Credinte si superstitii asociate cu ceas, ceas blog-

Credinte si superstitii asociate cu ceas, ceas blog-

Fiecare om are simțul său de timp, pentru unii, este în grabă, în timp ce pentru alții încet crawling. Dar ceasul - simt întotdeauna în același timp. Prin urmare, cu acest obiect enigmatic este legat de multe credințe și superstiții.Cel mai cunoscut Superstiția este faptul că ceasul nu poate fi prezent. Deși s-ar părea, un mare cadou, dar în țările din Est, să-l prezinte, este de a pune o persoană o insultă mortală. În China, chiar și caracterul care reprezintă moartea cuvântului similare pentru a simboliza timpul. înțelepți chinezi au crezut că a donat ceasul ticăie ani de viață a celui care le-a primit ca un cadou, acest lucru îl scurtare.

Este considerat un semn rău pentru a da ceasul la nuntă. Un astfel de cadou va determina ca viata de familie nu funcționează. Dacă nu există nici o certitudine că cei care au proiectat cadou nesuevernye, ore este mai bine să nu cumpere, pentru a nu strica accidental lor de vacanță de familie tânără.Dacă crezi în superstiții, apoi a doua jumătate de ceas mai bine nu dă, deoarece acest lucru ar duce la o separare. Ceasul va conta acei ani împreună, în același timp, se apropie rapid de separare. Aceeași Superstiția există o versiune care va da ore și, astfel, poate fi auto-profetie sau chiar deces în familie.

Nu este necesar să se prezinte un cadou pentru persoanele în vârstă, deoarece acestea sunt mai maleabil decât cei tineri, și să creadă mai mult în superstiții. Unul dintre ei spune că dacă bătrânul a donat ceasul sa oprit, atunci el va muri în curând.

Dacă toate la fel au fost prezentate cu ceasuri, este necesar ca ei să dea persoanei cel care dă monede mici, făcând astfel un cadou de a cumpăra.

Semne de îngrijorare nu numai de ore pot fi reparate, dar, de asemenea, rupt. Ei spun că, dacă ceasul de perete rupt a început să lovească, înseamnă că în curând casa va fi un om mort. Aceiași Profețiile și crăparea ceas de mână pe sticla.

Cunoscut clarvăzător Vanga, el a spus că un ceas care sa oprit, arată timpul mort, sfătuit să scape de ele. Ei au nevoie să fie remedia problema, sau arunca-l departe, în caz contrar, proprietarul va trăi ore de timp mort, și amenință să boli, lipsa de creștere a carierei și fericire în viața sa personală.

Cumpărarea unui ceas, este necesar să se acorde o atenție specială formei lor. Se crede că doamna care alege ceas pătrat, cu colțuri ascuțite, prin aceasta se pune în locul oamenilor, și va fi obligat să facă toată munca unui om. Dar omul care alege cronometre circulară forma de risc viitor să rămână fără bani și de muncă, ca non-stop transporta energia feminină.

Dar cei care nu cred în semne nu este nimic să se teamă. Prin urmare, trebuie să crezi doar în prevestiri bune, și apoi, și chiar și un astfel de cadou, ca un ceas este un simbol al unei vieți fericite.