Cum de a albi dintii în condiții de acasă rețete

Multe dintre fetele de azi vis albesc dintii in mod eficient, pentru că alb-zăpadă smalțul - este un semn de frumusete. albi dintii repede posibil și la domiciliu, fără a deteriora smalțul, nu utilizați albire cu laser. Cel mai bun mod - folosind remedii populare: ei vor elimina placa nedorite, nu mai rău decât în ​​stomatologie. Și costul acestei proceduri va fi mult mai mici.Cum de a albi dintii, fara a deteriora smalțul la domiciliu

Fumatul (care este dăunător nu numai pentru smalț), utilizarea de dulce în cantități mari, consumul frecvent de cafea. Ceaiul negru. utilizarea improprie a pasta puteți face zambetul tau nu este la fel de alb pur. Cel mai bun mod mai ușor și - de albire a dintilor la domiciliu cu cărbune activ. sifon. lămâie sau peroxid de hidrogen. Puteți folosi mijloace speciale pentru albire. Cu pomoschyukapy si gel - elimina în mod eficient placa! Acest gel este dificil să se găsească într-o farmacie. Dar puteți comanda cu ușurință pe internet - aceasta înseamnă a da rezultate incredibile.

Cum de a albi dintii în condiții de acasă rețete

Cel mai bun mod de a albirea dintilor acasa

Efectiv albesc dintii acasa te va ajuta zilnic de curățare cu o perie moale, care nu rănească smalțului. Acasă albirea dintilor - este absolut nesigur - doar dăunează sănătății, precum și decolorarea părului. Dar, înainte de a face această procedură le trebuie să verificați următoarele fapte:

  • smaltul nu este un proces prea sensibil și bun de transfer.
  • Ai un număr mic de sigilii.
  • Nu au alergii la fondurile pe care le vor folosi, de exemplu, pe un peroxid de sodiu sau hidrogen.
  • În timpul sarcinii și alăptării, de asemenea, ar trebui să abandoneze ideea.

dinți metode de albire

Există mai multe moduri comune de albire la domiciliu, judecând după comentarii online - utilizatori. Principalul lucru - să urmeze instrucțiunile. Puteți încerca mai multe tipuri de a te face că ajută dacă procedura sau nu.

ulei de arbore de ceai pentru a albi dintii la domiciliu

Dacă doriți să scape nu numai de raid. dar, de asemenea, pentru a scăpa de tartru. care este un mod special de a face acest lucru. În primul rând, trebuie să se spele pe dinti si limba pasta de dinti obisnuita. După aceea, a pus pe o perie de ulei de arbore de ceai este o deținută în totalitate și se repetă procedura din nou. Acest lucru înseamnă că nici un rău. După întâlnire recomandat să clătiți bine gura cu apă (limba și obrajii sunt un pic amorțite).

dinți Acasă albire de lamaie

Pentru a albesc dintii cu ajutorul de lamaie aveți nevoie pentru a freca pur și simplu piele (fără pastă) de câteva minute, sau se adaugă câteva picături de suc de lamaie intr-o pasta. Apoi se clătește gura. Această metodă nu este potrivit pentru persoanele care folosesc adesea ceai negru puternic sau cafea.carbon activat - este cel mai bun mod

Se va lua 1 - 2 tablete de cărbune activat. care trebuie să fie zdrobit fin într-o farfurie. Înmuiați o periuță de dinți umedă într-un colț și periati dintii ca de obicei. Aceasta este o opțiune bună, care nu va afecta gingiile. Utilizați această rețetă 2 - 3 ori pe lună pentru a obține rezultatul - după 30 de zile de zâmbetul tău începe să devină mai albe.

Soda, peroxid de hidrogen - rapid și eficient

Linguriþã de bicarbonat de sodiu pentru a dilua peroxid de hidrogen pentru a forma o suspensie și aplicată pe pensula. Timp de curățare - trei minute. Deja după prima aplicare a unui rezultat vizibil alb-zăpadă. Desigur, această metodă nu este potrivit pentru persoanele cu dinti sensibili, poate fi rău pentru sănătatea lor. După efectuarea acestui tip de tratamente de acasă trebuie să renunțe la consumul de alimente care contin colorant alimentar - acestea sunt capabile de a schimba culoarea smalțului. Încearcă să faci fără cafea și ceai (sau cel puțin reduce cantitatea de utilizare).

mijloace speciale pentru albirea dinților

Dacă nu doriți să utilizați metoda națională de albire a dintilor la domiciliu. atunci puteți veni benzi de albire sau un creion special. Dar prețul pentru astfel de fonduri este destul de mare.

gelulele, si pentru albirea dintilor

Acesta poate fi, de asemenea, utilizat cu un gel special. care este pur și simplu aplicate pe dinți, și apoi se spală treptat cu saliva. Totuși eficientă utilizarea unui astfel de gel cu Capa - este montat pe dinții superiori și inferiori, pentru a preveni pătrunderea gelului pe membranele mucoase ale cavității bucale. În acest scop, este mai bine să se folosească geluri speciale. bazate pe - peroxid de carbamidă. Această opțiune va oferi o rezultate rapide și fiabile.

Creion albirea dintilor

Dacă aveți nevoie pentru a menține albeață. dar nu voi conta pe decolorarii completă. este sigur de a alege un creion pentru dinți. Acesta este - cel mai bun mod de a elimina petele nedorite de țigări sau cafea într-o călătorie, de exemplu. Un astfel de agent cosmetic cuprinde un gel. concentrație, care este prea mică pentru îndepărtarea plăcii sau tartru de la toți dinții. Dar te va ajuta cu siguranță!

Cum de a albi dintii în condiții de acasă rețete

Albirea dinților benzi Whitestrips creasta

În opinia Internet - utilizatorii, cele mai bune benzi de albire - ea benzi de «Crest Whitestrips». Utilizarea unor astfel de benzi sunt oarecum similar cu sistemul cu peroxid de hidrogen, atunci când se utilizează un tampon de bumbac. Producătorii acestor benzi promit că culoarea va fi în 5 până la 6 nuanțe mai deschise, și veți obține un aspect frumos și sănătos. Le puteți comanda on-line prin intermediul internetului. Ei sunt foarte atenți pentru a albi dintii nu sunt capabili să facă rău smalțului, dar cel mai important, trebuie să știți - durata acestor proceduri este de 14 zile.

  • Ridicați stratul protector în benzi și lipiți-o linie de gumă (rămas proeminente îndoită margine spre interior) și se lasă timp de 60 de minute.
  • Benzi lipite pe dinții de sus și de jos.
  • Setați aceste benzi vă oferi îngrijire profesională, și o astfel de problemă ca încetează să mai existe îngălbenire.
  • Cât de mult este acest set? Aproximativ 5 mii de ruble.

Cum de a albi dintii în condiții de acasă rețete

În plus față de aceste benzi au o prispoblenie speciala - «zambet alb» albire la domiciliu. Kit-ul include o piesă pentru gură, un gel special și o lampă cu ultraviolete. Gelul este aplicat pe piesa bucală, capacul se fixează pe dinții superiori și inferiori. Apoi, introdus pe partea de sus a UV - lampa. Durata acestei proceduri - de la 15 la 25 de minute.

Cum de a albi dintii în condiții de acasă rețete

Dinți cosmetice de albire

Albirea dinților Stomatologie: Recenzii

înălbirea dinților cu laserul - costul și comentarii

Cel mai eficient - cu laser de albire. care este potrivit pentru persoanele cu dinții și gingiile sensibile. Se compune din trei etape care aplică gel special, activat de fasciculul laser.

În farmacii pentru albirea dintilor