Cum de a albi subsuori pielea de ce întuneca subsuori

Cum de a albi subsuori pielea de ce întuneca subsuori
Mulți a observat că pielea subțioara devine în cele din urmă mai întunecată, dar putini oameni dau seama de ce se întâmplă și cum să lupte. NameWoman va răspunde la întrebarea cum să albeasca subsuori.De ce întuneca subsuori

În primul rând a afla cauza înnegrirea pielii de subsuori. Aproape toate femeile elimina parul din acest loc, și să se uite mai decente, și să nu transpira abundent, iar riscul de miros neplăcut redus. Datorită ras frecvente, ceruire, secrețiile sudoripare schimba culoarea pielii subraț.

Din păcate, se întâmplă, de asemenea, că cauza întunecarea axile, precum și alte părți ale pielii, se află în schimbarea pigmentarea pielii, care poate fi declanșat de eșec hormonale.

Unul moduri de resurse pentru a rezolva problema axilare întunecate - o excursie în solar. Tan chiar culoarea pielii afară și ascunde micul tău defect.

Dar ce putem spune despre procedura de ras? Ai nevoie de a alege - fie întunecare a lungul timpului, pielea, sau chiar vegetație inestetic? Bineînțeles că nu, să renunțe la subțioara netede si uita de echipament pentru îndepărtarea părului nu este necesară. Este suficient pentru a alege mijloacele pentru îngrijirea pielii subraț, pentru albirea lor blând și eficient.Cum se albesc subsuori

Crema specială de albire pot fi găsite în multe magazine cosmetice comune și pe internet. Deci, nu ezitați să cumpere și de a folosi în alte scopuri. Dar fii atent atunci când cumpără un ceas toate componentele constitutive.

În cazul în care vehiculul conține hidrochinona, este mai bine să găsească o altă opțiune. Acest medicament este adesea adăugat la o astfel de cremă, dar studiile medicale au aratat ca aceasta creste riscul de a dezvolta cancer. Acesta a fost motivul pentru interzicerea hidrochinonei în unele țări dezvoltate. Înainte de a ne, interdicția nu a ajuns încă, așa că nu se expun.

Dar o astfel de componentă ca alfa Arbutina nu trebuie să se teamă. El este considerat unul dintre cele mai eficiente ingrediente care furnizează axile pentru albirea pielii și nu au în acest caz este absolut nici efecte secundare.

De multe ori în cremele pot fi găsite pielea subraț de acid kojic. Este produs în timpul fermentației orezului. În Japonia, am folosit-o de multe ori, în scopul de a păstra culoarea anumitor fructe. Dar progresul nu se opune în continuare, iar acest ingredient natural au fost utilizate în mod activ în cosmetologie. Acest acid este foarte eficient, dar poate provoca reacții alergice - roșeață și mâncărime.

Albesc subsuori poate fi folosind remedii populare - suc de lămâie, suc de patrunjel sau suc de castravete. Oricine utiliza acest instrument pentru a șterge subsuori piele de 2-3 ori pe zi.

Dacă nu aveți încredere în diverse creme și verificarea eficienței de acasă căi de atac, de asemenea, nu doresc sa, dar visul de rezultate rapide, puteți cere ajutor în salonul de înfrumusețare. Profesioniștii vor rezolva problema.