Cum ar trebui să o rochie om - look feminin pe stilul omului

Bine, domnilor, ascultați. Desigur, dacă sunteți de acord, că „în om, totul ar trebui să fie bine.“ Știm că există zeci de diferite ocazii pe care barbatii se imbraca oricum; motivele pentru care fac anumite alegeri în haine, și de ce dau preferință anumitor tendințe în comparație cu alții.Bărbații care se îmbracă în stil, o fac pentru diferite motive, si in mai multe scopuri, dacă este dorința de a impresiona seful tau, sau arata bine la prima întâlnire. Indiferent de alegerea ta, aceasta va fi o reflectare a stilului personal sau încercarea de a repeta o anumită imagine care credeți că va provoca aprobarea de prieteni. Nu vom vorbi despre acum că trebuie să se îmbrace în așa fel încât pentru a satisface gusturile altora, dar v-ar fi, probabil, interesat să știe ce cred cu adevărat alții despre stilul tau? De exemplu, în cazul în care o femeie, de exemplu, ar putea spune sincer ce cred despre alegerea de îmbrăcăminte?

1. Bun gust în alegerea încălțămintei

Cum ar trebui să o rochie om - look feminin pe stilul omului

Acest fapt (sperăm) bine-cunoscut faptul că unul dintre primele lucruri pe care o femeie acordă o atenție - este pantofii. Noi, femeile, ceea ce alegi să porți pe picioare, să vă spun despre zeci de detalii, înainte de a avea timp să murmure un singur cuvânt. Tu - omul șomer leneș, încă mai trăiesc cu părinții lor și pentru a face achiziții în cele mai ieftine supermarket-uri; sau tonifiat entuziast autosunburn care a aplicat în secret la corp si ceara este prea poartă blugi stramti (Puma pantofi de alergat), sau un individ cu cerințe ridicate, care sunt mai preocupați de stilul său de păr decât partea de sex feminin. Este gândurile care sunt în capetele noastre. Serios!

În primul rând, apreciem oamenii care stiu ce fel de pantofi completat stilul său personal, și oameni care sunt mândri de alegerea lor de încălțăminte. Investiți într-o bună calitate pantofi elegant și să aibă grijă de pantofi, astfel încât ea arata intotdeauna ca nou.

Pantofi, pe care le place cel mai mult pentru a vedea pe oameni ...

✔ Converse All Stars

glezna 2. masculin

Cum ar trebui să o rochie om - look feminin pe stilul omului

Da, omul care știe cum să aleagă șosete evaluate în societate. Dar acum oamenii glezna goi într-adevăr ne poate impresiona. Lucru din trecut sunt zilele când a fost gândit să arate gleznele lor, „indecenta“ pentru persoana de orice sex. Dar acum? Stele, cum ar fi Dzhuda Lou și alții au jucat un rol în gleznelor de sex masculin gol-decizie ca o realitate atractivă. Dar lucrul cel mai important aici - nu exagera.

Ideal pentru bărbați glezna arata ca, în cazul în care pantalonii nu sunt prea strânse (sau prea lat), iar baza sa de margine este doar ușor strânse. Deci, domnilor, dacă vremea permite acest lucru, nu ezitați să ne suflecăm Chinos și să poarte pantofi preferate fără șosete (sau, cel puțin, cu aceste șosete, care nu sunt vizibile din pantof). Este ceva ușor și tentant în acest laid-back deghizare de zi cu zi. El pare a spune pentru tine: „Îmi pasă de aspectul lor și această imagine a fost atent planificat, dar vreau să cred că acest lucru nu este așa.“ Italienii numit-o neglijență special conceput. Credem că acest lucru este sexy.

3. pants chinos

Cum ar trebui să o rochie om - look feminin pe stilul omului

Chinos sunt fantastice, deoarece acestea sunt versatile, le puteți purta cu orice ocazie, fie că e ceva de zi cu zi sau formal, și poate fi purtat cu aproape orice, și totuși ei vor arata elegant. Chinos Ideal pereche pentru noi - cei care sunt ușor conică în partea de jos în sus și rola (știți, cei aceiași bărbați glezna.). Le puteți selecta în orice culoare, dar asigurați-vă că cel puțin au un albastru închis, nisip și verde de măsline în arsenalul dumneavoastră. Pune-le în loc de blugi cu orice tinuta si vom fi cu siguranță impresionați.

4. T-Shirts Henleys

Cum ar trebui să o rochie om - look feminin pe stilul omului

Henleys tricouri - este un fel de pas înainte în lume, T-shirt-uri din punct de vedere al atractivității lor. Și într-adevăr este vorba doar despre un tricou fără guler, cu butoane pe un front rever mic, dar în termeni de stil ne place doar astfel de tricouri, deoarece acestea sunt diferite. Ei vă atribuiți o poziție specială, separată de acei tipi care nu pot parte cu tricoul lui, dar ei nu fac fantezie. Deci, de fapt, ceea ce obții atunci când poartă Henleys - acest nivel crescut de îngrijire neglijent, de la care femeile sunt nebun, astfel încât cu T-shirt sunteți - într-o situație win-win.

5. cămașă albă + blugi

Cum ar trebui să o rochie om - look feminin pe stilul omului

Sună atât de simplu, dar, de fapt, este o combinație de - o anumită formă de artă. Cele mai multe dintre femeile intervievate sunt de acord cu noi că aceasta este imaginea uneia dintre combinațiile noastre preferate, pe care le preferă să vadă pe un om. Binele, camasa mărimea potrivită, care nu este prea slab și nu prea îngustă - acest lucru este important. Iar blugii ar trebui să fie pentru un om de a supune investiții. Selectați o pereche de blugi din denim de calitate pe care se potrivesc în dimensiune, dar nu prea îngustă. Ne place să subliniem figura de sex masculin și blugi îngustat ușor pe băieți. În loc de blugi largi, din care se poate vedea boxeri, și cămașă șifonată mai multe dimensiuni prea mari.6. pulovere cu formă de V cut

Cum ar trebui să o rochie om - look feminin pe stilul omului

Ne place un pulover cu un V-gât pe băieți. Pulover cu un V-gât este o măsură de diligență și purtate de oameni care se disting Calmul și capacitatea de a avea grijă de ei înșiși (sau cel puțin dorința de a arăta că este așa).

Pulover cu decolteu in V - este doar un echilibru corect între stilul casual si formal, astfel încât purta aceasta - o opțiune de câștig-câștig pentru majoritatea cazurilor, ceea ce simplifică foarte mult viața ta! Pulover cu V-gât vin într-o varietate de culori și modele, dar trebuie remarcat faptul că un bun solid gri, verde inchis albastru sau de măsline sunt câștigători regulate. Poarta-le cu o cămașă cu nasturi și cravată într-o culoare contrastantă, și cu siguranță va fi înaintea tuturor.

7. nasturii bine suflecat maneca camasa + + cravată subțire

Cum ar trebui să o rochie om - look feminin pe stilul omului

Ne face, probabil, aceeași impresie pe ambele barbati lenjerie bine alese. Un om care știe cum să combine efort bine nasturii pe un tricou curat cu mâneci suflecate foarte imperfectly, și o cravată bună - aurul în înțelegerea noastră. Acum, desigur, ar fi frumos să adaug că este mare atunci când un om este capabil să demonstreze capacitatea sa de a combina culori, texturi și modele în cămașă combinație și cravată, dar nu este mai puțin (dacă nu mai mult) este tentant pentru a vedea un tip într-un simplu alb nasturii la cămașă de sus și cravată solidă, un comportament relaxat și comunicare. Acesta este un aspect destul de casual, astfel încât să puteți purta această combinație oriunde, dar nu atât de zi cu zi să se uite neglijent. Această imagine, aleasă cu gust, dar fără prea mult efort. Strâns nasturii cămașă și o cravată vă oferă un fel de aspect „de gardă“. „Tocmai am ieșit de la întâlnire, dar mă uit bine.“ Da, bine. Cu siguranță arata bine.

8. bun costum de cusut

Cum ar trebui să o rochie om - look feminin pe stilul omului

Un om într-un costum curat, bine-montaj - un om care atrage atenția, și încredere în noi, vom plăti cu siguranță atenție la un astfel de om! Cu toate acestea, numele de „costum de bine cusute“ - acest lucru nu este doar un costum vechi. Dacă sunteți stimularea într-un costum de peste mărimea potrivită, doar ia dreapta de pe raft, care nu este redus acolo unde este necesar, și nu este o extensie a figura ta nu este impresionant. Oricine poate purta un costum. Acest om nu poate purta doar un costum, dar poartă bine. Și acest lucru înseamnă că el a cusut pentru tine, și îți pasă de el, astfel că el a fost în mare formă, când tot ce doriți să puneți. Preia controlul asupra costum, și nu lăsați să preia puterea asupra ta. Dintr-un motiv ciudat - se poate numi un supranormală - putem spune, de obicei, atunci când un om se simte inconfortabil în costumul lui; în acest caz, este foarte probabil să acorde o atenție la costum cel mai prost adaptate decât o persoană care poartă. Mânui costumul, si ne acorde atentie si costumul va completa doar aspectul general.

O altă notă despre costumele: stii cand sa poarte costumul. În costum de muncă - „da“ fara echivoc: Cu toate acestea, la o prima dată într-un costum - cel mai probabil, o firmă „nu“ (prea formal, prea înfundat). Atunci când poartă un costum în mediul propriu-zis, va arata elegant, puternic, și de-a dreptul sexy. Atunci când este purtat în mediul greșit va arata voluminoase. Acest lucru este confuz, noi știm, dar nu ne forțează să enumere toate regulile secrete pe care am să adere atunci când vine vorba de pansament nostru pentru voi.

9 obiceiuri bune pentru a avea grijă de ei înșiși

Cum ar trebui să o rochie om - look feminin pe stilul omului

Există atât de multe informații contradictorii cu privire la ceea ce femeile ca în aparență bărbați. Unii susțin că apariția (flanelă, un aspect ușor sărăcăcios, groasă, dar bine îngrijit barba) sexualitatea neglijent este cel mai atractiv, în timp ce altele ar putea argumenta că, de fapt, singurul des de curat-ras de gimnastică este demn de admirație.

Cu toate acestea, există dovezi care să sugereze că oricare dintre barba sau razi, indiferent dacă te va impresiona în cele din urmă o fată. Metrosexuality - cel puțin în ceea ce privește modul în care ea îi pasă de aspectul - cele mai atractive din punct de vedere estetic. Acest lucru înseamnă arata bine, și anume, să arate ca în cazul în care vă interesează aspectul dvs., chiar și așa, din când în când du-te pieptene prin păr.

Ne plac bărbații care știu cum să aibă grijă de ei înșiși, și care sunt capabili să se pună în ordine. Dacă ar fi fost curat-ras și despletit, dar ceea ce vrei. Atâta timp cât vă menține aspectul în ordine și să aibă grijă de imaginea lor, ne place. Nu aveți nevoie să mă opresc asupra aspectului său (te rog, nu), dar omul care a întipărit părul, el nu a uitat să se stabilească într-o dimineață vârtej de afaceri, parfum semnătura lui, care este bun (sau cel puțin decente) are grija de sale îmbrăcăminte, știe când și cum să-și radă, nu uitați să luați un duș și sprijină unghiile curate, foarte mult apreciat de noi, și de eforturile tale, desigur, nu va trece neobservat.

Pe scurt: vrem să știm că vă pasă de tine și că sunteți mândri de ceea ce pare a fi concentrat și precis. Acest lucru înseamnă mai puțină muncă pentru noi (ha!).

10. Accesorii de bun gust

Cum ar trebui să o rochie om - look feminin pe stilul omului

Suntem mari fani de accesorii pe om. dar numai dacă acestea sunt calitative. Bine ceas - este întotdeauna o investiție mare. Nu, nu ne așteptăm că va purta ceas Rolex, dar vreau să te văd ceas elegant (de exemplu, din metal neted și curea din piele rece sau material textil și pentru a evita cauciuc sau opțiuni prea voluminoase), care nu va fi foarte ușor de reținut și perfect pentru a vă arăta că proprietarul lor are grijă de micile detalii. În ceea ce privește orice alt accesoriu, nu putem vorbi pentru toate femeile, dar în opinia noastră personală, dacă un om este de bun gust, rece și brățări elegante (lucrul cel mai important - nu exagera), acest lucru este normal. benzi bune din piele sau dublu înfășurat în jurul valorii de culori naturale încheietura mâinii Împletită, de fapt, să facă o impresie bună, iar noi - fanii acestei tendințe.

În cele din urmă, un om care știe cum să-și lege șireturile siruri de caractere frumoase, alege batiste de buzunar și alte maruntisuri - un adevărat maestru. Adauga la accesoriile sale aspect în cantitatea minimă și numai cei care pun în evidență stilul personal, și ne-au innebunesc.

În sfârșit, dar cu siguranță nu în ultimul rând, într-adevăr ne place doar oameni care se simt confortabil si increzator. Care au propria lor identitate corporativă și arătați-o. Cine știe cum să arate cool, nu în timp ce face prea mult efort. Cine știe cum să se refere la stilul său humorously și nu se ia prea în serios. Dacă te distrezi, și te simți bine, cu siguranță atrage.

Și asta e. 10 lucruri pe care le plac, atunci când este vorba de stilul tau. Sperăm că va plăcut acest mic cadou de la femei (și să fie recunoscător, pentru că în cele mai multe cazuri, nu vă vom spune ce ne gândim de stil pentru bărbați). Stai clasic, doamnelor și domnilor!