Cultivarea roiniță la domiciliu, casa privata

Cultivarea roiniță la domiciliu, casa privata
Bună ziua, dragi prieteni!

Poti spune multe despre medicinale minunat și gustul de balsam de lamaie, dar astăzi vreau să vă spun despre cultivarea de balsam de lamaie in casa si pe balcon.
Până la apariția nevoie pulverizării solului la fiecare 1 - 2 zile. Lăstarii apar după aproximativ 8 - 10 zile.

Udarea melissa nevoie de aproximativ 3 ori pe săptămână. Trebuie să crească cât mai mult posibil de balsam de lamaie verde, astfel încât nu este necesar pentru a permite Melissa înflorire. În acest scop, atunci când plantele ajunge la o înălțime de 20 - 25 de centimetri, iar mugurii Melissa încep să apară, acestea ar trebui să fie prischipnut. Această procedură va duce la creșterea ramificare laterală. În timpul verii Verzii pot fi tăiate de 2 - 3 ori.La atingerea înălțimii plantelor de 40 - 50 de centimetri, ar trebui să se taie de-a lungul tijei, lăsând 10 - 12 cm. Astfel, este posibil să se mărească splendoarea de balsam de lamaie tufiș.

Aceasta planta nu se teme de vreme rece, astfel încât Melissa poate fi lăsat pe balcon sau loggie până toamna târziu. Apoi, puteți continua cultivarea de balsam de lamaie la domiciliu pe un pervaz. plasarea în oală 1 - 2 plante cu o brazdă de pământ din cutie.

Pentru Melissa îngrășăminte sos nu sunt necesare. În acest scop, puteți utiliza infuzia de cojii ceai, rupte.

Ne vedem, dragi prieteni!

Poate v-ar putea interesa: