Cum de a albi dintii la domiciliu în mod eficient și fără a dăuna

Albirea dinților la domiciliu este mai puțin mod traumatic și ieftin în comparație cu vizitele regulate la specialist. Să ne gândim ce remedii populare ne ajută să lupte pentru un zâmbet alb.Cum de a albi dintii la domiciliu în mod eficient și fără a dăuna

De ce smaltul dintilor mai inchisa

Întunecare a smalțului dentar în medicină sunt, de obicei, notate cu termenul „modificări de culoare“. Cu vârsta, precum și sub influența factorilor externi, culoarea dinților este în continuă schimbare. Structura poroasa a smalțului și a dentinei poate absorbi substanțe colorante și țineți-le în siguranță.

Motivele pentru care smalțul poate schimba culoarea, sunt împărțite în interne și externe.

Factori externi care afectează culoarea includ:

 • consumul de coloranți alimentari care conțin;
 • fumat, din cauza care dinții devin galben cu o nuanta maro;
 • incorect selectate de îngrijire orală, care cuprinde periuțe de dinți de calitate slabă, curățarea dinților neregulate, îndepărtarea tartrului dentar;
 • smalțul dinților și dentină alimentate de substanțe care intră prin nervul dentar. nerve Removal poate provoca închiderea culorii dintelui.

Cum de a albi dintii la domiciliu în mod eficient și fără a dăuna

Factorii interni care influențează culoarea de zâmbet, includ:

 • diverse boli genetice;
 • prejudiciu și a maxilarului, care a avut loc ca urmare a întreruperii pulpei din interiorul dintelui responsabil pentru puterea sa;
 • violare conținut de fluor optim în organism;
 • Utilizarea metodelor chimice și radiații;
 • carii, care este întotdeauna însoțit de întunecarea sau înnegrire a suprafeței dintelui;
 • aplicare în tratamentul bolilor din grupul tetraciclinei de antibiotice, inclusiv efecte adverse de la achiziție izolate dinte smalț tentă galben sau gri;
 • Instalarea plombelor de amalgam de cupru, ceea ce dă o nuanță maro;
 • încălcarea proceselor metabolice din organism;
 • Digestiv boli ale aparatului sub forma acută sau cronică;
 • proastă funcționare a glandei tiroide.

Lupta întunecarea a smalțului din cauza unor factori interni mult mai dificilă, deoarece trebuie să stabilească cauza rădăcină și fixați-l. Numai în acest caz, rezultatul de albire să fie fixată pentru o lungă perioadă de timp.

Tunsorile scurte pot fi găsite în acest articol pentru o fata rotunda completă.

De aici veți afla cât de frumos panglica impleti parul lung.

Albirea dintilor acasa: Este sigur?

Procedura de albire la domiciliu este adesea periculoasă. Înainte de a începe procedura, este important să se consulte cu un specialist.

Această condiție este obligatorie, indiferent de care a fost aleasă metoda de albire - folosind metode de medicina tradițională sau alternativă.

Procedura de clarificare a smalțului se produce din cauza atacului mecanice sau chimice pentru ea. În cazul în care starea de sănătate dentară este slabă, atunci încărcarea suplimentară de albire doar va agrava situația.

Nerespectarea recomandărilor dentistului cauzele care albirea dintilor devine cauza bolii dentare.

Smalțul dinților are un număr de contraindicații:

Cum de a albi dintii la domiciliu în mod eficient și fără a dăuna

 1. Prezența bolii parodontale.
 2. În cazul în care dinții sunt fixate acolade, în caz contrar acesta va fi de albire inegale.
 3. Copiii de până la 16 ani, deoarece această perioadă este formarea activă a țesuturilor dentare, a pus pe starea de sănătate a întregii vieți viitoare.
 4. Sarcina și alăptarea.
 5. Reacțiile alergice la componentele utilizate în timpul limpezirii, inclusiv peroxid de hidrogen.
 6. Enamel leziune carioasă în orice fază.
 7. sensibilitate a dintilor ridicat la alimente calde și reci și a băuturilor. După albire pragul de sensibilitate va crește chiar mai mare.
 8. Umpluturi și coroane nu sunt expuse la agenți de albire. Singura opțiune, clarificări - înlocuirea alte culori, mai luminoase.

Metode pentru albirea dintilor acasa

Ce poți albiți dinții acasă în mod eficient și fără a dăuna? Luați în considerare cele mai simple și mai accesibile metode de a ușura smalțul dentar. Orice metodă aleasă trebuie discutată cu medicul dumneavoastră.

peroxid de hidrogen

Este inclus în cele mai multe formulări de albire, cu toate acestea, poate fi folosit cu succes in casa. Procesul de utilizare peroxid de hidrogen este format din următoarele etape:

 • purificat cu atenție gura;
 • 3 -lea% peroxid de hidrogen, la o rată de 20-30 picături dizolvate într-o jumătate de pahar de apă și soluția de gură obținută;
 • tampon de bumbac îmbibat în 3% soluție de peroxid de hidrogen th și ștergeți smalț;
 • apă caldă și se clătește gura.

Cum de a albi dintii la domiciliu în mod eficient și fără a dăuna

Procedura nu poate fi repetat mai mult de 2 ori pe zi. Este important să ne amintim că această metodă de albire este asociată cu un risc ridicat de arsuri mucoase și de a face smalțului este prea sensibil.

ulei de arbore de ceai

Potrivit pentru utilizare numai 100% natural fara aditivi. Anterior necesară pentru a curăța dinții Periuța în continuare 3 picaturi de ulei aplicat și se distribuie uniform peste dinți.

După procedura, clătiți bine gura. Uleiul ajută să scape de tartru, placa de a elimina ceai și cafea.

carbon absorbant

Este o metodă mecanică de deschidere a culorii smalțului. Cărbune necesită mai multe comprimate framanta pana cand pulverulentă omogen, a pus pe o periuță de dinți și perie gura.

Cum de a albi dintii la domiciliu în mod eficient și fără a dăuna


Pentru utilizarea mai convenabil de carbon activat este lăsat să se amestece cu o cantitate mică de pastă de dinți. Această metodă de albire este permis să nu ia mai mult de 3 ori pe lună.

Remediu pentru albirea dinților produce efectul dorit, datorită conținutului de acid ascorbic. Este cel mai simplu mod.

Este suficient pentru a freca dinții felie de lămâie, și în timpul perierii dinților, în pasta poate fi adăugat câteva picături de suc.

Puteți folosi lamaie pentru a lumina nu mai mult de 1 dată pe săptămână. Metoda smalțul dinților interzisă cu sensibilitate crescută.

apă sărată

Sarea este un remediu natural pentru îngrijirea naturală a gingiilor și a mucoasei orale. Acesta a constatat că, dacă în fiecare zi pentru a se clăti gura cu apă caldă cu sare dizolvată în ea (1 linguriță per cana), emailul va fi considerabil mai alb.

periuță de dinți electrice

Știința dovedit faptul că periuta de dinti electrica este capabil de a elimina de pe suprafața dintelui cu 70% mai mult comparativ cu placa la normal. După cum se știe, bacteriile și placa sunt prima cauză a formării tartrului și a smalțului întunecare.

Cum de a albi dintii la domiciliu în mod eficient și fără a dăuna

ulei de nucă de cocos

Acest produs natural nu este numai remediu natural antibacterian, dar, de asemenea, ajută la acoperirea smalțul unui film subțire, care previne culoarea.

oțet de cidru de mere

Eficacitatea oțet de mere în lupta pentru zâmbet alb-dintata dovedit empiric de către orice generație. Acesta poate fi folosit ca un mijloc independent pentru clătirea gurii și este utilizat împreună cu sifon.

Reteta este simpla. Pentru a face acest lucru, se amestecă bicarbonat de sodiu si otet pentru a obține masa kashitsoobraznoy și aplicați-o pe dinti timp de 5-7 minute. Apoi se clătește gura cu apă caldă. Otetul de mere ca un agent de albire național este permis să utilizeze mai mult de o dată pe săptămână.

Cum de a albi dintii la domiciliu în mod eficient și fără a dăuna

Datorită conținutului ridicat de agenți de albire de fructe naturale, căpșuni este lider produse comestibile folosite pentru a lumina smalțului.

Este suficient se va întinde oarecum boabe de piureul și care urmează să fie aplicat la smalțului timp de 5 minute. După ce procedura este necesară pentru a curăța dinții cu ajutorul unei paste de dinti cu fluor.

Soda albirea dintilor

Cel mai popular remediu popular pentru a conferi albului dintilor este sifon. Această metodă se referă la înălbirea mecanice (abrazive), deci nu este recomandat pentru utilizare frecventă.

Soda indeparteaza perfect placa si pietre.

Cum de a albi dintii la suc acasă? O minge de bumbac sau o bucată de tifon înmuiat în bicarbonat de sodiu, frecați suprafața dintelui.

Ia o linguriță de bicarbonat de sodiu, ușor umezită cu soluție de apă oxigenată 3% la kashitsoobraznogo stare, amestecul rezultat a fost aplicat la o periuță de dinți și folosit în loc pentru curățarea pasta. Compoziția se lasă să se folosească mai mult de două ori pe săptămână. Efectul va fi vizibil după prima dată.

Dezavantajul utilizării soda albire - subțierea excesivă a smalțului și posibilele gingii leziuni mecanice și ale mucoasei bucale.

Cum de a albi dintii la domiciliu în mod eficient și fără a dăuna

casa email albire profesionala

Care sunt mijloacele de profesionist vă poate albi dintii acasa? Astfel de agenți, utilizați în casă pentru a conferi o mai mare smalț albeață includ benzi de albire, plăci și creioane.

Astăzi, vânzarea este o gamă largă de benzi de albire ele acoperite cu un compus special. Există, de asemenea, benzi concepute special pentru dinți sensibili. Folosește-le suficient.

In fiecare zi fâșiile timp de 30 de minute montate pe dinți curățate în prealabil. Această metodă are efectul de iluminare cu 2-3 nuanțe, care durează aproximativ 2 luni. După utilizare, sensibilitatea benzilor dintelui crește, dar odată cu trecerea timpului. Singurul dezavantaj al acestei metode - incapacitatea de a albeasca spațiul dintre dinți.

Cum de a albi dintii la domiciliu în mod eficient și fără a dăuna

placa Albirea în compoziția sa conțin un gel special, cu un efect de iluminare. Placă în structura sa similară cu muștiucul este fabricat din plastic rezistent. Acesta este pus pe dentiția superioară sau inferioară prepurificat și a plecat pentru o vreme.

Avantajul comparativ cu benzile de plăci este faptul că gelul este capabil să penetreze în spațiul dintre dinți, astfel albire le pe toate laturile. Când se folosește un gardian gura este important să se ia măsuri de precauție și de a evita obtinerea gel de albire pe mucoasa.

înseamnă convenabil portabile de albire smalț sunt creioane. Cu ajutorul lor, compoziția este aplicată pe suprafața dintelui. Unele creioane implică spălarea gelului, în altele se dizolvă prin salivă.

Creion bun indeparteaza placa de la consumul de ceai sau cafea, țigări, și servește ca un excelent mod de a menține albului în afara casei.

tehnici de albire smalțului Express la domiciliu

Cât de repede albi dintii? Există instrumente speciale pentru a obține efectul de albire pentru o perioadă minimă de timp la domiciliu. suficient pentru a fi utilizate pentru a obține rezultate maxime în ele timp de o săptămână.

Cum de a albi dintii la domiciliu în mod eficient și fără a dăuna
Este important să ne amintim că astfel de mijloace sunt profesionale și conțin o concentrație mare de agenți de albire, care condiție mult mai nesigure pentru smalț și gume.

Efectul de albire într-un timp scurt, se poate da benzi Crest 3D White Luxe Whitestrips Supreme, care conțin 14% de peroxid de hidrogen-lea.

Păstrați-le pe dinti timp de 2 minute de 30 de ori pe zi, la dinții pre-tratate (dar nu mai devreme decât după 1 oră după curățare). Este imposibil de a preveni pătrunderea de deschidere a culorii compoziției pe mucoasa bucală.

Orice instrument profesional pentru clarificarea rapidă a smalțului pe unele tonuri nu în condiții de siguranță pentru sănătate, astfel încât utilizarea sa necesită o consultare obligatorie cu un medic.

Cum să păstrați dinții de culoare albă pentru o lungă perioadă de timp?

Smalțului albire la domiciliu dă efectul pe care ar trebui să încercați să păstrați cât mai mult posibil. Următoarele reguli simple vor ajuta la realizarea acestui:

 1. Observați periaj regulat: cel puțin de 2 ori pe zi, în cazul ideal - după fiecare ingestia de alimente. Dinți curățate 2 până la 3 minute, cu mișcări blânde, acordând o atenție la locurile greu accesibile.
 2. După fiecare masă ata dentara, guma de mestecat.
 3. Este necesar de a eradica obiceiurile proaste - băut și de fumat. Ele afectează în mod negativ nu numai sănătatea tuturor organelor și sistemelor corpului uman, dar, de asemenea, modifica culoarea smalțului.
 4. Bea mai puțin de cafea, suc de fructe de padure de la un portocaliu și roșu.
 5. Mananca produse lactate, legume și fructe proaspete.

Cum de a albi dintii la domiciliu în mod eficient și fără a dăuna

comentarii reale

Nu există întotdeauna timp pentru o vizită la dentist, și pentru a menține un zâmbet într-o stare alb - o nevoie importantă. Prin urmare, am folosi remedii pentru albirea dintilor. Sunt mai potrivite pentru a utiliza ulei de arbore de ceai. Nu numai înălbitori, dar, de asemenea, are proprietati bactericide, combate microorganismele care provoacă halitoza.

Acesta a fost mult timp observat că nici un email înălbitor nu poate fi comparat cu nutriție corectă. Am inclus în dieta de zi cu zi produsele lactate, care contin la fel de mult calciu și rezultatul nu a fost mult timp în vine. Dintii devin mai puternice și mai alb. Mechanically albi dintii ma ajuta legume crude și fructe.

Masha, în vârstă de 19 de ani, Kemerovo

În timpul vieții mele am încercat, probabil, toate căile de albire acasă. Acestea sunt toate într-un fel au un impact negativ asupra stării smalțului și a gingiilor. Mijlocul cel mai eficient și blând, fără nici o consecință, pot fi cu încredere numit ulei de arbore de ceai. Este într-adevăr capabil să lumineze mai multe nuante, de asemenea, ucide bacteriile, asa ca gingiile mele nu sângerează.

Victoria, în vârstă de 35 de ani, Ples

Am fost întotdeauna pe partea laterală a unui dinte de albire mâini profesionale numai cu ajutorul unor echipamente moderne și dispozitive medicale dovedite. Prin urmare, o dată pe an mă duc la un dentist care efectuează un email de curățare profesională. Restul timpului am menține numai starea actuală de a folosi remedii populare. Preferata mea - coaja de lamaie, pe care am o dată pe săptămână, frecați suprafața dintelui. Procedura nu produce disconfort, este absolut sigur. În plus, lamaie conține uleiuri esențiale antibacteriene, astfel gingiile mele rămâne mereu sănătos.

Eugene, în vârstă de 20 de ani, Yaroslavl