Cum ca un om determinat cu caracter twin și temperament gemeni

Cum un om ca gemeni? Identificarea cu caracterul și temperamentul Gemeni

Dacă te întâlnești cu un bărbat. și pentru a vă comunica când se pare că doi dintre ei, nu cred că vă schimbați imaginația. Doar partenerul tau sa născut sub zodiac, probabil, unul dintre semnele cele mai instabile Gemini. La bărbați, poziția activă Gemenii, dar ele nu reprezintă întotdeauna cu exactitate ceea ce doresc. Chiar dacă în momentul în care știu exact despre dorința lui, se poate dovedi în timp că au destul de diferite.Gemenii au împărțit și natura contradictorie. Barbatii nascuti sub semnul Gemenilor, uneori, calm, inteligent, activ și fermecător, în timp ce în alte cazuri - pesimistii amorf. Gemeni apreciază independența și libertatea personală mai presus de toate, acestea sunt greu pentru a deveni atașat de nimeni. În ciuda aspectului ușor, ei întotdeauna tendința de a merge mai departe și pentru a atinge obiectivul.

Dacă doriți să vă rog, un om Gemeni. Fii pregătit pentru faptul că gândurile, sentimentele și dorințele va fi schimbătoare. Având grijă de tine, el într-o zi vă pot da flori și cadouri pentru a oferi pentru a merge la teatru sau cinema. Într-o altă zi, el ar putea avea o stare proasta, el poate fi furios și insidios. Acesta vă va face comentarii pe care el nu-i place coafura ta sau cartea pe care o citiți. A doua zi, el poate fi tăcut și posomorit, toate întrebările despre motivul pentru tăcerea lui, nu primiți un răspuns clar.

Dacă auzi opinia omului. care este „sufletul companiei“, atunci cel mai probabil, acesta este un reprezentant al semnului Gemeni. Gemeni îi place să fie în centrul atenției, le place să facă prieteni și să stea în companii. Și ei pur și simplu nu le place companii „gab“, le place să dezbat. Barbatii nascuti sub semnul Gemenilor sunt înclinați să creativitate și inovare, ele stralucesc cu spirit.Cum ca un om determinat cu caracter twin și temperament gemeni

Pentru a atrage atenția gemeni de sex masculin. În primul rând, trebuie să te uiți în lumea lui și să încerce să arate aceleași calități care sunt aproape de om. Prin urmare, mai întâi trebuie să învețe cum să par a fi inaccesibile și nestatornici prin natura. Când el va acorda o atenție la tine, să-l vă rog, încercați să se schimbe cu ea, și nu încercați să protesteze împotriva substituibile sale.

Pentru a schimba starea de spirit lui ar trebui să fie tratate în mod simplu și în liniște, să nu dramatiza și nu pentru a afla motivele pentru starea lui proastă. Întotdeauna să fie conversationalist interesant și plin de viață. Pentru un om de Gemeni cel mai important - nivelul intelectual al partenerului său. Spre deosebire de alți oameni el nu a fost frică de femei inteligente. Pentru Gemeni nu este atât de important pentru o femeie a strălucit hainele, prețuiește cel mai mult în inteligența ei sofisticate și inteligență ridicat.

Gemenii sunt întotdeauna o mulțime de prieteni. și de multe ori se schimbă. barbatii Gemeni urasc singuratatea, stau singuri, ei cad de multe ori în disperare. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că acești oameni sunt sentimentală și ușor vulnerabili. Toți oamenii Gemeni, datorită faptului că acest semn are un element de impact de aer, dominat de masculin. Aceasta se manifestă în faptul că bărbații Gemeni foarte răbdătoare și curajoasă, ei nu se simt nostalgia trecutului și sunt capabili să trăiască în prezent.

Pentru a realiza iubirea de oameni Gemeni trebuie să fie personalitate interesantă și puternică. O femeie care are o armonie intelectuală cu gemeni de sex masculin, are toate șansele de a cădea în dragoste cu acest om mercurial. El a iubit-o și nu l-ar schimba vreodată. Nu acorde o atenție la ceea ce omul tău îi place să zâmbească peste tot și strălucește ca soarele. Aceasta este doar modul de comportamentul său, nu fac vreodată comentarii în această privință.

barbatii Gemeni sunt partenerul ideal de acele femei care sunt în căutarea de interese comune căsătorie și unitate spirituală. Niciodată nu încercați să obțineți ceva de la bărbații Gemeni, care amenință divorțul, sau pune condiții tot el provoca o reacție neașteptată. Nu uita că semnul său - aer. El va dispărea pur și simplu, și încetează să mai existe pentru tine. Natura duală a bărbaților Gemeni nu înseamnă că trebuie să aibă atât o soție și o amantă. Doar soția dolzhnabyt aproape de el spiritual și sexual.