani și să facă un arbore genealogic nu funcționează, atunci putem
angaja serviciile profesioniștilor, cu toate acestea, trebuie să-și petreacă financiar. stramosi ta poate face angajații Arhivei Naționale de Istorie. multe, și arhivă practic inundate cu cereri de a desfășura activități de cercetare genealogică, astfel calea merge. Prin urmare, așteptați pentru interogarea la client va avea aproximativ o jumătate de an. Mai mult decât atât, jumătate din timp o cerere este „valoare“ în coada de așteptare normală pe punerea în aplicare a ordinelor cetățenilor privind elaborarea pedigree ruleaza aproximativ 5-6 angajati fișier.

Ca și cum nu ai fost prea leneș să se uite, și începe căutarea pentru strămoșii au încă mine. pentru că, în scopul de a arhiva personalul a preluat arborele genealogic al familiei, care au nevoie de ajutor - la datele originale, ca să spunem așa „punctul de plecare.“ Informațiile mai detaliate despre rudele lor de a trimite, cu atât mai multe șanse ca arborele genealogic al familiei dvs. va fi un copac real, nu un sărăcăcioasă Bush. Arhivele Naționale Istorice trebuie să furnizeze toate detaliile cunoscute despre rude până în 1917 - tot ceea ce se știe despre ele, mai mult sau mai puțin precise. Acesta poate fi numele, diverse documente, și cel mai important, nu uitați să specificați în cazul în care trăiesc strămoșii. Dacă nu aveți aceste informații, apoi, din păcate, vă sunt susceptibile de a fi refuzat un serviciu.

Când compilați angajații fișier arborele genealogic al familiei folosi numai documentele din arhiva, care este, dacă doriți să obțineți mai multe informații despre rudele lor din străinătate, va trebui să se aplice deja în arhivele țărilor respective. În plus, este necesar să se ia în considerare faptul că angajații de căutare arhiva sunt doar un singur nume. Asta este, dacă doriți să găsiți rudele lor pe liniile paterne și materne, atunci va trebui să plătească pentru deja două interogare genealogică numele de familie al tatălui său și numele de fată al mamei.

În cazul în care tipul tau de taran (fara suparare), descendența pot fi urmărite înapoi la aproximativ 1750-1795 de ani (în 1795, ca urmare a divizării Poloniei. A fost efectuat un recensământ în teritoriile anexate la Imperiul Român). În cazul în care tipul tau de noblețe (nobilimii), istoria poate fi urmărită din secolele XVI-XVII. De altfel, șansa ca strămoșii tăi erau nobili, este foarte mare, așa că, dacă nobilii români nu erau mai mult de 2 la sută din totalul populației, în discursul Pospolitoyshlyahta sa ridicat la 10 la suta din populatie. rădăcini Gentry pot fi găsite în aproape fiecare al treilea din Belarus, abia apoi, după 1917, strămoșii noștri au însumat țăranii și muncitorii ...

Asta este interesant. Mulți cetățeni doresc să afle mai multe despre strămoșii lor și de la un pur interese mercantile și nobilimea nu este de vina - pentru el beneficiile de călătorie în autobuz nu sunt permise. Dar cei care se vor afla, de exemplu, rădăcini poloneze, sunt rezultatul unor privilegii pentru admiterea în instituțiile de învățământ superior din Polonia. Și unii sunt foarte dornici de a găsi în rădăcinile sale evreiești, iar rezultatul este foarte supărat când află despre absența lor.

Se întâmplă, și vine la incidente - uneori oamenii să învețe despre un trecut foarte urât de strămoșii lor, și ei nu sunt biografie destul de perfect, pur și simplu refuză să ia originea lor. Dar istoria nu este vycherknesh, dreapta, ca rezultat al unei persoane devine brusc un clasic „schelet în dulap.“

Costul serviciilor pentru elaborarea arborelui genealogic nu este ieftin și depinde de timpul petrecut pe cercetare, și poate ajunge la 935 000 bel. freca. (*). La început, va trebui să facă plata în avans în valoare de 230 000 de bel. freca. iar restul sumei - după ce face cercetare personalul arhivă. Iar pentru cetățenii altor state, plata în avans este - 149 $ (*), și în total, prețul poate ajunge până la 600 $ (*).

La sfârșitul studiului. vă pune mâna pe un document sub formă de certificate, care vor fi transferate către strămoșii dumneavoastră, și va indica documentele ce confirmă relația ta. Arhive Personalul poate pentru tine de a desena schema de original fel.
Dacă doriți să obțineți dvs. „carte de familie“, într-un design frumos decorat, aici va trebui să se aplice separat, de asemenea, artiștilor decoratori.

P.S. program de programe pentru compilarea unui arbore genealogic poate fi sfătuiți «MyHeritage»