Cu o lună puteți atrage copilul, iar

Cu o lună puteți atrage copilul, iar
De la nașterea unui copil nou-născut hrănit exclusiv cu lapte matern, sau o formulă special adaptată. Până la o anumită vârstă, aceste produse transporta toate cele necesare pentru furnizarea firimituri de vitamine și oligoelemente.Cu toate acestea, după un timp laptele matern sau un amestec nu mai este suficient, iar în dieta de zi cu zi a copilului va trebui să introducă alimente solide. Întrebarea este, când și cum puteți începe să atragă un copil, este controversat. Conform recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății, pentru a familiariza copilul cu produse noi, diferite de amestec sau lapte, nu ar trebui să fie înainte de execuție este de 6 luni.

Între timp, mulți medici cred că copiii care sunt privați de laptele matern, este necesar să se înceapă să facă un pic mai devreme. În plus, fiecare mama decide această întrebare de la sine. În acest articol, vă vom spune când și unde să înceapă să atragă copilul să facă nici un rău pentru sănătatea lui.

Când și cum trebuie să ademeni grudnichka?

Chiar daca fiul sau fiica ta este exclusiv alaptat, iar el a transformat 6 luni înainte de introducerea alimentelor complementare ar trebui să consulte un medic. Un medic calificat pentru a evalua în mod obiectiv starea de sănătate generală a firimiturile și nivelul de dezvoltare și vă va solicita cu o lună puteți atrage un copil, și cum.

De regulă, copiii de la 6 luni bebelusii incep sa ofere usor cereale, incepand cu hrisca. Acest lucru ar trebui să se facă treptat, observând cu atenție răspunsul oricărui copil la jurnal alimentar special. Inițial ar trebui să aleagă terci fara lactate, deoarece sistemul digestiv copilului imperfect nu poate face față cu digestia de proteine ​​din lapte de vacă.Puțin mai târziu, după aproximativ 2-3 săptămâni, introduce copilul la piureuri de fructe și legume. Ei nu pot găti numai pentru ei înșiși, dar, de asemenea, să achiziționeze magazine alimentare pentru sugari, medicii consens în această privință nu există. În orice caz, vă puteți pregăti propriile mese, folosind cu atenție spălate și curățate de fructe și legume proaspete, doar.

Aproximativ 8 luni este posibil să intre în carne. Pentru început, este necesar să soiuri de dieta, cum ar fi iepure și de curcan. În prima zi copilul poate fi oferit doar o jumătate de linguriță de sos de carne, apoi crește treptat până la o doză zilnică de 50 de grame.

În 9-10 luni Prichindelul poate încerca gălbenuș de ou și sos de pește. Fii atent cu aceste produse - acestea pot provoca reacții alergice destul de severe.

Cu o lună pentru a atrage start-sticla-copil?

Vârsta introducerii alimentelor complementare pentru copii, sticle în situații diferite pot varia de la 3,5 la 5,5 luni. administrate în mod obișnuit mai întâi piure de legume. Inițial, o jumătate de linguriță de acest produs ofera copilului tau pentru micul dejun și pe tot parcursul zilei pentru a viziona-l reacționeze. Dacă totul merge bine, a doua zi legumele sunt oferite în după-amiaza, creșterea numărului de 2 sau 3 ori.

Cu o lună puteți atrage copilul, iar

Deci, treptat, doza zilnică este crescută la suma pe care este recomandat de către medic. Imediat, de îndată ce miezul este complet adaptat la noul produs, puteți încerca să introduceți următorul. De obicei, acest lucru se întâmplă în 4-7 zile.

Prima dată lasa copilul doar un singur component piure. Deci poți răspunde imediat dacă el manifestă o reacție alergică, și fără îndoială, va, un produs într-un anumit caz este un alergen. Cel mai bine este de a introduce piureul de legume în secvența următoare - dovlecei, conopida, broccoli, suc de fructe, morcovi.