Crescatoria de pisici Neva Masquerade voal albastru

Crescatoria de pisici Neva Masquerade voal albastru

Bine ai venit! Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră la felisei pisicilor Neva Masquerade „Blue Veil * Ru“!

Crescatoria de pisici Neva Masquerade voal albastru
Istoria noastra canisa Albastru Veil * Ru (voal albastru) a început cu dorința noastră de a obține o pisicuță „Neva Mascarada“ de culoare SIB Colorno pentru conținutul intern. Aceasta rasa ne-a atras cu puterea sa naturală și, în același timp, eleganța și frumusețea extraordinară. Criterii pentru selectarea pisoi a fost doar un singur - pisoi rasa pura dulce dintr-o pepinieră bună. Alegerea a căzut pe 3 luni pisoi Catherine de la grădiniță „casa Kuz'kin.“ Prima zi a vieții în noua casa Ecaterina a ascuns în colțuri și nu a vrut să bea sau să mănânce. Dar, treptat, am devenit prieteni, iar ea a devenit familia noastră iubit și mângâiată fiind. Așa că ne-ar continua să trăim fericiți cu pisica noastră, dacă nu au fost convinși să-i pună pe unele spectacol, cel puțin pentru a confirma aceasta rase. In timp ce ne-am relaxat în țară, situat într-o unitate de trei ore din orașul Pyatigorsk. Pur și simplu a fost planificat expoziție de pisici, și am decis să participe la ea.
Prin această decizie „fatidica“ și a început o carieră de feline noastre Catherine, și convertirea noastră involuntară a proprietarului pisica. Ca o pisica de 7 luni-vechi, Catherine a reușit să intre în prima expoziție în Pyatigorsk Cel mai bun Junior, iar în a treia zi - cel mai bun dintre toate pisicile și pisicile din toate rasele adulte, după ce a câștigat premiul «Best of the Best». Pentru noi, nu a fost suficient pentru a spune dintr-o dată. A fost un șoc.
Într-un timp relativ scurt, Catherine a închis-o titlul de Campion International si a primit două estimări pentru Campion International Grand. În această carieră Catherine întreruptă temporar, în timp ce a dat naștere la 8 copii minunat de frumoasa campion mondial Che Guevara siberian Gem. Din acest cuib cele mai bune fete actinidelor vom păstra.
Am intrat în clubul pisica, au terminat cursuri de feline și înregistrate canisa în WCF în Germania. pisici si pisoi noastre vii cu noi, înconjurat de dragoste și grijă.

(C) Mikekon coteț. versiunea 1.2