Cultivarea roiniță la domiciliu pe un pervaz, sfaturi grădinari

Salutări prieteni pe sfaturile grădinari. Melissa - o cultură de lungă durată, care nu este doar benefic pentru organismul nostru, dar, de asemenea, are un miros plăcut, sofisticat.Am folosit pentru a bea ceai cu menta, dar dacă adăugați un vârf de cuțit de balsam de lamaie, acesta va deveni un gust mai intens și aromatice, și în afară, a merge la culcare ca un jurnal.

Cultivarea roiniță la domiciliu pe un pervaz, sfaturi grădinari

Cu toate acestea, se pare conservare excelenta cu frunze de roiniță, supe, băuturi. Ca un medicament are un efect diuretic, analgezic, diaforetic, și contribuie la normalizarea stomacului.

De obicei, grădinari nu se poate face fără o astfel de iarbă, roiniță semăna în grădină și bucurați-vă de recolta de mai mulți ani. Dar locuitorii din apartamente este mult mai complicată, există o întrebare cum să crească roiniță acasă?

Cultivarea balsam de lamaie pe un pervaz

Am vărsat apă călduță, sol și planta semințele. Până la primele varză, este necesar ca la fiecare două zile, se umezește solul, dar nu-l umple. Pentru că, de asemenea sol umed infectează adesea o ciuperca de plante.

Semintele au germinat, de obicei, aproximativ 10 de zile, dar uneori până la 20. Este necesar să se asigure că temperatura a fost de peste 10 de grade timp de o lună. La începutul lunii mai, lăstarii sunt plantate în florari lungi, la o distanță de 15 cm unul de altul, de preferință, într-un rând și pus pe balcon.

Atunci când există frunze reale, planta poate fi diluata în mânuirea sabiei, ea nu are nevoie. Acum, că știi, de asemenea, cum să crească balsam de lamaie pe un pervaz.

În primul an de viață aproape de rădăcinile frunzelor apar. O revoltă de verdeață și flori va fi până anul viitor, iar apoi puteți elimina cultura, acest lucru trebuie să se facă numai până în momentul în care planta va arunca papilele.La domiciliu, cultivarea de balsam de lamaie nu este un exercițiu foarte ușor, dar încă reală. Este de dorit ca un plante florar sunt suficient de aprinse loc, dar în cazul în care nu este prezent, și poate în dim. Planta atinge uneori o înălțime de un pic mai puțin de o jumătate de metru.

Udarea este necesar balsam de trei ori pe săptămână. Cea mai utilă a plantei - lasă, astfel încât să o mai bună înfrățirii, este necesar să se evite înflorească și boboci rupe atunci când planta va creste de aproximativ 20 cm.

De-a lungul verii, frunzele pot fi tăiate de până la 4 ori, după cum este necesar. Taie-l când este de 45 cm, dar nu complet, lăsând 10cm.

Pe balcon, puteți lăsa planta până la primul inghet, care este, până toamna târziu. Un îngrășământ excelent pentru balsam de lamaie este o tinctura de ouă coajă și frunze de ceai.

O gradina de legume pe fereastra, ce altceva pot fi cultivate pe un pervaz

Acasă pe pervazul ferestrei pot fi cultivate nu numai un balsam, dar, de asemenea, ceapa, usturoi, patrunjel, salata verde, și chiar roșii și castraveți.

Condiția principală pentru cultura respectivă este iluminat și de temperatură. De obicei, în cazul în care răsaduri nu sunt suficient de lumina este tras, devine fragilă și de multe ori mor sau dacă a supraviețuit, apoi cu puțin ea confuz.

Dacă temperatura camerei este sub 17 grade, plante rădăcini putregai. Dacă sunteți în măsură să creeze condiții adecvate pentru plante, atunci putem începe să procesul de cultivare.

Selectați semințe pentru plantarea de soiuri timpurii au nevoie și subdimensionat. Înainte de plantare, semințele sunt de obicei înmuiate în mangan pot fi pur și simplu în apă timp de aproximativ trei ore.

Se umple ghivece de flori cu un amestec de sol, semăna cu grijă semințele, încercați să o facă în mod uniform. Și pe partea de sus foarte puțin la sol se presară. Mai degrabă germina repede semințe de fenicul, busuioc.

Dacă ați cumpărat răsaduri, cum ar fi menta, rozmarin, face găuri mici în ghivece și se îngropa în rădăcinile plantei sunt de 2 cm și la o distanță de 5 cm unul de altul.

Nu uitați să udate bine înainte de momentul în care semințele încep să germineze. Apoi udate cu moderație. Este necesar să se observe plantele și atunci când observați că acestea sunt trase într-o parte, rotiți oala, să tulpini aliniate.

Cum să planteze ceapă. Acesta poate fi pus în general, în apă. Pentru a face acest lucru, să ia becurile obișnuite mari pot fi mai mult ceea ce - că un set de roți cu celule, cum ar fi de gheață și sa răspândit la prova, singura cale de la baza bulbului nu a fost în apă, numai în locul în care ar trebui să fie rădăcinile.

Ei cresc în curând acolo. Rădăcini se va satura cu apă și plante aromatice va merge la o creștere, acesta poate fi tăiat, ea va creste din nou rapid. înlocuiți periodic apa cu proaspete, și când vezi că ceapa inmuiat - înlocuiți-l cu unul nou.

Asigurați-vă că pentru a verifica din nou: