Cu scleroza multipla - Simptome - Tratamentul

Potrivit ziarului „Herald HLS“

remedii populare pentru scleroza multipla - o conversație cu Dr. Lyubimov.
Scleroza multiplă - o boală a sistemului nervos central. In mod normal, nervii din corp sunt acoperite cu un înveliș de protecție - un strat de izolare substanță grasă - mielina, care asigură o transmisie clară a semnalelor electrice - impulsuri nervoase. In scleroza multipla, teaca de protectie inflamate, distruse, cauzând un „scurt-circuit“ în transmiterea impulsurilor nervoase. În acest caz, este posibil pierderea de coordonare, vedere încețoșată, incontinență urinară.Simptomele sclerozei multiple. Recomandări și dieta în statele membre din conversație cu neurologului sef al Departamentului de Sanatate din Moscova, șeful Centrului de Moscova pentru scleroza multipla A. N. Boiko.
Boala are un curs fluctuant, de multe ori îmbunătățirea temporară a sclerozei multiple simptome dispar, dar boala nu este complet trecut. Scopul pacientului cu scleroza multipla pentru a face prieteni cu boala lui, să învețe să trăiască cu ea. Și pentru asta trebuie să știm despre ea cât mai mult posibil. Apoi este posibil să se reducă activitatea procesului de distrugere a mielinei, prelungi remisie, reduce incidența exacerbări ale sclerozei multiple.
simptome SM în diferite pacienți apar cu diferite forță. Și de multe ori severitatea simptomelor nu este legată direct proporțională cu gradul de distrugere a stratului de mielină terminațiilor nervoase. Se întâmplă ca într-un singur pacient, în funcție de tomografia nu poate avea un spațiu de locuit, și se simte destul de bine și un alt RMN pacient aproape nici un semn de boală, și simptome de scleroză multiplă sunt foarte puternice și evidente.

Simptomele sclerozei multiple:
1. Încălcarea coordonării.
2. Încălcarea de sensibilitate, anumite zone amorțeli ale pielii
3. Încălcarea
4. Încălcarea inteligenței.
5. forta musculara redusa
6. Dificultăți cu circulație
7. Încălcarea organelor pelvine
8. oboseală cronică
9. Vertigo
10. Durere la nivelul coloanei vertebrale, spasme musculare

Dieta pentru scleroza multipla


În scleroza multiplă, anumite dieta, dar există recomandări specifice
1. Reducerea proporției în dieta de carne, înlocuiesc proteine ​​și grăsimi animale în plantă
2. Cum pot mânca mai multe fructe, legume, plante aromatice, fructe de mare, pește
3. Baza puterii sclerozei multiple ar trebui să fie legume, cereale și produse lactate
4. Daily, mananca 1 lingura. l. grâu germinat și 3 catei de usturoi

Ce declanseaza exacerbarea sclerozei multiple.
1. Bolile virale Transferat (SARS, gripa, herpes),
2. Stresul nervos,
3. expunerea excesivă la soare (expunerea la soare).
4. Exacerbarea sclerozei multiple poate duce la încălzirea corpului într-o baie, cadă cu hidromasaj.

produse apicole în tratamentul mai multor căi de atac populare amiotrofică. Metodologia T. medic-apiterapevt V. Ruzankinoy.
Dacă nu se poate lua un curs de înțepăturile cu albine, folosiți o cremă care conține veninul de albine.
Trebuie să urmați câteva reguli:
- pre 2 săptămâni pcheloprodukty utilizare, pregătind astfel corpul pentru tratamentul venin de albine
- venin de albine este frecat în talie, ci mai degrabă în spate de 2 ori pe săptămână, alternând cu propolis frecarea cu ulei.
- Nu luați fără venin de albine miere
- veninul de albine pentru a lua o zi sau de 2 ori pe săptămână.
- In timpul tratamentului, nu bea alcool

Elena 39y.o., regiunea Tula, Venev.

Eu însumi sunt un fan al sclerozei multiple 10 ani decât mine nu este tratat, nimic nu se potrivește, fără medicamente nu sunt adecvate, a început cu Copaxone - acoperite pete de corp, frisoane, febră până la 40 de medici au fost speriat de șoc anafilactic, nu am devin, au aruncat coșul de gunoi, nimeni nu ar da. M-am îmbolnăvit în Venev noastră a patra, iar acum avem mai mult de 25 de oameni, unii depresivi m-au torturat bine încă - dochke a dat naștere la boala, este pentru cineva să trăiesc, du-te pe acțiune din partea medicație. Live Nu vreau să, ar fi mai bine mort, cred, decât să trăiască, iar altele chiar mai rău, nu trebuie să stea pe nas, nu renunta, speranță pentru cel mai bun, mama mea femeie de aur, mă susține, lacrimile mele sunt șterse, și am fost lăsat fără munca la varsta de 32 de ani, și-a stabilit în sine, a lucrat ca vânzător la cafenea, memoria a devenit sărac, al doilea grup a fost dat nici o lucrare, răcni timp de șase luni, a supraviețuit.

Bolnav cu scleroză multiplă timp de 19 ani. Păstrați-vă ierburi în îmbunătățirea companiei. Eu folosesc și colostru, t.e.molozivo. Rezultatul este bun - încă de lucru. Nu da boala, nu „mai mici“ mâinile.

Ajutor! Cum să obțineți o întâlnire cu Boiko AN Am citit despre el pe Wikipedia - cel mai bun medic din România privind scleroza multiplă. Cum să vină la el?

Bine ai venit! Oamenii spune-mi te rog, decât pentru a trata pacienții comune rece cu scleroză multiplă? Pediatrul prescris Ergoferon. Și decât pentru a vindeca o tuse? Vă rugăm, dacă este posibil, decât trata răceala obișnuită. Mulțumesc.

Încercați împreună cu un tratament pentru a te inspira ca te simti mai bine în fiecare zi și mai bine, 5-15 minute dimineața și seara, citește cartea „Subconștientul poate face orice,“ Dzhon Keho.

Articole Cele mai discutate: