Cum de a alege blugi dimensiunea om, Notă, 2019

Cum de a determina dimensiunea de blugi.


Prin achiziționarea blugi scumpe de marcă, destul de natural, eu vreau ca ei să se așeze perfect pe figură, iar acest lucru este esențial pentru a alege blugi de dimensiuni potrivite.


Și pentru a face acest lucru, pentru a începe cu, trebuie să știți dimensiunea de blugi pe care se potrivesc perfect.

Dar cum se face? Cum de a determina dimensiunea de blugi? Se pare că dreptul de a determina dimensiunea de blugi, spre surprinderea multor oameni, o bandă de măsurare simplă de măsurare ea imposibilă. Folosind această metodă puteți cumpăra nu perfect blugi accesorii, și un sac, care este mai mult decât cantitatea necesară de 4 unități.
Există o altă modalitate dovedită de a ridica o dimensiune blugi. Puteți doar câteva dimensiuni măsurați din nou diferite, modelul vă place și alegeți dimensiunea de blugi pe care se potrivește cel mai bine. Dar, din păcate, nu este întotdeauna posibil, timpul și dorința de a face montarea. Acest lucru este valabil mai ales pentru bărbații care nu le place să facă cumpărături și să facă achiziții doar din cauza necesității urgente. blugi de marcă val, puteți cumpăra și fără a încerca, și nici măcar a pleca acasă, prin intermediul internetului. producătorii de grave se referă foarte atent la conformitatea produselor sale standarde dimensionale. În aceste blugi, dacă dimensiunea scris W32 L34, atunci este de fapt acest lucru.

Dar pentru a obține blugi fără a încerca să le trebuie să știe dimensiunea blugi și comanda corespunzătoare.
Cum de a determina dimensiunea de blugi
Înainte de a determina dimensiunea de blugi, trebuie să te lași în mod corect. Blugi sunt măsurate în două moduri:
1) circumferința taliei „W“ - prescurtarea de la «talie» (ori)
2) lungimea craci cusătură interioară „L“ din -Reducerea «lungime» (lungime)
Dimensiunile blugi sunt indicate în inci, de exemplu «W32 L34», ceea ce înseamnă că o circumferința taliei de 32 inch și 34 inch lungime picior larg.
În plus, există un alt parametru important în creștere, ceea ce înseamnă - înălțimea centurii. Măsurarea acestui parametru este necesar să se acorde o atenție specială celor care au rotunjit „burta“.
Deci, hai sa vorbim despre modul de a afla dimensiunea de blugi. Pentru a determina dimensiunea de blugi, să ia pantaloni sau blugi care stau bine pe tine. Acest lucru înseamnă că ele nu sunt prea strânse și nu aluneca atunci când mersul pe jos, iar între corp și betelia pantalonilor ar trebui să includă în mod liber cu degetul.
Închideți fermoar și un buton pentru blugi curea sau pantaloni și le-a pus pe o suprafață plană. Apoi, pe un brâu de jos se măsoară distanța dintre buton peste punctele extreme exterioare ale centurii. Înmulțiți numărul rezultat de 2, și, ca rezultat, ai învăța circumferința taliei pantaloni că mare pe tine stai. În acest caz, 1 cm este egal cu 0,4 inch, 1 inch este egal cu 2,54 cm.
Pentru a determina dimensiunea de pantaloni convenționale, care ar fi de ajuns, dar noi vorbim despre blugi. Prin urmare, pentru a cumpăra blugi care stau perfect pe tine din obține atunci când înmulțirea numerelor, scade 1 inch. Ca rezultat, vom obține dimensiunea de blugi, care va sta bine pe tine, care se va ascunde un pic de burtă și să arate un pic mai subtire. Ca șosete, blugi tind se întind tăcut și să devină mai liberă. Dar, dacă doriți, astfel că, odată ce a fost încăpătoare nu scade de la obtinerea într-un cerc. În orice caz, puteți oricând „sprijini“ centura de blugi sau bretele.
Apoi determina lungimea. Pentru a face acest lucru, să ia o măsură de bandă și măsurați pantaloni distanța inseam de la picioare la podea. Cifrele sunt în inci va fi al doilea avem nevoie dimensiune «L». Determinarea lungimii de blugi, trebuie să ne amintim că nu este ștergerea blugi, mult mai puternice decât stau în lungime decât lățimea.
La alegerea blugi mărimea potrivită, trebuie să ia în considerare înălțimea (Rise) Belt și Leg Deschidere. Rise este foarte important să se ia în considerare cei care alege, de obicei, blugi este o zonă de aterizare înălțime. Măsurată pe vechi pantaloni favorit, de la talie la picioare, atât în ​​față cât și în spate. Ca o regulă, producătorii indicați pe etichetă două razmera.Tags: Cum de a determina dimensiunea de blugi.

Tag-uri: Cum de a alege blugi, om, pe, dimensiunea

Regula pentru cumpărător și pedeapsa pentru magazin. Mergând în magazin de tip pivniță, clientul meu a luat o decizie.

Mărimea potrivită de blugi - câteva sfaturi pentru om.

dimensiunea blugi pentru bărbați - dimensiunea îmbrăcăminte

Dimensiune blugi pentru barbati: Caracteristici notație și calcul tabelar a principalelor dimensiuni. Cum de a determina dimensiunea de blugi pentru bărbați?

Cum de a alege blugi dimensiunea om, Notă, 2017


Cum de a alege blugi dimensiunea om, Notă, 2017
Cum de a alege blugi dimensiunea om, Notă, 2017
Cum de a alege blugi dimensiunea om, Notă, 2017
Cum de a alege blugi dimensiunea om, Notă, 2017
Cum de a alege blugi dimensiunea om, Notă, 2017

Cum de a alege blugi dimensiunea om, Notă, 2017

Diana (Porter) Femei
blugi

XS. S. M. L
Talie în inci. 25 "26" , 27", 28" . 29 "30" , 31". 32" , 33“, 34"

inch Traducere în centimetri:
* 25 „= 64 cm
* 26 „= 66 cm
* 27 „= 69 cm
* 28 „= 71 cm
* 29 „= 74 cm
* 30 „= 76 cm
* 31 „= 79 cm
* 32 „= 81 cm
* 33 „= 84 cm
* 34 „= 86 cm
* 36 „= 92 cm
* 38 „= 97 cm

Diana (Porter) 1. MEN DIMENSIUNI DE MASA
2. Tabelul MASURI PENTRU FEMEI

Cum de a alege blugi dimensiunea om, Notă, 2017

HM, CA, ZARA (Tamarah) Cum de a alege blugi figura?

în general, corespunde tabelului, dacă trebuie să alegeți blugi cu două dimensiuni de 1 inch-2, 54 cm necesare pentru valorile de măsurare în divide cu 2 inci, 54 = valoarea în inci.

Tall femeile pot alege în condiții de siguranță vă următoarele modele de blugi:

- blugi drepte și alungite blond lung cu talie redusă;
- blugi, extins în jos, blugi, cu pantaloni drepte sau late indesate;
- modele de blugi gratuit; blugi banane.
Femeia înalt nu este foarte bun va arata - trunchiate blugi;
- blugi cu un îngustat jos pantaloni;
- țigară îngustă.

scăzută a femeilor ar trebui să opteze pentru următoarele modele de blugi:

-țigară cu piciorul drept netedă;
- blugi negri, a căror lungime atinge partea superioară a încălțămintei;
- blugi ușor trunchiate și blugi, a căror lungime vine înainte de toc, blugi Trebuie să fii în formă.

Nu prea potrivite modele de blugi femei scăzut: - blugi cu pantaloni suflecat;
- Blugi nuanțe deschise;
- blugi strans tip de tesatura stretch;
- modele alungite și modelul redus în jos;
- modele gratuite de blugi. atenție la o ușoară creștere.
Atunci când alegeți blugi este mai bine pentru a porni de la faptul că ei trebuie să fie în formă.

fese plate și solduri nu sunt exprimate

Modelele cele mai utile pentru blugi femei care nu au șolduri înguste pronunțat și fesele sunt plate în jos blugi prelungită la lumină cu ridicată sau, în cazul în care talie subțire talie joasă. Aceste blugi atrag atenția la partea de jos a piciorului, luând-o de coapse și fese, și, în același timp, oferă un volum suplimentar, face figura mai relief și feminin. Și, desigur, blugi trebuie să se potrivească bine, se potrivesc exact pe figură.

talie Nu pronunțat

Dacă nu aveți o talie pronunțată și dacă blugi stau perfect pe șolduri, asigurați-vă că sunt prea strânse în talie, încercați pentru a alege:

- Modelele Jeans bărbați sunt întotdeauna mai largi la talie decât femeile, iar șoldurile sunt destul de înguste;
- extins în jos pantaloni, care echilibrează vizual părțile de sus și de jos ale corpului, și picioarele drepte largi va elimina talie vizual, făcându-l mai proporțională în raport cu șolduri.

Femeile cu solduri largi este mai bine pentru a alege blugi care au:
- buzunare spate mari, de închidere de mult pe fese, precum și mici și pe scară largă buzunare distanțate între ele vor face solduri chiar mai late;
- selectați blugi gratuit culori închise, realizate din pantaloni denim dens grosier cu drept divergente largă direct de la femur și blugi cu talie joasa.
Nu cumpara modele mult mai slabe, modele de stretching tesatura, de culoare deschisă și blugi îngustate în jos, talie mare, cu un îngust și scurt vizual complet. Șoldurile va parea mai larg și mai mici decât este de fapt.

femeie grăsuț poate alege blugi din material subțire moale, care nu este zburlit si isi pastreaza forma bine. Cele mai mari femei din greșeală, figura grăsuț că ei preferă blugi prea slab ca acestea sunt mari - și într-adevăr, face cifra chiar mai mult în vrac. Prefer blugi negri, o îngustat ușor în jos, cu nu prea îngustă și, în același timp, pantaloni, nu prea mare, care pun accentul în mod favorabil formă, fără a crește, dar nu le ascund, ca urmare a absenței lor - o lipsă de formă completă, care este mai rău decât deplinătatea moderată . Și, desigur, nu uita de blugi cu talie elastică: alegerea potrivită care promite comoditate, confort si estetica.

HM, CA, ZARA (Tamarah)

Cum de a alege blugi dimensiunea om, Notă, 2017

Cum de a alege blugi om? Cum de a determina dimensiunea.

Cum de a alege, de a alege blugi pentru bărbați? Se determină mărimea și ceea ce ar trebui să fie lungimea de blugi pentru bărbați.

Men: Jeans si pantaloni - tabel Dimensiune | ASOS

Dimensiune Tabel. îmbrăcăminte de brand ASOS proiectat pentru următoarele măsurători. Îmbrăcăminte și alte mărci pot fi diferite ca dimensiune, dar esti.

Mesaj de navigare